ՏҽӀɑʍՏ
Sevgilin ne yapamaz, neler yasak?
Evet, sevgilim nereye gideceğini söylemeden plan yapamaz, erkek arkadaşlarıyla tatile gidemez

Bir de bu: 😒

ՏҽӀɑʍՏ
Sevgilin ne yapamaz, neler yasak?
Evet, sevgilim nereye gideceğini söylemeden plan yapamaz, erkek arkadaşlarıyla tatile gidemez

Bir de bu: 😒

Ohho yüzlercesi var. Misal kız arkadaşlarım yanımda açık giyinemez. Olay çıkar. Kavga değil ama mevzu yapar onu didik didik didiklerim laflarımla. Bende aynı şekilde giymem zaten öyle...
Evlenmeden öpüş kokuş tavırları sevmem. Evlenince yapılacak şeylerdir bunlar.
Cumaya gitmeyen adamı, adamdan saymam.
Erkek, yaresini kıskanacak. Ama öküz gibi de değil hani.
Kızın erkek, erkeğin de kız kankası olamaz. Bu doğaya aykırı.
Akşam en geç yatsıdan önce evde olmalı herkes, gece ne münasebet dışarı çıkmak.
Büyüklere saygısızlık edenleri sevmem.
Vs vs bin tane var. Dışım Şebo, içim Nihat Hatipoğlu benim 😂😄
Ahaha çok iyi :D bayıldım
Nikah memuru çağırın acilllll🤪🤪🤪🤣
Cevabı işgal ettim kusura bakma sosyeteyi kızdırmam gerekte rövanş için birşeyler bakarken denk geldim
Hakkını helal et diykat 😂
😂
Karşı cins ile samimi olması bana göre değil yani sokakta bir yerde karşılaşınca merhaba merhaba demek başka bir yerlerden oturmak veya gereksiz düzeyde samimi olmak başkadır benim için. Bunu yadırgayan olursa da kendi bilir çok da umrumda değil.
Giyim tarzına pek karışmam çünkü en başından bana uygun tarzda giyinmediğini düşündüğüm birisiyle birlikte olup ne onu ne de kendimi yıpratmam ama tanıdığım kişi olmaktan çıkarsa ve bana ters stilde giyinmekte ısrarcı olursa herkes kendi yoluna derim. Bu tip konularda çok esnek bir insan değilim tabi ki kendi sınırlarım olduğu gibi karşımdakinin mantıklı sınırlarına da saygı duyarım ve dikkat etmeye çalışırım ve bu yüzden mağarada mı yaşıyorsun düzeyinde eleştirilecek unsurlar olduğunu pek düşünmüyorum.
İnsanlara "mağarada mı yaşıyorsun?" dedirtecek bir düşüncen var mı? Demişsin evet var. Kadınlarla erkekler arkadaş olamaz. Bir erkek veya kadın karşı cinsle biz arkadaşız diyip her gün hergün görüşüyorsa bu arkadaşlıktan çıkar. Erkekler evlilik yüzünü takmıyorsa boşanma sebebidir. Evli insanın evine bekar arkadaşları gelemez ve çok zor durum olmadıkça , müşkül bir durum olmadıkça evli insanlar birbirlerinin evinde yatıya kalamaz. Dahasıda var yazmıyorum. Bu yüzden bana cahil diyorsan diyebilirsin bunlar gerçekler.
Bu arada saçma sapan türeyen kelimeleri reddediyorum ghosting bu saçma kelimler özellikle bunlar. Bir insanı seversen konuşursun, sevmezsen ilgilenmezsen cevap vermezsin konuşmamak istedigini söylersin. Saçma sapan kelimeler türeyip durmayın .
Devir böyle 🙄
Ne devir böyle insanlar degişti biraz saçma sapan işler
Sen devir böyle diyip bunların tam tersini yaparsan ne senin ailen olur nede başka bir şey
Ozman sen devir böyle diyip git 10 tane adamla yat devir böyle diyip geç ne canım bi kızsın mq
Eh işte, ben çok da kasmayı sevmem
Kız arkadaşı aslaa olamazz kızlar ile göz göze bile gelemezz direkt yol veririm sosyal medya hesapları bende olacak ben ve kız kardeşleri dışında hiç kimse ekli olamaz kız kuzenleri dahi kızlarla yan yana asla bulunamaz sosyal medyada kızları beğenip arattıramaz rehberinde ben ve ailesi dışında bir tane bile kız olamaz herhangi bir erkek arkadaşı sevgilim yanında kızlardan bahsederse direkt hayatından çıkartırım benden habersiz ekmek almaya bile gidemez çok varda aklıma şu anlık bunlar geldi
+1
Kız sen baya “orta çağ saray protokolü” koymuşsun ilişkiye 😂 Ama itiraf edeyim, o tweet’teki “kız görünce masanın altına saklansın” tayfayı da çok gördüm dfghjk.
Bence şöyle: Nereye gittiğini bilmek = normal. Ama “erkek arkadaşlarıyla tatile gidemez, plan yapamaz” kısmı biraz boğucu olabilir. Güven varsa zaten kendi kendine sınırı bilir. Yoksa da o ilişki zaten yürümüyor.
Ama merak ettim, bunu yaşatan bir olay mı oldu daha önce sana? 🤔
Evet çok hoş, masanın altına saklanması djfj
Bak işte, sen tam “masanın altına saklan”cı ekipsin, itiraf et 😂💕
Ediyorum ya 🤦🏼♀️
Cevap
69Cevap
Ghosting, love bombing, benching... Ben bu terimleri reddediyorum of evet ama şimdi ne bu şimdi ing çing çong.. Ya sevgilisindir ya diğilsindir. Flörtün konuşma evresi ne demek 😃 Eski usul netlik istiyom ben, çiçekli boncuklu buketli kesme devri geri gelsin. 😜💖
Mavi boncuklu mu 😅
Evlenmeden cinsellik yaşamam sevgilimle. ya da sevgilimin karşı cins kankası veya samimi olduğu birisi olamaz.
Sevgiliyken başka bir erkekle samimmi olsun ya da olmasın 3 dakikadan fazla konuşamaz.
Açık saçık dekolte kıyafet mini etek meme arası kalça bacak sırt gözüken kıyafetler giyemez
Giyerse işim olmaz.
İki tane instagramı sosyal hesabı olamaz.
Erkeklerin oldugu grupla alkol alsın almasın hiç farketmez dışarı çıkıp eglenemez.
Aklıma gelenler bunlar.
Sevgiliyken hiç bir erkeğin elinide zorda kalmadıkça sıkamaz.
Akraba hısım kendinden yasca küçükler hariç.
Çok şey varda şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ee nickin name hakkını verelim
Seversem harbi harbi severim.
Özen güven saygı duruş omurga karakter görmek isterim.
Bunları görmüyorsam sevgimi cigeri 5 kuruş etmeyecek magazin malı güllü dallı motorlarada harcatmam😎
Kullanıcı adının hakkını veriyon
Tesekkür ederim Ama sevgi gercekten baska bişey Eger biriyle sevgimi paylasıcaksam herseyiyle özeli ve özelim olmalı
Biz özel değil mi dedik ajdj
Yok tabikide estagfurullah
Seni kast estmedim Genel anlamda konuştum☺️
Biliyom djdj
😉ok
Eşim çalışamaz (ancak benim yanımda çalışabilir)
Eşim açık giyinemez (şort, v yaka, önü açık gömlek, taytolon)
Eşimin kız arkadaşları OLAMAZ!! Annesi, kız kardeşi ve yeğenleri hariç kimse ile tokalaşamaz, kimsenin gözlerine bakamaz (konuşurken bile yere falan bakacak) Arkadaşlarıyla denize, havuza vb gidemez. Haber vermeden ve nereye gideceğini söylemeden çıkamaz. Kadın doktora muayene olamaz vesaire vesaire 💅😂
Hey maşallah shdh
😂👻🤣
Korkup kaçmasın jdj
Korkudan kaçamaz ki 🥳😅🤣
Korkudan yığılıp kalır mı diyorsun
Yok, ben bi kere sahiplendim…eve damatlığıyla girdi, ancak kefenle çıkar ☠️😈👻
Eşlerin ayrı gezmelerine, arkadaşlarıyla bekâr gibi çok sık vakit geçirmelerine, özel alanlarının olmasına, eşleri olmadan tatile gitmelerine karşıyım. Mağaramda çok mutluyum. Eşler ayrı gayrı olursa, onun adı evlilik olmaz; yatak arkadaşlığı olur. Allah kadını erkeğe eş olsun diye yarattı, arkadaş olsun diye değil. Kadın ve erkek sadece hayat arkadaşı olur, normal arkadaş olamaz. Eşimin hayatında kız olarak sadece annesi, ablası, kız kardeşi ve kızlarımız olabilir; başka kimse olamaz. Eşinin karşı cinsle muhatap olmasına izin veren enayiler, önünde sonunda boynuzlanır. Hiçbir insan %100 sadık değildir. Evlilikler monotonlaştığı için insanlar yeni heyecan arayabilir. Herkes %100 sadık olsa bile eşlerin karşı cins arkadaşları ve özel alanları olamaz; çünkü bu ciddiyetsizliktir ve hayat arkadaşlığı değildir.
Sosyal medyadaki akımlar..
İnsanlar "Şu yeni akımı nasıl bilmezsin?" ya da "Gündemi takip etmiyor musun?" diye sorduklarında, dijital dünyanın gürültüsünden kaçıp kendi iç sesimi dinlemek bana çok daha mantıklı geliyor. Onlara göre dünyadan kopuğum, bana göre ise asıl dünya burası.😊
🤌
Çok var kxnsl
Karşı cinsle arkadaş olamaz, nereye gittiğini haber verecek, arkadaşı ile çıktiği cafe de arkadaşının kız arkadaşı gelirse masadan kalkacak ve hiçbir şekilde ötübüste orada burada bir kızın yanında oturmak da yok. Düğünler de akraba vs degilse takım elbise giyip de beni sinir etmesin. Hiçbir kızla da sosyal medya üzerinden beğenme şakaslasma vs olmasın ne öyle... Nefes almasına izin var kdnka
Helal Ulan helal ahahaa
Ne zor insanım kxns
Değilsin gayet makul istekler, beklentiler
Yok bacım ilişkilerimde bir yerden sonra toksik olmaya yöneltiyor kznsm
Biz toksik de iyiyiz güzeliz sjjd
Evet o yüzden akıllanmak yok toksik olmaya devamkee jxjsl
Çok çekici bence zjdj
Biz İnsanlar çoğu zaman gerçekten düşünmeden yaşıyor. Herkesin kabul ettiği şeyleri sorgulamazsan, sana ne verildiyse onunla yetinirsen ve farklı bir ihtimalin olabileceğini hiç düşünmezsen… evet, bana göre bu biraz mağarada yaşamak gibi. Benim için mağara; karanlık bir yer değil, konfor alanı. Çıkmak zor geliyor, çünkü dışarıda soru sormak, yanılmak ve değişmek var. Herkes dışarı çıkmak istemiyor, ben de bunu fark edince böyle düşünüyorum.
Öyle bir hale geldik ki sınırlarımızı korumak bile mağara adamlığına dönüştü.. Sınırlarını bilmesi ve kızlarla arasına hep bir mesafe, ciddiyet koyması.
+1
Medeniyetin kucağına doğmuşum sanırım. Bu konularda ufacık bir talebim olmaz. Umrumda da olmaz. Benimle olmak istiyorsa ona göre davranır, davranmıyorsa isteyeni buluruz.
Motto budur.
Eşim çalışamaz
Eşim açık giyinemez
Eşimin erkek arkadaşları olamaz
Ve daha bir çok şey evet mağaradayım geniş değilim.
Çalışamaz mı 🙄
Evet çalıştırmam eşimi
🤦🏼♀️
Bunda şaşılacak bir şey yok eşim kimseye hizmet etmeyecek. Erkek arkadaşları olmayacak
Tamam mağaralı jdjd
Eyw bacım
Oğluma TV ve ekran vermiyorum diye benzeri bir tepkiyle karşı karşıya kalıyorum. Zaten büyüyünce başından ayrılmayacak diyorlar büyüyünce de zamanlı vereceğim. Yaşıtı olan çocuklarda konuşma güçlüğü var konuşma terapisi alıyor 1,5-4 yaş arası çocuk ya da ailesi normal karşıladığı için onu bile alan yok. Benimkisi her kelimeyi anlamlı ve yerinde cümle içinde kullanma derdinde öğrenmeye meraklı bir çocuk. Merakını ekrana değil bilgiye kitaba versin
Var aslında ve bu da onlardan biri. Bana göre bir ilişkide yasak listesi yapmak çok eski bir kafa. Nereye gideceğini söylemek saygı olabilir ama izin almak başka bir şey. Erkek arkadaşlarıyla tatile gidemez demek de güvenle değil kontrolle ilgili geliyor bana. İnsan sevgiliyken birey olmaktan çıkmamalı. Kısıtlandıkça ilişki güçlenmiyor, tam tersine içten içe çürüyor. Sevgi insanı daraltmamalı, hayatını küçültmemeli. Ben birinin hayatına eşlik etmek isterim, onu yönetmek değil.
Maddeler bu şekilde efendim, gayet modern insanlarız 😂
Denize üstsüz girmesin demek biraz acımasız oldu sanki 😂😂 plajda çocukları güneşten yanmasın diye zorla tişört giydiren anneler gibi
Maksat yanmasın 😂
🤲
Bence saçma o dayatmalar bence bi insana şunu yapma bunu yapma diyemessin. O terk edilme ve aldatılma korkusu herşes herşeyi yapmakta özgür yeterki yaptığı şeyi ve gitti yeri haber versin. Zaten güvenmiyorsan orada ilişki bitmiştir zorlamamak lazım
Derim ben
Ozaman sizde güven sorunu var
Sanki insanlara güven oluyormuş gibi.
İşte oda kişilik meselesi empati yapabilme yeteneği. Ben hayatımda hiç aldatmadım mesela hayatımda biri varken
Empati? Ne alaka. Karşındakinden emin olamamak ya bu zaten
İnsan lara güven olmuyo dedin ya ben kendine yapılmadını istemediğimi yapmam. Yani aldatmam ordan geliyor
İşte emin olamıyorsan bu ilişki neden devam ediyor sorunun da kaynağı bu
Yorumlarda mükemmel kısıtlamalar, had bildirmeler, gerekirse kapı dışarı etmeler… Neler neler var böyle.
Kişi kendini bildikten sonra ve ilişkisine saygı gösterdikten sonra kısıt koymaya gerek yok ki. Neler okudum böyle:)
Yok öyleli
Kişi sevdiğini dışarıya karşı korumaya almalı jdjd
Nedir ya nedir
Ne üşendin bea çaysın sen kendine gel
Çay bu ya :D hiç sevmem jdjd
He olur uğrarım beğenmezsem ne diyecem
O ne ola ki
Ben zaten mağarada yaşıyorum !!! Karşı cinsle asla iletişim halinde olamaz, karşı cinsin olduğu hiç bir yer ve mekanda bulunamaz aynı havayı soluyamazzz jdjd bunlar benim normalim 😂
Çakmaktaş.
O he djdj
😅😅
Eti elle yemek masaya bacaklarımı atmak tabi dışarda kafede otururken kasitli olarak köylü şiveleriyle konuşmak bi kadına özellikle karı avrat gacı gibi hitap etmek kavga etmek içkiyi şişesiyle kafama dikmek sonrada ağzımı kolumla silmek soğanı masada yumruğumla kırmak cevizi elimle kırmak elmayı ısırarak yemek yemekten sonra elimi başkasının üstüne silmek tabi bu dost olarak gördüğüm insanlarda olmaz karıysa heleki beni yanlış anlayan bi karıysa bi mikropluk yapmak lazım 😄
Kız arkadaşım yanımda crop giyemez. Erkek kankalari olamaz. Erkeklere bu zamanda güzel kardeşim, mağara adamı olma arasında sadece 2 seçenek bırakılmış durumdayken ben seve seve mağara adamı olmayı seçiyorum ✌️
Güzel kardeşim değil g. a. v. a. t. l. i. k olacaktı 😀
Anlıyoruz seni djd
Eyvallah 🤣
Sanırım yok ya... Kendi mesafesini ve uzak tutmayı bilsin isterim zaten. El sıkmaya samimiyetine bağlı olarak sarılmaya vs karşı değilim. Çocuk değiliz ya masaya kız gelince kalksın yok şu yok bu falan değil. Ben onu bileyim yeter 🌺 içini bilmediğim biri yanımda yöremde olamaz. Basit kıskançlıklarım olabilir ama mağarada mısın dedirten yok
Kısaca size soyleycem
Gereksiz naz ve tripler yaparsa
Iliskide bana sormadan ya da benim haberim olmadan Kendi basina hareket ederse
Gereksiz şeylere alınırsa yani kendini 1 şey zannederse
Her şeyime karışırsa
Beni yapmak istemediğim şeyleri yapmam için beni zorlarsa
Erkeklerle arkadaş olamaz
Açık saçık, dapdar vücudu sergileyen kıyafetler, mini, tayt, crop, dekolte, bikini giyemez
Benden başka bir erkeğe dönüp bakmamalı
Ünlü crush'ı felan olamaz
Not :Aynı kurallar benim içinde geçerli.
Ahaha hepsi mi
Mini etek crop falan da mı
Helal tamam djd
Geceleri sosyal medyada sörf yapamaz mesela
Fazla dikkat çekici kıyafetler giyemez
Erkek arkadaşı olamaz
Babası hariç herhangi bir erkeğin kullandığı arabanın on koltuğunda oturamaz
Oturursa engellerim onu 😂
Yok artık djdj
Trol değil miydi soru 🙄
Hiç trol olur mu ya
Hahaha ben ciddiye alamadım biraz cakirim, sorry
Evet var. Sevgilin varken karşı cinsle buluşup kahve içmek benim için mağara da mı yaşıyorsun dediklerinde evet derdim o geldi aklıma ve ben mağaramda mutluyum..
😅 oha bu zaten ne bileyim
Bensiz plan yapmasını istemem. Yani evet tatil olayında arkadasları ile gitmesi şüphe uyandırıcı. Ve çok ilginç bir şey diyecegim. BEN DAR PANTALON SEVMİYORUM. Büyük yazdım.))
Ayy taytolonnn sjdjsj
Biraz esprili olsun dedim 😊
Evet ben de sevmem
O zaman yasak, giymeyin 🤨 .))
Babet çorap da ekle
Baret çorap, pembe tişört, dar pantolon, ayıcıklı don, giyilmesinn, o kadar. ))
Benimle bulusurken kullandığı parfümü günlük hayatta sıkamaz, beğendiğim üstü baska bir yerde giyemez
Tabii parfüm sıkmasın direkt
Biz Erkekler Kız görünce çığlık atıp masanın altına girip toplantı yapıyoruz, hangimiz yürüyecek diye
Allahın cezaları 🤦🏼♀️
Sürüsüne bereket benimkiler ya. Elimde olsa sevdiğim adamı eve kapatır yemeğini suyunu oyununu odasına koyar orada yaşatırdım🤣
Nirvanasın sen djd
Kesinlikle 😅
Şey… Denize girerken tişört giyebilir mi lütfen 👉🏻👈🏻
Her sorun olay ya, aşırı eğlenceli yorum türettiren bir soru daha 😄
Dekolteli tişört giysin yazıktır günahtır sjdj :D
Güzel oluyor ha böyleli dimii
Kazakla girse olmuyor mu 👉🏻👈🏻🥹
Bayılıyorum, böyle sorularda yorumlar kahkaha attırıyor. En manyak kim yarışması gibi oluyor ashjklh
Canım manyak kızım :D kazakla denize mi girilir, işkence mi bu
!!! =(((
Sevgilimin erkek kankası olamaz. Okuldan veya başka bir yerden hiçbir erkeğin evine tek başına çay içmeye gidemez.
Daha beter düşüncelerim de var ama kalsın şimdilik
Yok bunlar normal sayılır djd
İyi bari, maara düşüncem; yılbaşı kutlayan müslüman değildir. (bence)
Ya Müslüman değildir diyerek sen dini inancını zedeliyorsun
Zaten yılbaşında içiyorlar, zina ediyorlar, ağaç süslüyorlar, kurabiye falan yapan var, noel kutlayan var. Hristiyandan bir farkları kalmamış ki. Milletin ibadeti beni ilgilendirmez ama hristiyan gibi yaşayan insanların kendini müslüman olarak tanımlaması hoşuma gitmiyor. Milleti kalıba sokmuyorum tabii, herkes dilediğini yaşasın ama gidip de müslaman gibi davranmadığı halde kendini müslüman olarak tanımlayıp inandığım şeyleri kirletmesin
Aynı meslekteyiz olmasak karşı cinsle muhabbetin olamaz derdim ama olmuyor😀🤷♀️ mağaramda çok mutluyum.
😅😅
Bütün düşüncelerim var ve Allah'tan sevgilim yok çünkü çok kısıtlanmayı sevmem canım ister telefonu kapatırım canım ister tek başıma kampa giderim.
Evet sevgili yapma bu kafayla kavga çıkar djdj
Ben kavga etmem ki uzaklaşırım sadece ☺️
Ben hala saflığa inanıyorum. Bakirliğe, mütevazılığa, denfeye, iyiliğe, ahlaka, vicdana...
*dengeye olacaktı
Onlara ben de inanıyorum
Ne mutlu ikimiz gibilere o halde...
🤌
Kadının her adamı , adamında her kadını aynı zannediyor olması.
Ne
Bu kişilerin düşüncesi.
🙄
Saçmala hakkımı kullanmak istiyorum.
😂😂😂
Kullandın jsdj
😂😂😂
40 yılda bir olsun o kadar…
Olsun tamam 😅
😂😂
Sevgilimse fazla temas edemez bana. Ben açıkçası temas olursa çok yoğun bağlanacağımı biliyorum hatta sırf bu yüzden ayrılma fikri de bana zor gelir o yüzden sınırlarıma ne kadar saygılı onu da öğrenmiş olurum
Ya erkekten arkadaş olmaz diye düşünüyorum çünkü banyoda 31 çekerken bizi düşünme ihtimali var, 😂
Tövbe tövbe
Her şeyi yapabilir. Ama sonra bana geri dönüp gelemez. Daima gitsin ileri. :D Bir kişi kendisini bilmiyorsa ben mi söyleyeceğim yani neyin ne olması gerektiğini, hem ne haddime. Hem de hiç uğraşamam öyle şeylerle.
Öpüşmüş biri dahi olsa sevgili olmam dediğim zaman küfür yiyorum
Hak ediyorsun
Niyr
Niye öyle diyon
Demiyim mi
Denmez
Tamam demiyim sjdıds susayım ben böyle rahip kalam
Sap
Yani saçma bu devirde
Niye saçma olsun yaşamamışsan öylesini istemen normal
Değil yine de.. 🙄
Niye işte 😂ama yaşamamış sonuçta
Ben yaşamadım hiç mesela neden isteyeyim bana mantıklı bişi söyle
Sen yaşamadın diye kimse yaşamamış mı olsun 🤦🏼♀️
Yaşasın tabi yargılamam herkesin kendi hayatı sma bana gelecek olan yaşamasın😄
Kız görünce çığlık atıp saklanıyormuş😂 ama görmüş işte sonuç olarak hiç görmemeli😂
Kör mü olsun adam ahahaha
Kendimizden başkasına evet😂 mesela "aa aşkım şu kızı gördün mü" dediğimde ne kızı orada kız mı vardı falan demeli evet derse naneyi yer😂
www.tiktok.com/.../7534447556923804936
Youtubeda bulamadım :D bir sevgili buna doğru cevap verecekkk
Ahahhshsj tam olarak bu😂
Benm olan benimdir. Kimse düşünemez bile onunla alakalı
Aklını mı alıyon
Sevgilimin ne giydiğine karışırım. Karışamazsın diyen kıza yolu gösteririm
Karışmamalısın
👉🛤🛤
Yok öyle bi düşüncem ilerki zamanda olmasın da
Ilerlemiş olayım kalıplarda kalmış değil 🙏
İlerleyiş hiç hayra alamet değil sjfj
Buraya cok sey yazilir ama her şeyin temelinden bahsetmek gerekirse dürüstlüğü değil şeffaflığı seviyorum tabirine cok katılıyorum. Bana ben sormadan her şeyi söylesin gerisine karar verilir
Öyle bir düşüncem yok, düşüncelerimi gerekirse uygun şekilde ve ya yerinde eyleme döken biriyim. Zira etrafımda olan insanlar beni klas, kibar ve asil biri olarak görür🤷🏻♀️
Sevgilin gelip seni bir erkek arkadaşında kalmaya ikna etmek istese veya baban seni sevgilinin evine bıraksa ya da eve geldiğinde babanı başka bir kadın ile çıplak görsen annen erkek bir arkadaşı ile tatile gidip aynı odada kalsa bunları yapmak mağara dışına çıkmak mı oluyor tabi ki de sevgilin sana bazı şeyler soylicek sende ona diyeceksin eğer bunu kabul etmiyorsan o işin oluru yok sen hazır değilsin bir ilişkiye
düşünce; ilişkiyi güven üzerine değil yasaklar üzerine kurmaktır.
Sevgilinin nereye gideceğini ‘izin alarak’ planlaması, arkadaşlarıyla tatile gidememesi sevgi değil, kontroldür.
Sağlıklı ilişkide sınırlar konuşulur ama özgürlükler kısıtlanmaz. Güven yoksa zaten ilişki de yoktur.
Herkes mağara adamı oldu zaten artık. Benim pek yoktur herhalde ya. Şöyle bir düşününce öyle bir özelliğim olduğu aklıma gelmedi.
Evlenmeden cinsellik yaşamam.
Bir erkekle normal arkadaşlık kurmam. Ateşle barut yan yana durmaz çünkü.
Crop tayt mini etek kombini yapmam. İnandığım dine uygun değil çünkü. Başka da bir şey gelmiyor aklıma şu an
Eşimin kız arkadaşı olamaz. Kız sinekle muhatap olması gerekse müsait olduğu en erkeen zmnda bana bildirmek zorunda
Yapmaz değilde sahiplenmek anlamında başka bir erkek ile konuşmasına müsaade etmem, bende başka bir kadınla etmem.
Ben öldükten sonra sağ kalsın istemem mesela benimle birlikte ölsün isterim somra karı kız olur etrafında
Evet var. Misal dışarı kabileden hariç erkekle çıkamaz. Ama evinde özgürce ateş yakabilir ya da duvarlara taşla resim çizebilir.
Her şeyi yapabilir ya pek umursamıyorum kendine yakıştırıyorsa yapsın yani, ne yapacağını bilmeyen biriyle birlikte olmam
Sevdiğim adam bensiz plan yapamaz yapsa bile bana haber vermek zorunda ve o konumu asla kapatamaz
Konum mu :D eyvahlar olsun
Evet konum kullanıyoruz ikimizde çünkü başımıza bir yerde bir şey gelse ve haber edemicek gibiysek konumdan bakarız diye kullanıyoruz aslında yani güvenlik amaçlı
akşama mini etek giyip kız arkadaşlarıyla gezebilir ama ondan sonra gezmelere artık sadece tekerlekli sandalyeyle gider
Mağarada yaşamıyoruz tabiki ama ama bir çok erkeğin kabul. etmeyeceği durumlar var , Bunları herkes bilir zaten.
evlenince eşimin ailesi zırt pırt bize gelemez.. kabul etmem.
Karadeniz erkeğine kimse kısıtlama yapamaz yönetemez yasak koyamaz kendini cami kapısında terketilmiş bulur böyle bir kadın
Genel olarak düşüncelerim mağara ev sahipliğinde 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?