Zengin erkek fakir kız ve evlilik?

Ben fakir-orta düzey bi aileden geliyorum sevgilim ise oldukça zengin maddi durumunu bilmeden ilişkiye başladık sadece kişiliğini sevdiğimden evi arabası olduğunu sonradan öğrendim sevgili olduktan sonra diyeceksiniz nasıl bilmiyordun ortak bi mekanda buluşuyorduk benim iş yerime yakındı ve o kafeye giderdim bu şekil tanıştık gel zaman git zaman 10 ay oldu ve annem artık tanışmak istedi tanışma günü sevgilim çok heycan mı yaptı bilmiyorum gelmek istemedi resmen evde buluşmak tanışmak istemiyodu dışarda görüşelim falan dedi işte neyse eve geldi zar zor yanında amcasıyla. Konuşuldu edildi sonrasında evlilik için okulunu bekliyoruz kendisi okula hiç gitmiyor ama bölümünü de sevmiyor okulla alakası yok 1. senesini doldurdu ve kaldı. Hala önünde 3 yıl var, ben üniversite okumadım. Şimdi evlilik için ailesi okulunun bitmesini istiyormuş oda öyle söyledi ve bu durum beni biraz üzüyor. Çünkü beni ailemi evimi gördü ve durumlar pek iyi değil biz gecekonduda onların tüm ailesi sitede bloklu evlerde ve kendileri de villada yaşıyor biz ise normal gecekonduda. Parası için sevmiyorum keşke oda benim gibi olsaydı çok isterdim bu durum beni üzüyor. Yaklaşık önümüzde 3-4 yıl var sizce sevgilim benden soğudu mu... Ben çok kırgın ve kötü hissediyorum bu konuda.

Zengin erkek fakir kız ve evlilik?