Kız Hakkında Böyle Diyorlar Bilenler İlgilenebilir mi?

• Merhaba, ben 12. sınıf öğrencisiyim. 11. sınıftan beri sınıf arkadaşım olan bir kızdan son yaklaşık dört aydır hoşlanıyorum.
    Bu kızın, 11. sınıfın başından beri iki erkek kankası var. 12. sınıfın başında bu gruba bir kişi daha eklendi.

Birbirleriyle konuşma tarzları karşılıklı olarak genelde lan , lun , oğlum , kanka çoğu zaman abi bazen uzaktayken çağırıyorsa ismiyle bazen şahsına anne babaya hakaret gibi değilde laf gelişi a.. k tarzı küfürler.

Gözlemlediğim kadarıyla aralarındaki arkadaşlık ilişkisi biraz farklı. Birbirleriyle erkek gibi konuşuyorlar, hepsi birbirine kaba saba bir diyalogları var kanka oğlum lan argo konuşma var diyorlar küfür dahi ediyorlar 11. sınıfta yanındaki iki erkek arkadaşıyla sürekli puff içiyordu. Ancak son bir aydır bu kız içmeyi bıraktı, hoca yakaladığı için. Diğerleri hâlâ içmeye devam ediyor.

Bu grubun sohbetleri genellikle öğle aralarında puff içmek üzerine. Derste ise aralarında pek bir diyalog olmuyor bazen haftada bazen 2-3 kere derste falan bu diyeceğim çocukla 1-2 dk sıradan bir şeyler konuşuyorlar öyle bazen ufak tefek bir olaya gülüyorlar.

Kızın kendi arkadaş grubunda birçok kız arkadaşı var ve genellikle onlarla vakit geçiriyor. Hatta hepsi birbiriyle yüzde 98 ihtimalle, çıkışta falan denk “görüşürüz, bye bye.” gibi demiyorlar. Gelelim asıl konuya… tam 1 ay önce sınıftaki grubun dışında başka bir samimi olmadığım sınıftan erkek arkadaşım, sadece üç erkek boş derste dedikodu yaparken, bir anda laf arasında bu kızın 11. sınıftan dediğim gruptaki erkek kankalarından biriyle öğle arasında sınıfta, birkaç kişinin olduğu bir ortamda, köşede yiyiştiğini ve öpüştüğünü, çak cuk ses geldiğini söyledi.

Ancak ben, çoğu öğle arası sınıfta bulunmama rağmen bu dediği bir tensel yakınlık görmedim. Ne öpüşürler, ne beraber olurlar, ne sarılırlar, ne aşırı yakın otururlar. Yani en fazla gördüğüm, o ikisi bende sınıftayken köşede yine aynı puffı dönerken birbirlerine puffı uzatıyorlardı ufak tefek şeylere aralarında gülüyorlardı. Öyle ciddi bir beraberlik yakınlık v. s ben gözümle hiç görmedim.

Bu kız bazen yani 4 aydır toplasan 3 kere oldu bu olay: bu kız öğle arası okuldan çıkıp çarşıya dershaneye gidiyor bu 3'lü gurupta kendileri ayrı olarak erkek erkeğe çarşıya takılmaya gidiyor 4'ü beraber dolmuşa biniyorlar aynı dolmuş diye ama kız farklı yere erkekler farklı yere gidiyor.

Bu olayı anlatan çocuk, benim bu kızı sevdiğimi bilmiyor. Bu kız benim yaklaşık 1 metre solumda oturuyor, duvar kenarında sıralar tek kişilik. Kendisiyle günde 1 kere kesinlikle ilk o bakacak şekilde bakışıyoruz. Çoğu zaman bakıyorum, bacaklarıma, vücudumun altına bakıyor. Yakalıyorum, aşağı baktığı için fark etmiyor derste otururken hep bacaklarını bana doğru atıp oturuyor her neyse, o çocuğun öğrenme ihtimali çok düşük de olsa en fazla “kız bakışıyoruz.” demiştir ama büyük ihtimalle hiçbir şey dememiştir. Niye düşük ihtimal bu bana diyen çocuğu sınıfta birçok kişi sevmiyor, bu kız da dahil çocuk çok kötü biri değil biraz garip zorbalığa uğruyor dışlanıyor. Yiyişti dediği çocuk hep zorbalıyor iki senedir bu çocuğu.

Altta kalan detayları ve sorumu vereceğim.

Güncellemeler
1 yıl
Sonrasında yılbaşında bu sene çekiliş yaptık aralık ayında. Önce bir çekiliş yaptık, onda bir hata oldu, bir daha yaptık. Bu kız beni çekti. Yani o bana aldı. Bana gülerek, sevinçle “hasan, seni çektim, biliyor musun?” dedi. Ben de “sana ne güzel.” vs. dedim. Sonra yine hata oldu dediler. Bu kız dedi ki: “yok, şu an güzel, hiç ellemeyelim.” dedi, itiraz etti. Sonra öyle kaldı. Bana yılbaşında hediyemi de aldı, verirken sevinçliydi.
Güncellemeler
1 yıl
Mesela ben kendi geçmişimle ilgili muhabbet arasında genel bütün sınıfa bir bilgi verdiğimde hemen onla ilgili soru sordu bunu 2 kere yaptı.
Benimle konuşurken hep anlamsız anlamsız sırıtıyor. Bana doğru dürüst “kanka" dediğini hatırlamıyorum toplasan bu 4 aylık süreçte 3-4 kere kanka dedi oda mesela hitap ederken çağırırken değilde cümle sonuna örneğin tamam olur kanka gibi başka hiç demedi ama bende geçenlerde bana bir şey sordu bende cevap verirken yanlışlıkla ağzımdan kaçtı
kızın olayı ne?
Kız Hakkında Böyle Diyorlar Bilenler İlgilenebilir mi?