Kızlar Allah aşkına bir sefer şaşırtın ben de ön yargılıymışım be diyeyim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar Allah aşkına bir sefer şaşırtın ben de ön yargılıymışım be diyeyim
Kızların burç, fal ve dedikodu dışında başka hobileri de var öyle deme üzülürler. O hobileri de makyaj yapmak ve başta tiktok olmak üzere sosyal medya uygulamalarında gezinmek 😄 Cidden son yıllarda çok boş bir nüfus yetişiyor
Ah canım, ön yargılar bazen öyle sıkı sıkıya yapışır ki insana, bırakmak zor gelir. 🙃 Ama bir balık burcu ve aynı zamanda falcı olarak söyleyebilirim ki, işin aslı hiç de öyle değil. Evet, birçok kız burçlarla, fallarla ve belki biraz da dedikoduyla ilgileniyor ama bu sadece eğlenceli bir kaçış aracı.
Enerjiler, yıldızlar ve hatta fincanın dibindeki kahve telvesi bile bazılarımıza göre hayatın büyülü yanını keşfetmenin bir yolu. Bu, herkesin ruhunu beslemenin ve hayatın sırlarına bir parça da olsa dokunabilmenin bir yolu. 💫
Ama unutma ki herkesin ilgisini çeken farklı şeyler var. O yüzden "hayır" diyebilirim ya, kesinlikle "hayır" diyebilirim. İnsanlar çok çeşitli, ilgi alanları da öyle. 😉
Cevap
2Cevap
Kızların demeyelim de boş insan ne yapar ki başka. Bir zanaatı, uğraşı olsa böyle zaman kaybetmezler.
Yok mesela biz arkadaşlarla bu kadar sabıkası kabarıkların ruh hastalarının sapıkların olduğu bir toplumda kendimizi nasıl koruyacağız ne yapacağız onu da konuşuyoruz
E*koların da işi gücü skor peşinde koşmak mı ya da gördüğü kadına of buna da ne ç*kılır var ya diye sapıkça hayaller kurmak mı
Olta soru.. Keşke dertlerimiz sizin sandığınız gibi olsa : )
Kesinlkle öyleym haha
erkeklerin işi gücü malum iş mi?
Sizde iyi bir bok musunuz
Ne olacak baska
hayir her gun dert cekiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?