Ben dersimin köyüdenim Kürtüm aynı köyde büyüdüğümüz komşumuzun oğlu üniversite okumak için İstanbul'a gitti geldi ve geldiği ilk hafta beni sevdiğini söyleyip evlenme teklifi etti etti sizce medeniyet farkı olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayMedeniyet farkı neden olsun? İkinizde aynı köyde doğup büyümüşsünüz o eğitimini yapıp gelmiş medeniyet olmaz ama eğitim farkı olur konuya bu açıdan bakmak lazım sen ilkokul eğitiminde kalmışsan ileride sorun yaşanacaktır şayet kendini geliştirmezsen ki geliştirmiş bu siteye kadar ulaşmışsın ve gayett yeteneklisinde böyle devam et burada bir kaç antreman yap sorun kalmaz :D :D :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
5 ayYemişim medeniyetini bırak bu saçma düşünceyi kendini küçük görme ve dışada bu şekil yansıtma, evlenme teklif ettiyse gelip seni istesin ailenden ama evlenmeden önce aklına gelen herşeyi konuş, malum evlenip şiddet görenler çok oluyor ve kızın ailesi sahip çıkmıyor sonra adamın ailesi kızı hayattan koparıyor, daha bu sabah bu haberi YouTube de gördüm yıllar önce olan bir olay
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Türklerde olur da kürtlerde pek olmaz bunu sen değil o düşünmesi gerek körmü görüyor seni ve kadın illaki okuyacak çalışacak kültürlü olacak diye bir şart yok üniversite okumuştu ne olmuş ki böyle şeyleri nerden aklınıza getiriyorsunuz ail girsin bu soruyu hoşlanıyorsan evlen gerisini de düşünme keşke benimde elime bir köylü kızı geçse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOlmaz bence hiç başlamayın benimde aynı köylüm vardı ben üniversite mezunuyudum o okumamış biriydi. Ben sorun etmedim ama o benim okumuş olmamı kıskançlık meselesi haline getirdi bi nevi çekememezlik oluştu sonrasında ayrıldık. Tavsiye etmem. Davul bile dengi dengine.
01 Yorumla- 5 ay
Kadının eğitim seviyesinin erkeğinkinden yüksek olduğu ilişkilerdeki sürdürülebilirlik tersi durumdaki ilişkilere göre daha az oluyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Biz Berk ve Şenay 💫
Aranızda medeniyet farkından çok, hayat tarzı ve beklenti farkı olabilir aslında 😊 İstanbul’a gidip gelen biri, biraz daha özgürlük görmüş, farklı çevrelere karışmış olabilir.
Önemli olan senin ne istediğin, ne hayal ettiğin 🧠❤️ Onu seviyor musun, onunla aynı hayatı isteyebiliyor musun, konuşunca ortak dil bulabiliyor musun, asıl mesele burada 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
87Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Ben anlamadim.
Türkiye cumhuriyetinde Tck da kürt olmak suc diye bir sey mi var ne bu kompleksiniz anlamadim ki kendi kendinizi ezikleyip sonra niye asagilik gibi davraniyor diyorsunuz bu eziklik kompleksiniz biktirdi artikin.
023 Yorumla- 5 ay
Kürt işte
Soran5 ayEziklemiyorum ama sizin kahrolmuş sağ idolehilerinize tokup
Soran5 ayBirde dediğini sen oku türk cumhuriyeti yazıyor
- 5 ay
Türkiye cumhuriyetinde yasiyorsun öyle degil mi? Kimligin de kürt yazmiyor türk yaziyor.
Ayrica kahrolmus diyorsun elektrik faturasini ödüyor musunuz acaba?
Soran5 ayKürt Türk sence
Soran5 ayVe istemiyoruz. Konuyu kapatın siz Türkiye yaşayan herkes türk tür dediğiniz sürece bu kavga devam edecek
- 5 ay
Hanimefendi acaba kürdofasiszm biraksak mi? Yetmedi mi sizin irkciliginiz.
Soran5 ayTürkler milliyetçi olunca sorun yok Kürt olunca sorun var
Soran5 aySaçmalığa bak
Soran5 ayMilliyetçi değilim
- 5 ay
Hanimefendi neyin milliyetciligi acaba?
Türkler m. ö bile vardi. 18 devlet kurup yikmisiz. Sizin eziklik kompleksinizi anlamiyorum.
Soran5 ayHayır asıl ben sizi anlamıyorum tamam siz devlet kurup yıkmışsınız dört kıtaya hükmetmişsiniz tamam
Soran5 ayAma bizden neden size bağlı olmamızı istiyorsunuz
- 5 ay
Adam gibi yasayin yeter. Toprak isterseniz de ceset torbasinda olmayi göze alin yeterli. Israilin ve amerikanin gaziyla bize meydan okumayin yeter.
Soran5 ayMeydan okumuyoruz ve ölmek bir şerefdir her türlü yanmak veya her türlü ve yeter bu
- 5 ay
Tamam iste düsmanimiz olmayin yeter. Hendekte gömdük daha ne istiyorsunuz anlamiyorum ki her seyden faydalan devlet karadenize bile o kadar yatirim yapmiyor size yaptigi kadar.
Soran5 ayDevletimize çöküp yatırım yaptığınızı mi sanıyorsunuz
Soran5 ayBiz gömülmekden zevk alıyoruz
- 5 ay
HAHAHAHAHHAH
AHAHAHAHHAHA
AHAHAHAH devletlerine mi cökmüsüz Allahim yarabbim ahahahaha güldürdün
- 5 ay
işte olmayın bize bağlı olmayın s2tirin gidin şu ülkeden başka yerlere gidin.
- 5 ay
Hahahahaha bakire £zik bi solcu olarak gidicen öbür tarafa
- 5 ay
@mazlum24 solcu oevladı
5 ayBu mesele köylü–üniversiteli meselesi değil, medeniyet dediğiniz şey diploma ya da şehirle gelmez. Asıl bakmanız gereken şey hayata bakışınız, değerleriniz, kadın–erkek ilişkisine yaklaşımınız, sizi gerçekten eşit görüp görmediği. Hakkınızda hayırlısı olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayÜniversiteli kavramını eskisi gibi gözünüzde büyütmeyin. Eskiden üniversite okumanın kazanmanın bir anlamı vardı şu an hiçbir anlamı yok. Güzel bir bölüm, güzel bir statü kazandıracak bir okul kazanırsın tamam derimde diğer türlü eksi netlerle 150 puanlarla bile üniversite kazanabiliyorsun yani.
00 Yorumla
5 ayDersim diye bir yer yok orası tunceli bir. İkincisi Kürtler kültürsüzdür isterse 100 tane üni okusun o avamlığını hırtlığını üstünden atamaz.
72 Yorumla- 5 ay
Kürtler seni sksn ya
Gizli Üye(25-29)5 ayÖncelikle böyle düşünmen çok üzücü, yazdıklarını okurken bu soruyu kendim sormuş gibi hissettim. Çünkü bende öyle düşünüyordum bir zamanlar.
Evet aranızda fark olacak, hemde öyle bir fark degil, büyük bir fark olacak. Bu yüzden kabul etmemelisin. Çünkü ister istemez farklı beklentiler içinde olacak. Yani o fark etmeden bile yanlışlıkla senin kalbini kırabilir. Aynısını yaşadım bu yüzden kalbin kırılmasın knka diye gerçekleri söylüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBence olmaz.
Aynı köyden olsanız bile uzun süre İstanbul’da yaşamak insanın bakış açısını, beklentilerini ve yaşam tarzını değiştirir. Medeniyet algısı, kültürel alışkanlıklar, kadın–erkek rolleri ve evlilikten beklentiler farklılaşmış olabilir. Ayrıca daha yeni gelmişken hemen evlilik teklifi etmesi de sağlıklı düşünülmediğini gösterir. Bu farklar ileride ciddi uyumsuzluklara yol açabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOkuması degil de çevresine bak derim. Yani arkadaşları girdiği çıktığı ortamları sana göre mi? Çevresi yaninda rahat edemeyeceğin insanlarsa kendini kasarak mutlu olamazsın. Sosyal eşitlik önemli birbirinizin ortamina ayak uydurabilecek gibiyseniz olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini gelistirmis bir bayansan olmaz öyle bir uçurum. Universite bir çok insan okuyor mesele kendine ciddi anlamda değer katabilmek. Kibirli mi , üstten bakıp. konusyor mu ona bak. sen. Asil. mesele kadına bakışı, insana bakışı..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
5 ayMedeniyet farkina bakin. Ortadogudan elde edilen lisans kişiyi medeni yapacak 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Hayır sadece kultur farki olur. Kisi bireysel olarak kendini gelistiren biriyse o da olmaz. Sosyal iliskilier konusunda da biraz dezavantajli olur
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Dersim eğitim düzeyi en yüksek ilimizdir senistanbuldakilere 10 basarsın köylünün çocuk farkına varmış evlilik istiyor gayet ayak uyfurutsun rahat ol
04 Yorumla
Soran5 aySanırım öyle ama çocuklukdan beri konuşuyoruz oda vardır
- 5 ay
Orayacok geldim kızları gayet modern giyimli Avrupai sorduğumuz her soruya şakirşakir cevap veren kızlarımız var köyde bile böyle yabancı ile rahat konuşan kızlar benisasirtmisti başları açık gayet uyumlu giyinen kızlar beni şaşırttı oradan bitlise geç tamamenkiz manzaraları değişiyor başı kafali erkekle konuşmayan kızlar onu gördüm takdir ettim Tunceli kizlarini
Soran5 ayHayır bizde kapanma yok biz aleviyiz tek sen soruyu yanlış anladın ya başka şehirde yaşamak zorunda kalırsam manasında
Hicbir sey olmaz ne olacak cocuk da koyde buyumus zaten.
Biraz kaba olacak ama bi soz vardir egitim cehaleti alir * eseklik bakidir diye.
Yani insanin ozu neyse odur iyilik kotuluk insanlik anlaminda egitim sadece cehaleti alir.
Niceee okumus essseekler bu ulkede. Karakteri insanligi iyiyse gerisi onemli degil zaten artik her kosebasina bir universite aciyorlar universiteninde bi anlami kalmadi10 YorumlaMedeniyet farkı farklı kültürler de faklı coğrafyalar da farklı dile sahip kişiler arasın da olur.
Komşunun oğlu olduğunu yazmışsın
Senin komşun Japon, Rus, Alman, Amerikalı olmayacağına göre
Gördüğün gibi sadece bilgi farkı oluyor ki sen de istediğin bilgiye ulaşabilirsin.10 Yorumla
5 ayİstanbul'da bir sürü kızla yatıp kalkmıştır jelatini açılmış erkek istiyorsan kabul et teklifi
02 Yorumla
Soran5 ayHayır öyle biri değil bizde öyle işler olmaz sadece siyaset baya ilgileniyor
- 5 ay
ablacığım öyle olmasa 1 haftada sana evlenme teklifi etmezdi kesinlikle yatmış kalkmış sonra da kendini sana kitlemeye çalışıyor
5 ayOlmaz niye olsun ki medeniyet diploma ile olmaz ki kişinin kişiliği ile olur meslek edinmiş gelmiş köyüne aynı yurdun insanısınız.. bir şans vermelisin
00 YorumlaKimseye kulak asma medeniyet farkında neymiş çokta fark yok emin ol o olacağını bilse senle evlenmezdim bil bunu seninde gönlün varsa evlen belli ki seviyor
00 Yorumla
5 ayHayatım medeniyet değil ama kültür farkı çok olur Çünkü senin gördüğün yaşadığın hayat tarzıyla onun görüp yaşadığı hayat tarzı deneyimi arasında uçurumlar kadar fark olacak
00 Yorumla
5 ayİstanbul'da kim bilir ne naneler yemiştir evet fark olur sakın onunla evlenip yem olma dengini bul her anlamda, evliliğin en doğrusu denginle evlenmektir.
01 Yorumla- 5 ay
Sana ilk haftadan evlenme teklifi etmesi de zaten doğru biri olmadığını gösteriyor.
Medeniyet farkı olmaz tabiki ayni memleketin İnsanisiniz örf adetleriniz aynı sadece eğitim farkı var oda seni kucuuk görmeyecek kadar kendini egitmistir diyorum
00 Yorumla
5 ayDersimli Kibar Feyzo foşix Töce'nin okullarında tahsil görüp sana medeniyet getirecek. Bizim de ilk Dersim'iz size Seyit Rıza'yı asmak olmuştu.
06 Yorumla- 5 ay
Özür dilerim, adım Bêse deyince seni PKK'lı sandım Bese Hozattan dolayı. Bu yüzden provokatif yorum yazdım. Yorumlarından bölücü olmadığını anlayınca bu özrü borç bildim.
- 5 ay
az bile yazmışsın bu solcu komünist k. ltağa
- 5 ay
Yine de öyle deme boş ver.
Soran5 ayKlavye birşeyler yazınca korktuğunu veya üzüldüğümü sanacak Kadar geri kafalı değilsiniz dir komünizm inan bana senin gibi şeref yoksunu insanlardan daha iyi bizim adımız dersim halkı olarak Kürt Türk Ermeni hepimiz dersim komünist halkıyız
Soran5 ayVe benim tanıdığım türk arkadaşlarımda dem partiye üye
Soran5 aySizin tek anladığınız dil size karşıtınız tek derdimiz dem in komünist ideojidir
Medeniyet değil de kültür farkı olur o okumuş sen okumamassin olur konusacak bir şey bulamazsıniz belki sen kendini geliştirmiş olabilirsin o zaman sıkıntı olmaz
00 Yorumla
5 ayAllah'ım sana geliyorum. İlk defa faşişt canım dersim yazan bir yeri linçlememiş. Bugün de mutlu olduk
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
5 ayOlmayan bişey için Kafa yorma İkiniz de aynı kafadasınızdır. Hayırlı uğurlu olsun Mutluluklar
10 Yorumla
5 ayHer şey okumakla olmuyor medeniyet okumakla olmaz insan olmak ile olur eğitimle olur her eğitimli medeniyetli olamaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
5 ay1 haftada sevip evlenmek istemek ne kadar normal bilmiyorum. üniversite mezuniyeti sonrası iş güç düşünürsün karı kız değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKüçük düşünme çinli mi sanki taşının bence ordan millet ne derdinde medeniyet farkı mı kaldı herkes özgür
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayOlabilir ama bu aşamayacağınız bir durum değil. Sende kendini geliştirmiş biri olabilirsin , değilsen geliştirebilirsin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir şey olmaz ya önemli olan karşılıklı sevgi dir aşk sevgi varsa sen köylü olmuşsun sorun değil çok ds güzel hayatınız olur
00 Yorumla
5 ayBöyle şeylere takılmayın boş şeyler bunlar. Önemli olan sevgi saygı. İnsanların geçinmeye niyeti olunca her şey olur.
00 YorumlaNiye medeniyet farkı olsun, da burada önemli olan medeniyet değilde ilk hafta evlilik teklifi saçma geliyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzaya çıkmamış üniversitesi okumuş. Onunda pek önemi yok artık
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
5 ayMedeniyet dediğin tek dişi kalmış bir canavar. boş ver bir şsy olmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayHiçbir şey olmaz bence eğer sevgisinden eminsen ve sen de onu seviyorsan ona bir şans vermelisin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
5 ayO farklar ilişkiyi tamamlayıcı etki sunuyor mu o önemli
10 Yorumla
5 ayKürtün falan kendine haksızlık etme bunu demekte zorunda değilsin sanki bir kusurmus gibi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySehirde yatmadigi kiz kalmamis, köyden temiz kız alicam ayaklarinda şimdi 😄
10 Yorumla
5 ay1 haftada nasıl sevmiş üniversitede bulamamış sana gelmiş bence
10 Yorumla
5 ayÜniversite okumak ile medeni olunmadığını net bir şekilde söyleyebilirim kültürünüz aynı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOoha öncelikle. Bu kadar hızlı olması bence acelecilik olur. Önce bi tanışın birbirinizi tanıyın. Birde ben köylüyüm o üniversiteli düşüncesini bi kenara bırak saçma. Eğitim seviyesi tamam önemli bişey fakat. Duyugusal bağda ve iki kişinin ilişkisinde eğitim seviyesi vs ile olmaz. Anlaşılırlık, frekansın uyması, birbirinize destek çıkmanız vsvs olması gerekir.
00 YorumlaHerife mağaradaki, ilk çağ adamı gibi davranma istersen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
5 ayHiçbir şey olmaz seven insan düşünmez bunları 🙂
00 Yorumla
5 ayBişey olmaz birisi cahil K. rt diğeri okumuş cahil K. rt medeniyet farketmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
5 ayAynı yerden gelmişsiniz en fazla kültür farkı olur ama insanlar doğduğu yerden kolay kolay arınamaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Fark olsaydı böyle bir teklifte bulunmazdı herhalde.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
5 aySenden çok güzel garı olur evi çekip çevirirsin kocana bakar besler yıkar temizlersib iyice bkunu pasını akıtırsın ❤️
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayO söylemiş demekki aldırış etmemiş senin okumamış olmana biraz sohbet edin konuşun neden olmasın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
5 ayÖnemli bilmemek değil ki zaten, öğrenmemek. Sen de onun gibi olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayfark olmaz da bir haftada sevdiğini düşünüp evlenme teklifi etmesi çok hızlı değil mi kaç kere gördü de seni sevdiğine emin oldu
03 Yorumla
Soran5 ayÇocukluğumuz beraber geçti
Cevap sahibi5 aya öyle desenee mutluluklar diliyorum balım
Soran5 ayTeşekkürler
5 ayOlur tabi bende okumuş bir kadınım annemi kırmamak için biri ile konuştum aşırı cahildi kitap bile okuyamıyor heceliyor tiyatroya bile gitmemiş medeniyetsizdi ( içi iyidir demeyin sapıktı çoğu cahil insan gibi)
11 Yorumla- 5 ay
Bu arada köylü olup cahil olmak aynı şey değil fark ettiysen yks 1. Leri köylülerden çobanlardan çıkıyor
Gizli Üye(18-24)5 ayİstanbuldaysa kesin degisiir orada ki güzel kızları görüp aldatır enayi olma
08 Yorumla
Soran5 ayÖyle biri değil sadece İstanbul 3 ay hapis yattı
Cevap sahibi5 ayÜni için gitti dedin ya aw
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayDimdi hapis diyosun ne dediğini sen bile bilmiyon
Soran5 ayTekrar oku sadece İstanbul 3 ay hapis yattı yazmışım üniversiteye giderken yattı
Cevap sahibi5 ayÖyle bir şey yazmamissin
Soran5 ayYazmışım ya 57 dk önce
Cevap sahibi5 ayVar mı senin kafada ya
Gizli Üye(36-45)5 ayBen uzaylıyım sevgilim liseli medeniyeti eşitledik 😊
10 YorumlaTabi ki de olur o büyük ihtimalle İstanbul'da görmüş bazı şeyleri ama sen hiç görmedin tatmadığın duygular var ayak uydurmak çok zor olur senin acından
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 aySen öyle deginxe su Kürt adamla zenci kadın geldi aklıma alakası yok 🤣🤣
04 Yorumla
Soran5 ayBizde Kürt Türk Ermeni ayrımı yok hepimiz dersim sol halkıyız
- 5 ay
Örnek olarak söyledim alevi değil mi sizin oralar
Soran5 ay%99 alevi tamamı
- 5 ay
Anladım bence sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
5 ayBende köyde doğdum ama şu anda yurt dışında yaşıyorum; medeniyet farkı asıl bakış açısıyla ilgilidir. Köylü veya üniversiteli olmak fark etmez; önemli olan anlayış, saygı ve hayata bakış biçimidir.
00 YorumlaMedeniyet farkı? Aynı köyden değil misiniz? İstanbul gördü diye kökenini unutursa ona yüz verme zaten. Sen İstanbul’a gidince medeni mi olacaksın?
08 Yorumla
Soran5 ayHayır anlamadıniz soruyu ya Dersim'de yaşamazsam
Soran5 aySorun bu
Soran5 ayİşte ben gitmek istemiyorum ben burada mutluydum
Soran5 ayİstanbul istemiyor
Soran5 ayİstanbul
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır olmaz o da köyde büyümüş sonuçta istersen sende evlendikten sonra üniversite okursun
00 Yorumla
5 ayUlan bitmedi mağdur edebiyatınız ya burada bile saçma sapan solcu feminist ayakları falan
13 Yorumla
Soran5 aySen kim olduğunu sanıyorsun mağduru oynamıyorum zaferi kazandık
- 5 ay
Neyin zaferini k. l t. k seni
Soran5 ayGörürsün
Gizli Üye(30-35)5 ayNe farkı olucak Üni okuyunca öyle çok değişicek diye bir şart yok
00 Yorumla
5 ayGönül işlerinde medeniyet farkı aramamak lazım. Anlaştığınız süre boyunca sevgi ve saygı her şeyin üstünde olmalı.
00 Yorumla
5 ayyani buraya girip bu soruyu soran birisi olarak dikkat et, o üniversite bitiren dediğin daha düşük medeniyet seviyesinde olabilir 😂✌️💃🕺🥂
00 Yorumla
5 ayBence halledersiniz, öncelik kadının, kadın, erkeğin erkek gibi hayatı paylaşması. 🫡
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem