Fakir 190 oğlan ve zengin kız ile olur mu? Fakir işi gücü yok hiçbir halta yaramaz evde yatar akşama kadar ama tatlı komik ve hayat için çabalayan bir fakir ile zengin bir kız ilişki yürütebilir mi?

Fakir 190 oğlan ve zengin kız ile olur mu? Fakir işi gücü yok hiçbir halta yaramaz evde yatar akşama kadar ama tatlı komik ve hayat için çabalayan bir fakir ile zengin bir kız ilişki yürütebilir mi?

Zengin kız fakir oğlan ilişkisi olur elbette. Ama oğlan tembel , yatıyorsa olmaz. uyuyan adamdan nefret. adam dediğin sabah kalkar gider. kalk git be adam kjlkjk olmaz öyle bilgisayar oyunlarıyla , baba parasıyla ya da başkasının parasına güvenmeyle. kız arkadaşının parasınada göz diker öyle trekler. çalışıp kendi paranı kazanabilmek önemli olan. :d çalışkanlık önemli. çaba önemli, çalışmak önemli.
Merak ettiğim ataerkilliktrn nefret eden ona karşı olan kadınların tam tersi olunca istememesi çok garip. Yani nasıl ki erkek çalışıp veya zengin olup kadına para harcıyorsa kadın da harcayabilir sonuçta ataerkillik yok
Ya bak şu konuda sana katılabilirim evet. kadında çalışmalı , erkekte çalışmalı bence. ikiside para kazanmalı önemli yani. yani insan fakir olabilir, fakir doğabilir ama bu sende biliyorsun ki bizim elimizde değişmesi. çalışmayla ve çabayla insan zengin olabilir. fakir erkeklere bir sözüm yok yani sözüm tembel kesime. bak bu kadınlardada olabiliyor o da iyi değil. iki tarafta para kazanmalı ve gerektiğinde birbirine harcamalı elbette. örneğin bana bir şey alıyor ya da bir yere götürüyor ben mesela onun eline bakmam , ondan bir şey istemem. O da benden bir şey istemez. ağzımı bile açtırmaz. ben kestirmedim der hemen hahah evet kendi hesabımı kendim ödeyebilirim, ödemesini istemem. ama o ben erkeğim diye ödetmez. ki bu durumda mesela benimde ona jestler yapmam gerekir. onun için birşeyler alırım ve bir yerlere götürürüm, ona süprizler yaparım vs vs. bu da onun hoşuna gider ve renk katar. bende erkeğim için yaparım yani. parasını yiyim keyfe bakayım değil. ister fakir olsun ister zengin. bu umrumda olmaz. yokluktan gelmedim şükür. çalışkan olması önemlidir. yani evet kadında sevdiği erkek için harcar. bir o bir sen gibi. ona yüklenmeden , onu anlayarak , iyi hissettirerek.
Ataerkil toplumdan şikayet edenlerin hepsi bu düzeni seviyor özelikle kadınlar. Kadınların bu kadar ilgi görmesinin sebebi zaten ataerkillik, sosyal medya da bile erkek çalışmasa sorun ama kız ölene kadar anne evinde kalabilir. Kadın çalışmaz adam çalışabilir ama tam tersi olmaz. Kadın memur ise adam en az memur olmalıdır yoksa ilişki olmaz tam tersi olur ama kadın zenginse asgari ücretliyi geçtim memur bile kesmez ama tam tersi olur mi görüyoruz olduğunu da yani ataerkillik diye sizlanilan toplum kadına çalışıyor. O yüzden erkek çalışıp kadına bakmalı dediğinde kızların ağlamayı kesip evinde Kocasını tatmin edip karnını doyurmak gerekir.
Evet haklısın çoğu kadın bunu seviyor ama hepsi değil. kendi ayakları üzerinde duran ve durmayı seven kadınlarda var. Kadın çalışmasın otursun g*tünü yaysın diye bir şey yok. jkhjh hem kadın hemde erkek çalışmalı. o sorumluluğu ikiside almalı. bence ikiside çalışmaması sorun.
Madem geniş çaplı örnek veriyoruz bende örnek vereyim o halde. öğretmen bir anne babanın çocuğu olarak söyleyeyim. annem bana hep şey der mesela babanla denk olmasaydık evet evlenmezdik diye. annemde öğretmen çocuğu kendide öğretmen, babam öğretmen babası memur. yani denk olduklarını düşünüyorlardı. buradan anla. babam annemi beğeniyor , istiyor ama öğretmen değilde bir işçi vs olsaydı annem istemezdi evet. babasıda istemezdi.
yani çoğu ilişki böyle bence dediğin gibi kadın memursa erkekte en az memur olmalı gibi bakılıyor. saçma geliyor bana. sevdikten sonra ve haram para vs kazanmadıktan sonra çoğu şey birlikte aşılır.
kadının zenginliğine gelirsek. annemin verdiği bir örneği daha söyleyim mesela. zenginim demiyorum ama orta halli bir ailede büyüdüm. büyüdüğün aile ortamı, kültür , din ve okuduğun aldığın eğitimler vs önemli derdi. mesela kolejde okuyan ve normal bir liseye giden aynı olmaz der. annesi okumuş ve annesi okumamış aile olmaz der. ne konuşacağım yemek tarifi mi falan der. ama saçma. zamanında mesela annesi okuyamamış olabilir , bu onun suçu değil. her kadın aynı değil ya. bir adamı çok ama çok sevdim. aşırı derecede hatta aşığım. okuduğumuz okullar farklı , kültürlerimiz farklı. benim babam türk bile değil. ondan biraz daha farklıyım. ama ikimizde üniversite mezunuyuz. o kendi işini yapmıyor başka iş yapıyor. zamanında aynı işi yaptık ve birlikte çalıştık. benim için geçici işti. ve ailem onu istemiyor. sen rahatlığa ve bolluğa alıştın. fakir bir adamla yapabilecek misin diyor annem. fakir derken fakirde değil aslında normal kazanıyor. ama bana göre ne kazandığı gram umrumda değil ki ben onu seviyorum. ve ben kendimde para kazanabiliyorum. birlikte istenince aşılır yani.
şunu unutma bir kadın paran için yanındaysa zaten olma. o seni sevmiyor , basittir. sevgi onun birşeyi yokkende yanında olabilmek ona inanmaktır bence..
yani dediklerine bakılırsa evet maalesf ki çevrede çoğu kadın dediğin gibi ama hepsi değil. nadirde olsa maneviyata değer veren var. değer bilene denk gelmek lazım. erkek çalışıp bakmalı diye bir kural yok. kadında çalışmalı. Türklerde bu neden var bilmiyorum ama kadın evde oturur erkek çalışır zihniyeti var. yok öyle dünya. doyurma kısmına gelirsek orası ayrı konu kjlkj her iki tarafta bunu yapmalı birbirine. kadın kocasını , kocası karısını memnun etmeli. dünyada yeteri kadar sorun varken dert yaratmamalı , hafifletmeli :d
Baya uzun yazdın sesli konuşsak daha faydalı olurdu bizim için
Gerek yok. gerekli açıklamayı yaptım.
Çok uzun ama :(
Uzunsa okumak zorunda değilsin:) ben düşüncelerimi belirttim sadece
Niye değilim zorundayım ama öyle söyleme
Niye zorunda olasın yahu jfjdjj dilediğin gibi yap
Sevgilin var mı
Var
Benim de var havan kime
Hava attığımı kim söyledi? 😂sevgilisi olan havalı mı oluyor? ve sordun söyledim. Varsa ne güzel işte. Sizede mutluluklar , sevdiğimle bizede mutluluklar jdj
Ne bilim hava atar gibi var dedin gibi geldi evet mutluyuz ve sevgilim çok güzel manken gibi
Yok be. be hava atıcam. sevgilimin olması hava atılacak bir durum değil ki. ha var ha yok. Bunun için hava atmam. Ne güzel. maşallah. çok mutlu olursunuz inşallah. :)
İnşallah ya yabancı ama Türk değil fotomuzu attım soru da var
Aa yabancı demek. Yabancılar iyidir. Türk kızı nazı yoktur. Hepsi öyle demiyorum tabii ama. Nazar var nazar. atmasaydın keşke ama sen bilirsin tabii. Mutlu olun ve keyfinize bakın.
Kıskanç çok evet Türk kızları çekemez kıskanır
Evet oluyor. Türk kızı değilim ama evet kıskanç olabiliyorlar. Türk erkekleride öyle. yinede hepsi aynı değil. Siz ilişkinize bakın dediğim gibi kimseyi umursamayın.
Evet bakmıyorum ya yabancı
Aferin
Sana da aferin
Kimin kiminle ne tür bir ilişki yaşayacağı tamamen bireylerin karakterine ve birbirlerine duyduğu hislere bağlı aslında. Paranın ve sosyoekonomik farkların bir ilişkiyi kesinlikle bitireceğini söylemek doğru olmaz; ancak bu farklar gerçek bir iletişim, anlayış ve karşılıklı çaba olmadan sorunlar yaratabilir.
Önemli olan, tarafların birbirini olduğu gibi kabul etmesi, beklentiler konusunda açık bir iletişim kurması ve ortak değerlerde buluşabilmesi. Özetle: Evet, olur. Ancak "tatlı komiklik" yetmez, hayat için gerçekten çabalamak, sorumluluk almak ve karşı tarafa olan saygı da şart. 😊
Cevap
4Cevap
Kızlar açısından bakarsak mümkün ama erkek fakirse çok zor Türk kızlarının çoğunun gözü yüksekte boş özgüvenliler
Olmaz be, çok hayal dünyası
Tam tersi olur mu
O da olmaz Türk dizilerinde yaşamıyoruz maalesef
Fakir oğlan kendiyle bile yapamaz
Nerden biliyorsunuz
Olmaz kardeşim
Anca filmlerde olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?