Zengin erkekle orta gelirli kızın evliliğinde sınıf farkı sorun olur mu 😅?

Merhabalar, sorumu şöyle detaylandırayım. Biz üniversitede tanıştık (halen devam ediyor) sevgilim beni aşırı güzel bulur ve beğenir, çok dişil olduğumu her zaman söyler ve beni çok beğenir, benimle evlenmek bu hayatta onun en çok istediği şey. O bana güzel hediyeler alır ben ona alırım vs vs. Annesiyle de hediyeleştik fakat henüz görüşmedik, yengesi ve abisi ile görüştüm ve beni çok sevdiler. Üni seneye bitiyor ve sevgilime kalsa direk okul bitince evlenelim. Ben de istiyorum ama şunu da sormak istiyorum sizlere, benim ailemin şu an durumu orta seviyede, ne zenginiz ne de fakiriz, fakat sevgilim 22 yaşında ve yaşına rağmen elinde olan şeyler çok pahalı. (Arabası ailesinin evi vs vs.) helaliyle para kazanıyorlar saygı duyuyorum helal olsun, ama ileride bundan dolayı bir problem çıkar mı? Annesi babasıyla daha hiç görusmememe rağmen beni çok sevmişler ve tanışmak istiyorlar. (ayrı şehirlerdeyiz ama çok yakınız ) ha bir de çok kültür farkı yok ailesi falan da mütevazi yaşıyor yani, hatta bana bir ara sen benden lüks yaşıyorsun dedi ama ailelerimizin aylık gelirinin birbiriyle alakası yok 😅 Ama onlarda para meseleleri daha çok konuşuluyor diyelim. Bir de sevgilim evlendiğimizde çalışma istersen dedi, maddi açıdan hiçbir sıkıntıları yok, ailesi de benimsedi beni düğünü konuşuyorlar vs. İleride de bahsettiğim gibi öyle sıkıntı çıkaracak insanlar da değiller zaten. Ama işte ezik gibi hissetmek de istemiyorum o psikoloji biraz beni üzer gibi geldi… kıskançlık da asla yok ama abisinin sevgilisi yani eltim olacak kızın babası falan da çok zengin pf bilmiyorum keskeböyle olayların bir önemi olmasa insanlar arasında konuşulmasa, sıkıntı çıkaracak insanlar asla değiller ama insan bir düşünüyor işte… Düğün de bu arada muhtemelen 2 yıl sonra, okul biter bitmez yapamayacağımı söyledim 😂

Zengin erkekle orta gelirli kızın evliliğinde sınıf farkı sorun olur mu 😅?