Arkadaşlar Dedikodunun iyisi Kötüsü olur mu ?
Neden Sadece Kızlar Dedikodu Yaparlar ?
Birde Kızlar En Çok Neyin Dedikodusunu Yaparlar ?
Neden Sadece Kızlar Dedikodu Yaparlar ?
Birde Kızlar En Çok Neyin Dedikodusunu Yaparlar ?
ünlü kadınlardan biri "bir keresinde erek tuvaletiine girmek zorunda kalmıştım işini gör çık çok sıkıcı, halbuki kadın tuvaletinde dedikodu var pek keyifli" demişti kadınlar her şeyin dedikodusunu yapar dedikodo yapma dediğin zaman da ben dedikodu yapmıyorum ki gerçeği öylüyorum derler halbuki söylenen gerçekse dedikodu yalansa iftira olur bunu bir türlü anlatamadık kadın milletine başkalarının dedikodusunu yapmak artık olağan bişey haline gelmiş onlar için he şu ihtiyarların kahvehaneleride öyle
Arkadaşlar dürüst olalım şimdi :) Kızlar yanlarında erkek yokken erkeklerin dedikodusunu yaparlar erkekler de yanlarında kız yokken kızların dedikodusunu yaparlar :) Öyle değil mi şimdi yemeyin bizi :)
Erkeklerde dedikodu yapıyor hemde kızlardan çok daha fazla!
Kızlar genelde ya başka bir kızın dedikodusunu yapar ya da erkeklerin.
her konunun dedikodusunu yapacak birikime sahiptirler.
Cevap
2Cevap
su kadin sunu giyinmis sunun makjayasina bak karsi komsunun kizi kacmis duydunmu felan filan bos seyler yani cekememezlikkk allahim iyi etsin insallah
Kadın kadının dedikodusunu yapmaz ki kadının yapmak istediği aslında düşündüklerini, gördüklerini paylaşmak, tartışmak
bazı erkekler gereksiz şeyleri neden merak eder?
önce sen cevap ver,sonra ben
olur mu?
Kızlar en çok kendinden güzel diğer kızların dedikodusunu yapar..
Erkeklerin kızlardan daha güzel dedikodu yaptığına şahit oldum. Hem de en derininden:)
Sevdikleri erkeğin,sevmedikleri kadının.
Bakıp geçmemi mi bekliyodun?
ayakkabı, çanta, sevgili :)
Kadınların dedikodusunu yapar
Çünkü erkeklerin dedikodu yapılacak kadar karışık bir hayatı yoktur .
Diger kizlarin
kim kiminle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar