Kadınlar dedikoduları ile meşhur hepimiz biliyoruz.😂

Peki dedikodu olmadan kadınlar yaşayabilir mi?😅
Kadınlar dedikoduları ile meşhur hepimiz biliyoruz.😂

Peki dedikodu olmadan kadınlar yaşayabilir mi?😅
Bence dedikodu denilen şey sandığımız kadar basit değil. Her konuşulan şey dedikodu olmuyor aslında. Kadınlar daha çok paylaşmayı, analiz etmeyi, anlamlandırmayı seviyor. Yaşadığını anlatmak, bir durumu çözmeye çalışmak çoğu zaman dedikodu diye etiketleniyor. Kötü niyetle, birini küçültmek için yapılan şey elbette sağlıksız ama dertleşmek, yorumlamak, fikir almak bence insan olmanın bir parçası. Kadınlar dedikodusuz yaşayabilir mi sorusundan çok, neden konuşma ihtiyacı duyuyoruz diye sormak daha doğru geliyor bana. Çünkü çoğu zaman bu, bağ kurma şekli.
Dedikodunun kendisi değil , kimlerle yaptığın önemli o yüzden dedikodusuz asla. 😌
Aşkolarla dedikodu keyfi diyorsun yani ahshdhd
Dedikodu değil o durum raporu vermek
Merkeze bildirim şartı var sjdjr
Dedikodu aslında sadece kadınların değil herkesin yaptığı bir “sosyal bağlantı” yöntemi 🙃 Ama işin dozu önemli.
Kızlar dedikodu olmadan da yaşar tabii ama duygularını paylaşma ve dertleşme ihtiyacı hep olur 💬 Eğer konuşulan şey kırıcı değilse suçlayıcı değilse hatta biraz da eğlenceli ve hafifse zararı çok olmaz 🙂 Ama insanların özelini ifşa etmek kalbe dokunur kırar 💔
En güzeli: merakı bırakıp empatiyi artırmak 💗😌
Cevap
4Cevap
Cennet mahallesi çocukluğunun dizisi resmen bazen YouTube den de izlerdim 😂
Dedikodusuz olmaz onlar kaos dedikoduyla besleniyorlar nmön
Dedikodu boş insan işi, o kadar vaktim yok.
yok knk sjsjsjs :D :D :D biz. yasaya. may. iz ne anlatiyon kardesim erkekler bizden daha cok dedikodu yapiyo ya
Külliyen yalan ajejr
Herkes için değil.
Soru işte o da.
Bu çok büyük bir yanılgı bence dedikodu kadınlara özgü sanılıyor Ama erkekler daha çok dedikoducu
Yaşabilirizz
Yaşayamaz
Bence hayır
Yaşıyorum
Yaşanmaz
Gayette yaşıyoruz
mümkün değil
Aslaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?