Ne yapardınız kızlar ve erkekler?

Sevgilinizin yengesine (abisinin karısına yani) sevgilinizin istemesine rağmen abla veya yenge der miydiniz saygidan dolayı vesaire, yoksa ismiyle mi hitap ederdiniz?
Aranızda 2-3 yaş fark var yengesinin de 2 çocuğu var. Üstelik sevgiliniz yengesinden için herşeyim diyor (neymiş her konuda her işinde yardımcı olduğu için) ve bana da herşeyim dedi sinirlendim tartıştık saatlerce 2 gündür. O yüzden bende dik dik konustum abla diyordum, artık abla demeyeceğim zaten aramızda 2-3 yaş var deyince delirdi abla de dedi.
Bende zaten olanları falan yengesine anlattım o da normal karşıladı ben sinirlenir diye düşünürken tam tersi oldu bizim ailede böyle şeylere çok takılmaz herkes herkesin herşeyidir vesaire dedi.
Ben bunları hiçbir şekilde normal karşılamadım ve çok çok rahatsız oldum bu durumdan siz olsanız siz de mi benim gibi düşünürdünüz ne söylemek istersiniz?
Ne yapardınız kızlar ve erkekler?
Cevapla