Görümcemden nefret ediyorum, eşimi ailesinden özellikle de görümcemden nasıl uzak tutabilirim?

Tam bir görümce kendisi ben onu görümce olarakta kabul etmiyorum zaten akrabalık bağını kabul etmiyorum o benim hiç bir şeyim değil bana o kadar haksızlık yapmasına rağmen eşim yüzsüz gibi hala onunla görüşüyor konuşuyor yaz gelince gitme gelme olayları olacak kesin ama ben asla istemiyorum çünkü kendisi ben hastalandığım zamanlarda bana numara yapıyor demiş arkamdan ben ona hizmet etmiyormuşum onlara yakışan bir gelin değilmişim eşime bunları demiş kayınvalidem hastalanınca bakmamışım ben o kadar hastaydim bir tas çorba getirmedi hani öyle grip falan değil kronik hastalıklar doğumdan sonra oldu ama o pislik numara yapıyor dedi bana eşim de ağzını açıp bişey dememiş eltim geldi bana dediklerini anlattı eşime sordum evet dedi dedi neymiş benle konuşmak istemiyomuş asıl ben onunla konuşmak istemiyorum g. zekalı kocamda saf gibi hala konuşuyor onunla neyine koştuysa şimdiye kadar bacı olarak abisini abi yerine koydu sanki ben biliyorum yaz gelecek ve görüşmek isteyecek ben sizce o zaman ne yapayım benim aklımda şu var anneme gideyim ve annemden hiç gelmiyim çocuklarımı da sevsin görüşsun istemiyorum beni sevmeyen bana acımayan çocuklarıma da acimaz sevmez ben doğurdum onları haydi yallah sizce ne yapmalıyım eşim bu kadar bana hakaretler edilirken neden sessiz kalıyor arkasından diyor sen benim değerlimsin oda bacım ama artık bacısı yok ben varım yanında başı bişeye sıkışsa bacısı kocasını bırakıp gelmicek ben olcam öyle oldu eşim hastalandı dayak yemiş yollarda gittim hastanelerde peşine ana oldum bacı oldum en son eşi oldum karısı oldum karakollardan topladım kavgaya karıştı diye cezaevine girecekti avukat avukat gezdim hani bacısı nerdeydi hamileydim acıdılar halime bıraktılar saldılar hala bacım bacım diyor ben o haldeyken beni tek bıraktılar biride bacım hamilesin seni karakola avukata biz götürek demediler göz altındayken hani bacı hani kardeş onu kimin daha çok sevdiğini hala anlamadı o pislik bacısını Allah'a havale ettim ne çektim bir Allah bir ben bir eşim biliyor ama körler işte hemde nankörler

Görümcemden nefret ediyorum, eşimi ailesinden özellikle de görümcemden nasıl uzak tutabilirim?