Yikilsin la bu ödtü
Bize üniversite lazim mmk
Beyin zonkladi ya sizde?

Odtülü öğrencilerle aynı siyasi görüşleri paylaşmıyorum ama kusura bakmayın siz ve bu pankartı açanlar Odtüde okuyanların tırnağı olamazsınız gelmişsiniz Odtüyü kapatmaktan bahsediyorsunuz. Bir kere üniversite sınavına hazırlanan bilir ki Odtüyü kazanmak herkesin harcı değildir.
Azıcık haddinizi bilin ve sizden daha çalışkan daha zeki insanlara saygınız olsun. İnönü üniversitesinin ne kadar faydası var odtünün ne kadar faydası var araştırın. Ben İnönü Üniversitesi gibi olanlara Üniversite demeye utanıyorum adamlar Bir de Odtüyü yıkalım demişler peh peh :)
Ygs de barajı geçmeyen kişiler gelmiş ODTÜ yıkılsın diyor. ODTÜ düşerse Türkiye düşer. ODTÜ ülkenin en iyi Üniversitesi. Bu fotoğrafta ki kişiler ODTÜ nün kapısının önünden bile geçemez.
Ahahasfdfd insan utanır yahu. Tabii utanmak bile bir nebze zeka gerektirir.
Kadın erkek ayrılmışlar bir de. Pankart tutan erkeklerin yanında ezik gibi duruyor gariplerim. Tabii protesto ayağına gümbürtüye gitmeyelim demişlerdir.
Öyle bir güruhun içinde yapılması en doğru hareket, tebrik ettim.
odtü üniversite değil mi? türkiyenin en iyilerinden.. içindeki öğrencilerde iş yoksa üniversite çok iyi olsa nolur :)
Üniversitenin iyi olmasının sebebi öğrencilerinin de iyi olması zaten akıllı :)
@Cimbicmemakinesi ne açıdan iyi? zekasını iyi yönde kullanmayana iyi demem ben :)
Orayı kazanmak için emek ve zeka gerekiyor zaten, bu gökdelenleri bu köprüleri füzeleri yapabiliyorsak itü ve odtü gibi üniverseteler sayesinde. Dünyada ilk 300 e girebilen tek üniversite odtü var bunlar hep akademik başarı.. karabükten mezun olan adam karakteri iyi olsa da piyasada 5 para etmez hani ayık
Ayrıca açıklama yapıldı olay tamamen kuru iftira google dan yazınca bulursun direk tüm haber sayfalarında var.
@Cimbicmemakinesi bu konu hakkındaki bilgimi bilmeden gelip yorumumun altında artistlenmen komik cidden :) ayrıca ben bunların aksini söyleyen bir cümle kurmadım kendi kendine yazıp oynuyorsun kolay gelsin :D
He aynen canım aynen :D ifaden koyuyor ortaya herşeyi kasma sen :)
Cevap
23Cevap
Hani namaz kılanlara saldırdılar dendi ya, bugün o saldırıya uğrayan öğrencilerden biri açıklama yaptı. Saldıranların cami içindeki bir grup olduğunu söyledi.
Ben ODTÜ olsam ve elimde olsa başlarım böyle işe deyip okulu kapatır giderim. Dünyadaki en iyi okullarda sıralamaya giren tek devlet üniversitesi Türkiye'de ama mallar laf ediyor.
İnönü Üniversitesi imiş. La 3 net yapan herkesin girebildiği bir üniversitenin öğrencilerinden beyin mi bekliyorsunuz?
işte sizin genleriniz bozulmuş. algılarınız fikirleriniz düşünceleriniz hepsi bozuk.
5-10 tane terörist öğrenci ve öğretim üyesi var diye Türkiye'nin en iyi üniversitesi yıkılır mı? cesaretiniz varsa adamsanız birazcık onurunuz varsa hukuki yollar vasıtasıyla o teröristleri temizlersiniz ama yok sizin en iyi yaptığınız iş yıkmak satmak...
ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum. odtü de öyle bir durum oldunu sanmıyorum. gruplar arası çatışma olur. lakin namaz kılanlara asla haksızlık yapılmaz. odtü de o kadar mescit varken hem de. adamlar istemese kaldırırdı bunları. ülkemizin en iyi üniversitelerinden ev sizin yaptınıza bakın.
yıkılsa rahatlacakmısız? odtüye kurban olun.
şu anda doğru düzgün birşeyler yapan teknoloji konusunda bilim konusunda Türkiye'ye birşeyler katan en iyi üniversitelerden biri odtü onu da yıkalım çok mantıklı bence de zaten dinimiz bize yeter bilimle ne işimiz olur ki.
"Zaten dinimiz bize yeter, bilimle ne işimiz olur ki." Kurduğun cümlede ki hakareti anlamıyorsan, sana bir şey demiyorum. Bak Mehmet Akif'in çok sevdiğim bir sözü vardır; "Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, bırak kardeşim tahsili; git önce edep, hayâ öğren!"
Var gerisini sen anla, hayırlı geceler. Allah rahatlık versin.
kemal sunalın zübük filmini izledin mi şu anda Türkiye de hatta eskiden beri yapılan şeyler bu filmde anlatılıyor tabi abartı vs de var işin içinde. bende böyle düşünerek yazdım göstermelik müslümanların dini kullanıp gerçekten müslüman olanların da kafasını karıştırmalarına atıfta bulunmak istedim.
odtü ülkenin tek doğru düzgün eğitim veren üniversitesidir önce girmeye hak kazanın yıkmayı sonra düşünürsünüz.. beş kuruş etmez sizler odtüyü eleştireceğiniz yere asgari ücretle çalışan ananızın babanızın hakkını arayın , hatta metü ye gidin hak arama davasında size ders versinler..
Odtü yıkılmalı avm yapılmalı avm lerde bedava wifi var
Ne işe yarayacak dersen açiktan okuyacak yutuptan video izleyerek dersleri takip edecek
Her avm bir üniversite
Yaşasın tinerci olmayan yeni nesil.
Allah yapar onu, bu salaklara ihtiyaç yok, Allah yarın bürgün orayı yıkıp heryerine cami yapacak ben inanıyorum olacak. Siz de inanın la boş durmayın.
Ağaçları yıktıkları yetmedi yani. :)
he yıkarlar he he
madem kndine göre üniverste isitiyosun git afganistana pakistana ırağa girde ebenle şeriat yapsınlr gerici pislik yobazlarr
Bursanın ayıbıdır inegöl şahsen ben bile zar zor bursa işletme yazarken İtü ve odtüyü ağzıma almaya utanırım utanıyorumda zaten bide kapatılsın ha sonra cahiller ele geçirsin ülkeyi
inonu elektrik 266 puan
ODTÜ elektrik 47p puan kim universites
pisliklere bak bide haremlik selamlık durmuşlar...
bu allahın belası ahmaklara kalsa tüm eğitim kurumları kapansın dergahlar tekkeler açılsın kadın evde okuma yazma bilmeden doğursun börek açsın...
Yikmak cozumse yikilsin,
Ama ordaki yanlisa tepkidir
Bu ODTÜ kompleksi bitmez şu millette.
Orantısız zeka yol açar komplekse.
Üniversitenin kapısından geçemeyecek insanlar Odtü yıkılsın diyor :D :D
O kadar komik ki :D
Solcu pustlarin yığıldığı, okumak icin degilde hain olmak icin gidilen sacma sïkik bir hain yuvası oldu cikti orası
Oluyu diri miktiler gozu odtuye diktiler zaten :D eee bosa demiyorlar insan hic bir sey bilmiyorsa en azindan haddini bilmeli diye :D
Ben daha su odtu nun adini siyaset disinda bir mevzuda duymadim hep olay hep kavga oeaya okumaya gitmiuorlar niyetleri farkli.
Odtünün Türkiyede ki bilime katkısı nedir? Sorunun cevabı burada.
ödtü benced e yıkılsın tam bir terörist yuvası
İyice maaalaa bağladılar
Bunlar insan olduklarını iddia eden güruh mu?
Aynen oyle yikilsin da uni kurulsun cok haklisin
he canım he yıkılsın he
yıkılsın yerine imamhatip yapılsın. etrafınada 20 tane mescid yapılsın herkes rahat etsin arkadaş bende çeker giderim kendi bokunuzda boğulun.
bu soruyuda iyiki sordun aslında kimlerin engellenmesi gerektiğini açıkça gösteriyo
Odtu yıkılsın yerine cami yapılsın!
Aynen kanks
Farketmez
yikilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar