Depresyondayım, nişanlıyım ama evliliği düşünemiyorum, sorun bende mi ne yapmalıyım?

Uzun zamandır çok kötü hissediyorum kendimi. Çok sinirliyim. Gerginim. Kendimi çok yanlız hissediyorum, ilgiye çok ihtiyac duyuyorum. Artık öfkemle ve negatif düşüncelerden uzaklaşamıyorum…

muhafazakarım , inançlıyım , namazlarımı kılıyorum tabi eskisi gibi güzel kılamıyorum ama devam ediyorum. O kadar aklımda kötü düşünce var ki. Eskiden genç kızlara örnek olmak için elimden gelen herşeyi yapardım. O kadar enerjik ve mutluydum ki herkes beni parmakla gösterirdi…

eski beni özledim… eskisi gibi olmak istiyorum ama yapamıyorum. Ayrıca nişanlıyım. Nişanlım çok iyi biri , ama onun üstüne çok gidiyorum. Çok azarlıyorum onu kırıyorum.. gerçekten düzeltmek ve telafi etmek istiyorum… ama sonra yine bir hata yapıyorum , kendimi suçlamaktan affedemiyorum. Artık kendimi duvarlara vurasım var. Hiç bir pozitif yanımı göremiyorum. Halbuki sağlıklıyım, inançlıyım, ailem var,.. bazen gerçekten düşünüyorum ben nasıl böyle biri oldum böyle birden…?

ayrıca nişanlım ve ailesi düğünü netleştirmek istiyor. Ama o kadar kötü bir haldeyim ki kendimi ilerde hayal edemiyorum. ONU seviyorum ama evliliği düşünemiyorum gerçekten yapamıyorum artık herşeyden bıktım…

lütfen ne yapabilirim…? Size ayrılmam gerekiyor mu…. Gerçekten çok klişe ama SORUN BENDEEEE

Güncellemeler
5 ay
Ayrıca nişanlım ile aramızda 400 km var. Ben artık kafayı yemek üzereyim. O kadar uzağa gidebileceğim yapabileceğimi düşünemiyorum…..
Depresyondayım, nişanlıyım ama evliliği düşünemiyorum, sorun bende mi ne yapmalıyım?