Zengin kız fakir erkek ilişkisi evlilikte yürür mü?

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri var beni çok seviyor hatta kör kütük aşık bana olan sevgisinden, değerinden gram şüphem yok. Evlilik de düşünüyoruz konuyu ailene aç dedi bana. Ancak ben anne babama konuyu açmadan önce halama ve ablama açtım. Arkadaşlarımda dahil olmak üzere herkes olur vermedi. Karakteri olarak değil. Mesleği berber. Bende öğretmenim. Üniversite okumamış diye sorun edildi önce. Ben antepte oturuyorum o samsunda. Mesafe sorun edildi. Ailesinin durumu da pek iyi değil düğün vs olsa her şeyi kendi imkanları ile yapacağını söylüyor. Ben seviyorum evet ama ailemde çevrem de herkes sen baba evinde rahatlığa alıştın, onun kendi imkanları ile yapacağı düğün seni ne kadar tatmin edecek, veya bir dünya borca gireceksiniz evlendikten sonra kirada oturacaksınız bu yükleri kaldırmaya hazır mısın? Diyip duruyorlar. Ben açıkcası sevdiğim için her şeyi göze almıştım ama herkes aynı şeyi dile getirince kendimi sorgulamaya başladım acaba maddi zorluklar başlarsa yine aynı hevesle onun yanında durabilir miyim diye. Nasıl bir yaşam süreriz onu da kestiremiyorum samsunda değilim orada ki hayatı yaşam standartlarını bilmiyorum. Evlilikte sevgi zamanla maddi zorluklarla körelir mi?

Zengin kız fakir erkek ilişkisi evlilikte yürür mü?