zengin kız fakir erkek ilişkisi yürür mü ?
ciddi cevaplar verelim lütfen
ciddi cevaplar verelim lütfen
iki tarafta paraya önem vermiyorsa yürür neden yürümesin ama erkeğin biraz fatih ürek gibi olması lazım. Yoksa gururlu falansa yürümez erkek kendini her zaman ezik görür ezilir karşısında. Geçenlerde marketten birşeyler aldım kasada para öderken önümdeki çift birşeyler almış sevgili oldukları her halinden belli.Çocuk cebinden para çıkarttı ben ödeyecem dedi. Kızda hayır senin işin gücün yok ben öderim dedi eleman bozuldu tabi rencide etti kız ama istemeyerek.Bu yüzden ben zengin bir kızı sevsemde peşinden gitmem ayrılırım yani.
erkek iç güvey gelirse hiç sorun olmaz :D :D :D
tabi bu işin espirisiydi
neden yürümesin ki birbirinizi seviyorsanız elbette yürür
ama aileleriniz çok eski şeyleri yüz üstüne çıkarırsa mesela hani filimlerde oluyor ya sen aga kızısın bir çobanla evlenmene izin veremem diye
ozaman işiniz zor işte
Yürümez tatlım.. Erkegın yetiştiriliş tarzında baskınlık vardır cunku eşe karşı. Erkek para kazanmalı ailesine bakmalı, bır kadının ondan fazle geliri olması ıle sorun oluyor. Zengınlik cok daha sıkıntı olur. Erkeklige ters gelecek ve bır zaman sonra bu durumdan rahatsızlık duyacaktır. Gururu ıncınecektır... Bu böyle geldi böyle gider canım.
bu gurur meselesi haline geldiğinde yürümez... önemli olan..madde değil..bu durumu 2 tarafın yansıtmaması..
Cevap
18Cevap
bence yürüyemez ya düşüncene kız 100 liralık yere gitmek isteyecek ama erkek onu 10 liralık yere götürebilecek veya kız gidecek motor hediye edecek doğum gününde falan sonra çocuk sadece o motorun altında ezilecek. vurdum duymazsa bişey diyemem.
yürümez.. aşkta sorun olmaz ama meşkte problem olur
1. Zengin kız çekilmez
2. Zengin erkek yoktur ona başka birşey denir(***)
3. Erkek zenginse yürür çünkü kadın para arar
aşk varsa yürür yeterki kız kndını birşey sanmasın erkek kırılmasın .
Kız zenginliğiyle erkeği ezmesse yürür.Ama kıza fazla iş düşüyor.
erkek her zaman ezilir
ailen olayı duyarsa sana yakışmıyor diye onu küçümser ve aranız bozulur
Aile ve kendi karakterlerine bağlı bir durum. Gerçek sevginin şiddeti de çok önemli.
kız şımarıksa yürümez.
zaten aileler anlaşamazki..
Eğer 2 kişide paraya önem veren insanlar değilse yürür. Diğer türlü zor. Aileleri geçtim bile.
Kıza bağlı isteyip istemediğine Birde ekeğin gururuna :)
kalpler bir olduktan sonra yürüyebilir.tabi aileler sıkıntı çıkarmassa :)
Kız ve ailesi isterse neden yürümesin ki? Tabi yürür
erkek eğer kızın ailesine uyumluysa yürür
kız isterse yürür veya aileler..
Erkekte gurur yoksa yürür
İlişkide sex varsa yürür neden yürümesin ki
aileler müdahale etmesse yürür
gönüller bir olsun canım
yürümez
hay sizin eşitsizliğinize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar