Niye ben yazınca anında yazdı? günlerdir susuyordu?

Buluştugumuzda cok güzel konuşup sohbet edebiliyorduk ama kısa sürüyor hep bi aceleyle. Karsılastıgımız andaki bakısmaları unutamıyorum dedi. onun söylemesinne göre mesgul oldugunu ifade ediyor. Bir hayatım yok diyor, sürekli nöbet, işe cagrılma vs. Bir keresinde senle uzun uzun sohbet etmek istiyorum, hiç fırsat olmadı buna dedi. Ben şehir dısına cıkacaktım, ben bırakayım mı seni havalimanına dedi nöbetten cıktıgı halde. Bir keresinde aksam bulusacaktık işi cıktı, geç bitti. Bu kez benim işim cıktı, işin bitince görüşelim dedi ben de yorgunsun uyu dinlen dedim, olsun dedi. Sabah erkenden işe gitmeden önce konustuk biraz yürüdük, iş yerindeki sorunlardan bahsetti vs. Ayak üstü ailemle ilgili sorular sordu. Aksam müsaitsen görüşelim mi dedi bi yer buldum orada buluşalım mı dedi. Tamam dedim ama görüşemedik yine. Sonrasında günlerce sessizlik oldu. Ben yazınca saniyesinde yazdı. Kızdım artık, çok kötü bir gün geçirdim dedi. Ben de iyi biri olduğunu düşünmüyorum dedim, sustu ve tüm hesaplarını sildi yok oldu
Niye ben yazınca anında yazdı? günlerdir susuyordu?