Kim ne derse desin, sağlıklı bir ilişki kurmanın tek yolu sosyal medyasız bir ilişki

Kim ne derse desin, sağlıklı bir ilişki kurmanın tek yolu sosyal medyasız bir ilişki

Var
Flört/sevgililik döneminin uzun olmasına çok karṣıyım en geç 6 ay sonra bi karar alınmalı ve bir ad konulmalı. Flört/sevgiliyken eline bile değmek istemem, arabasına binmem, kapalı kuytu köṣe ormandır, parkdır vs. yerlere gitmem. O insanla ilk önce anlaṣmam lazım arzulamam değil. Kız arkadaṣları olan erkekden olmaz sevmem. Kısa pantolon giyen erkeklerden hoṣlanmıyorum. Abuk subuk arkadaṣ ortamı olan erkeklede olmaz. Alkol içenide istemem. Tatil köylerinde, köpük banyoları yapan vs. erkekden hiç olmaz. Eskilerini kurcalarım. Eski sevgilisiyle bungalov ne bilim efendime söyleyeyim sürekli gizli kapaklı gezmiṣsede olmaz. Kısacası o kıza sadece hayvani ṣekilde yaklaṣtıysa inanılmaz iğreniyorum o erkekden.
Geriye zaten erkek kalmıyor o yüzden bekarım 🤣
Sen bensin.. hemde o kadar bensin ki bunu gormesi gereken birileri umarim su an gorur ve benim takintili bi hasta olmadigimi kabullenir😂
Kızlar evde bulaşık yıkasin erkekler çalışsın eve ekmek götürsün. Eve geldiği zaman karısı masaj falan yapsın. Erkeğini ise galan göndersin. Geldiğinde hoş geldin falan desin. Yemeğim önüme gelsin. Ben sofrada yukrugumu baam diye vurup soğanı ikiye yarayim.
Legen getirip ayaklarini da yikasin mi knk
Ya saçmalama mağarada mi yaşıyoruz? Bu devirde banyoda yıkamak varken ne leğeni?
Allah seni 😂
Erkeğin göreviyle kadının görevi farklıdır. Erkek avlanmaya çıkar evine et götürür kadın kocasının getirdiği etleri pisirmekle mükelleftir. Evi toparlayan kadındır. Şimdiki devirde kadın çalışınca ev işlerini yapmak istemiyor. Onu bitak cocugua bile bakmak istemior. E erkek adamin yapacağı işten ne hayır gelir? O yüzden kadının görevi ev işi yemek pişirme işi erkeğin görevi ailesini kötülere karşı koruması eve ekmek getirmesi et getirmesi avladığı şeyleri getirmesi. Ailesini ısıtmak için odun kırması gerekir.
Kadin calisirken ev isi yapamiyosa erkek de calisirken ailesini koruyamaz bu arada
Bı telefon etsin 10 dakkaya evdeyim. Kimse benim karıma zarar veremez ulaann yakarım dünyayı
Bi manita bulsak da senin basini baglasak diye adaklar adiycam artik
Beni alan yaşadı valla. Ama beni almak da kolay olmuyo öyle herekse nasip olmam ben. Bazı adaylar olsa da ben seçici bir birey olduğum için efendime soyliyeyim zor bir erkekim. Bu devirde gerçekten beni hak edecek bir kız var mı diye düşünüyorum bazen çıkmaza giriyor düşüncelerim sürekli.
İlişkiye dair tüm düşüncelerim mağarada yaşadığımı ya da yaşamak istediğimi gösteriyor.. Bu yüzyılın ilişkiye dair düşünce yapısına uyum sağlayamıyorum ve uzak durmayı tercih ediyorum..
👌🏻
Şu insanlardan olmak yerine ayı ininde yaşarım daha iyi bu arada. Evet bende mağarada yaşıyorum.
O benim kardeşim yaa
Cevap
20Cevap
İlişkisi olan erkeklerin başka kadınlara bakması aldatmaktır
İlişkisi olan kadınların başka erkeklere bakması ve başka erkeklerin ilgisini üzerine çekecek şekilde açık, saçık, dekolte giymesi aldatmaktır.
İlişkisi olan birinin karşı cins arkadaşı olması doğru değildir.
Evlilik öncesi cinsellik tamamen yanlıştır, abazalıktır. İnsanlar sadece eşlerine özel olmalıdır
Eski sevgiliyle arkadaş kalmam.
Bir taraf ilişkisini saklıyorsa nazardan korunmak için değil sadık değildir bana göre.
Aldatmak sadece tene dokunmakla olmaz. İlişki içindeyken karşı cinsi süzüyorsa bu bile aldatmadır.
Acaba acukat misiniz?
Avukat*
Değilim. Niye ki :D
Hic birine benzettim de
Sevgilimin ya da eşimin kız kankitoları olamaz, ben sosyal medya kullanmıyorum o kullanıyorsa da kız vs takip edemez. Tek başına ya da arkadaşlarıyla tatile gidemez şu an aklıma bunlar geldi
Ha bide eşimse gece 12den sonra evden çıkamaz
Lan onu yaziyodum simdi tam jsbs
Hangisini dkfkd
Son olarak ekliyim, gece gec saatlere kadar disarda kalamaz. Yazacaktim bsndb
Dkdjdj erkek adamın gece geç saatlerde dışarıda ne işi olur zaten
Dimi. Kır dizini karının dibinde otur.
Ee yanii
Ciddi ilişki insanı olduğum için sevdiğim kızın tıpkı benim gibi geçmişi olmamalı ve tabi ki erkek arkadaşı da olmamalı
O kadar iyi anliyorumki😂😂
Rica ederim 😌
Kadınlarla erkeklerin arkadaş olabilcegine inanmıyorum.
Oyle cunku
bende öyle düşünüyorum ✨
Saçlarını süpürge etmeyen kadından olmaz. Elektrikli süpürge yerine saçlarıyla süpürsün
😂
Erkekleri kapatalım. Bir yerleri görünmesin sadece benim olsun. Nasıl?
Cok iyi fikir😂
Evlenmeden cinsellik olmaz.
Kadın ve erkek giydiklerine dikkat etmeli çıplaklığı özgürlük sanmamalı.
Senin dediğine katılıyorum.
Mağarada mı yaşıyorsun dedirtecek fikrim
Ben zaten mağarada yaşıyorum 🤪😂
En azından bir temel matematik bilmiyorsa gerçekten mağarada yaşıyor olabilir.
Bence şey olmalı sevgilimin ben ve birinci dereceden kadın akrabalru dışında gözüne perde insin görmesin
Ahaha olmasi gereken
Bencede
Bu konuda çok haklısın ama 💁 sosyal medya güven duygusunu azaltıyor.
Karımın Karşı cins arkadaşı olamaz bu konuda netim meslegi geregi iş yerinde seviyeli arkadaşlık ilişkileri hariicnde asla biriyle arkadaslik kuramaz.🦊
Kadınların araba kullanmasına karşıyım 🫣
şey dövmeyin beni noluy vuymayın bana 😄
Nedennn
Tamamda herkes ayni degil her erkek iyi mi kullaniyo sanki? Ogrenene ve normal kullanmaya baslayana kadar babalarinin arabalarini mahvediyorlar vura vura. Kadinlar vurmamak icin dikkatli suruyor fark bu. Ruj falan surmek tabiki sacmalik ayni fikirdeyim onda
Valla ben öğreniyorum ve araba da alicam kullanicam denk gelirsek seni bozarim😂
Sıradışı fikirlerim var ama kimin ne dediği hiç önemli değil. Zira toplumun yüzde 90 dan fazlası benim gözümde oksijen israfı çöp niteliğinde
Kadının erkek, erkeğin de kadın arkadaşı olamaz.
İmza mühür kaşe. Kim ne derse desin
Kız evlenirken karşı taraftan altın istemeli.
Dur zaten ortalik karisik😂
Kim ne derse desin nikahsız ilişkiye girilmez girilemez
Nikahsız ilişkiye girmeyen kaldı mı? Seks nasıl nikahsız bir ilişkiyse sevgili olmak da nikahsız bir ilişkidir ve herkesin sevgilisi var
Herkesin olduğunu nerden çıkardınız?
askerliğini bedelli yapan adamla evlenmem.
😂kiz belki bi sorunu var
o da onun sorunu sjsj
Evlenmeden cinsel ilikiye girmiş kız bence kimse almasın evde kaldın
Erkek girebilir yani?
Erkekler en azından söylüyorlar kızl her boku yiyip evlenmeye gelince masum ayaklarına yatıyorlar rol yapıyorlar o zöana herşeyi söylesinler bende elit şarttayız ya erkeklerle
Erkeklerle eşit şartlarsanız ya kimseyle yatmamış gibi temiz kız ayaklarına girmesinler gıcık oluyorum
Yalniz genelde erkekler bakirmis gibi davraniyo nasilsa zarım yok, anlasilmicak diyerek. Kizin her halinden anlasilir iliski yasayip yasamadigi. Neyse herkes hakettigi gibi biriyle evlenir umarim
Kız kardeşlerim her istediklerini yapsın istiyorum bazen jznenz
Bir kızın fazla erkek kankisi olmaz. Açık saçık kıyafetlerle teşhircilik derecesinde sokakta dolaşılmaz (büstiyer, sütyen, bandana gibi straplezler ve popo gösterecek kadar etek/şortlar)
Ha erkeklerin kiz arkadasi olabilir diyosun
Öyle bir şey demedim
Ilişkiyi erkek yönetir
Benden izinsiz bir yere gitmemeli 😂
Sevgilim kankası ile denize gidemez
Tik tok, fb , tvitter kullanmıyorum.
Fb?
Var ya olmaz mı haha aşırı kıskancım ben
evet 1400 yıl öncesinde yaşıyorum
Karşı cinsten yakın arkadaş olmaz
Kadınların açık saçık ve dar giymesine karşıyım
Sevgilimin kız arkadaşı olamaz.
Çok şükür seküler ve modern bir insanım.
Kadınlar araba kullanmasın
Uçarak mı gidelim
@çilekli_limonata toplu taşıma daha makul havada da sıkıntı çıkarırsınız siz … kontrolün sizde olmadığı bir ulaşım yöntemi ile seyahat edin
😂😂😂
Sosyal medya yuva yıkar
kiyafet almamak
Sosyal medya yesss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?