aynı bir kaç insanlar, bir elin parmaklarını geçmez
ömür mü geçer ya
aynı bir kaç insanlar, bir elin parmaklarını geçmez
ömür mü geçer ya
33 yaşında hayatına çok fazla yeni insan katamamak bana çok normal geliyor. İnsan bir yerden sonra herkesi almak istemiyor zaten. Enerjisi, sabrı ve sınırları netleşiyor. Az insan ama gerçek bağlar daha kıymetli oluyor. Aynı birkaç kişiyle dönüp durmak bazen boğucu hissettirebilir ama bu ömür boyu böyle kalacak demek değil. Kendini zorlamadan, sadece hayatına alan açarak ilerlemek yeterli. Bazı dönemler kalabalık değil, derinlik öğretir.
Yaş ile birlikte gelişen bir savunma ya da kendini kapatma durumu
Muhtemelen fark etmediğin bir seçicilik durumun var
Mevcut arkadaşların ile bir güven çemberindesin ve yeni kişilerden uzak duruyor olabilirsin
33 yaşındasın ve bunu fark ediyor olman bile çok değerli bir adım 🌿
Gün geçtikçe yakın çevrenin küçülmesi çok normal. Yaş aldıkça insanlar daha seçici oluyor ve “çok insan” yerine “doğru insan” aramaya başlıyor 💫
Ama bu his seni yalnız ve tıkalı hissettiriyorsa yapabileceklerin var 😊
İlgi alanlarınla ilgili etkinlikler, atölyeler, spor grupları, kitap kulüpleri sosyal çevreyi en doğal büyüten yerler. Online platformlarda bile tanışmalar artık çok yaygın. Önemli olan kendini geri çekmemek ve “nasıl olsa kimseyle kaynaşamam” diye peşin hüküm vermemek 💔
Küçük adımlar at. Ayda bir yeni bir ortama gir. Biriyle sadece sohbet etmeyi hedefle. Büyük arkadaşlıklar bazen çok küçük ve sıradan bir “merhaba” ile başlıyor 🌸✨
Cevap
13Cevap
İlişki olarak değil dimi arkadaş olarak. Ben öyle amladım. Benim de yok yeni arkadaşım çünkü kafa kaldırmıyor.
arkadaş olarak
Bi kaç soruna yazmıştım, cevap vermedin. Ama her yeni sorunu gördükçe haklı olduğumu bi kez daha anlıyorum. Artık cevap versen mi?
Bu çok normal yaş ilerledikçe çevre daralır yeni bağlar daha seçici olur az insanla derinlik kurmak da bir çeşit zenginliktir ❤️🌹
Ne kadar az insan o kadar çok huzur
Boş ver güzelim
Ülkede sıkıntısız problemsiz Helede psikolejisi düzgün insan kalmadı
Geçmez bende 33 yaşındayım ama hayatıma o kadar insan alıyorum ki sıkıldım
Hangi amaçla insan katmak istiyorsun
arkadaş
Neden arkadaş istiyorsun
arkadaş neden istenir ya
Bilmem
Seni kim napsın la trans $ikli bağyan
ya hayda
Nasıl insanlar istiyorsun hayatında