Onun ailesi çok önde olmak istiyor. Bizimkilerde pasiftir biraz. Onlar öyle yapınca iyice soğudular. Çeyizimi bile erkek evi yerleştirdi. Nişanlımın 2. Evliliği benim ilk. Nişanlım yokken annesi 2-3 kez eski karısından bahsetti sinir oldum. Ev temizliği bitince hadi hadi diye annemle beni evden çıkardı. Kendi evimden apar topar çıkarıldım resmen. Bir de “onları ordan al oğlum sevmez oğlum söyleyemez ama huzursuz olur düzenli ol “ gibi şeyler söyledi onada sinir oldum. Bardağı kaşığı nereye koyacağımı ona soracağım sanki. Tabi bunları nişanlımada söyleyemiyorum. Çünkü söylersem biliyorum ki daha kötü olacak. Nişanlım annesini koruyacak ailesi bana düşman olacak felan. Ama nefret ediyorum. Ailemle de aram soğudu onların bu tutumu yüzünden. Nişan atsam daha kötü olacak, atmasam çok mutsuzum. Nişanlımında bir suçu yok ama psikolojim çok bozuldu. Eski karısı söylemlerinden de nefret ediyorum. Ölmek istiyorum artık. Cesaretim olsa gidecem bu diyardan kurtulcam herşeyden…
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sizce bunlar nişanlıma söylemeli miyim? Annesinin davranışlarından hoşlanmadığımı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer