Normal de asla yapmayacağım şeyi şimdi madde madde sıralayacağım eyvah eyvah
1 Geline kırmızı kuşak bağlama adeti (🩸)
2 Kadın dediğin ev de oturur erkek çalışır
3 Delikli boncuk yerde kalmaz saçmalığı
4 Bunlara ehliyet verenin ben …
5 Sevgilisine bikini giydirmez ama gözleri oyulasıcalar bikinilere bakar sorduğunda ise Bakıyoruz ki sevap işliyoruz derler iğrenç iğrenç
6 Alt tarafı çocuk doğurdun diye evin tüm işini sermişsin nasıl kadınsın sen!!!
7 8 9 10 diye uzar gider ben ağızımı fazla bozmamaya çalıştım ama o kadar çok örnek var ki aslında ama uzatmak istemedim gerçekten 🙏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u 1 yılSevgilim bensiz tatile gidemez, karşı cinsle kahve içmeye gidemez, yanımda veya değil karşı cinsle muhatap olup üstüne iltifat alamaz, kalp öpücük alev gibi emojileri kullanamaz, takip ettiklerine karışırım, böğrüü açık gezemez.
148 Yorumla- 1 yıl
Hepsine katılıyorum ama sonuncusuna patladım whahahH😹
- 1 yıl
😃 kıllı döşünü kıskanırım, hiç gerek yok djsja
- 1 yıl
kılları görünce zaten kızlar bakmazkine wushahzha
- 1 yıl
Benim gibi seviyorsa, erir biterler sjfı
- 1 yıl
Evet huulyaa, ayna misali yansırım
- 1 yıl
Yansıtırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAldatmak karaktersizliktir ama maalesef günümüzde sanki normalmiş gibi her önüne gelen aldatıyor.. ya da daha iğrenç şeyler yapıyorlar
380 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hiç aklıma gelmedi 😒 sen söylesene merak ettim
14 Yorumla- 1 yıl
Yok ben demiyimmm ahhdhdhc
- 1 yıl
Yok sjdjsj
Gizli Üye(25-29)1 yıl- Kadınlarda dekolteyi ucuz ve basit buluyorum. İlgi çekmek için yapılan acınası bir beklentiden fazlası değil.
- Sevgilisi olan bir kişinin karşı cinsten herhangi biriyle arkadaşlık yapmasını doğru bulmuyorum. Bu kişi bir tarafın hemcins yakın arkadaşı dahi olsa.
- Çiftlerden birinin hemcins arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçirmesini de doğru bulmuyorum
- Evlilikte kadının çalışmaması gerektiğini düşünüyorum.
- Hamile kadınları sokakta görmek midemi bulandırıyor ve aklımda sadece biriyle seks yaptığı düşüncesi dolanıyor.
- Çocuklara tahammül edemiyorum ve hiç sevimli bulmuyorum tam tersine gördüğüm yerde kaçıyorum. Özellikle toplu yerlerde ağlayan bir çocuk gördüğümde tansiyonum çıkıyor.
10 Yorumla
1 yılErkek adam elinin kiri.
Elinin hamuruyla erkek işine karışma
Off kulaklara pamuk tıkamalık sözler😖😖
30 Yorumla
1 yılSevgilim benden başka kimseyi takip edemez, kanka cart curt arkadaş falan filan ben öyle şeylere gelemem anlamam. İş arkadaşları ile mesafeli olunacak muhabbet etmeyecek işine bakacak, gülümsemicek, yoksa yakar geçerim onu.. Mağara insanıyım evet sevince kısıtlarım çok kıskanırım ömrünü yerim yerim...
30 Yorumla
1 yılSadakati çok farklı tanımlıyorum. Kalbinde biri olduğu sürece, başka birisine bakamazsın. Farklı bir gözle bakmak değil, ikinciye bakmak. Karşı cinsle yalnız kalamaz, samimi olamazsın. Günümüz popülaritesine göre aynı yatağı paylaşmakla sınırlı değil yani. Mesela birisine heyecanla, neşeyle bakıyorsa bu da aldatmaktır. Hem cinsin, yakın arkadaşın olabilir. Onda bir sorun yok ama sevdiğin biri varsa karşı cinsten herhangi biri olmamalı yakınlarında.
10 YorumlaSevgili ile arkadaş kalmak
130 YorumlaGelişen teknolojinin toplum için zararlı olduğunu ve eskiden her şeyin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Söylerim
31 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Kadın dediğin biraz zarif olmalı. Bunu çoğaltabilirim.
Sen demededen mağarama dönüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Kadın zaten başlıca zarif olmalı
1 yılimamların ilişki esnasında hooo diyerek eşinin üzerine atlaması söylediğim şey uydurma değil tamamen gerçek
148 Yorumla- 1 yıl
Ahhahahaha
- 1 yıl
yemin ederim ve bunu kendi aralarında konuşurken duydum gerekçede şuymuş
kadına arkadan böyle ayı gibi saldırıldığı zaman daha fazla şehvet duyuyorlarmış
bu mevzuyu duyduktan sonra imamları mağaralarına dönmeleri için uyarıda bulmak geliyor içimden - 1 yıl
Tövbe yarabbim imamlar kapatılsın adganxhhsd
- 1 yıl
adamların işi gücü o iş
öte yandan İstanbul'da bir dergaha girdim bir arkadaşım vardı onun ricası üzerine
yahu adamlar daha içeri girip selam verdikten sonra bana hemen nasıl gidiyor zevce işleri soru yönelttiler yani bütün dünyaları o iş ve hayvanlaşmışlar artık - 1 yıl
ıyy harbiden bende gecen bi tweet gördüm bak suna x.com/.../1813810519150641335
- 1 yıl
hepsinin dinini imanını ssikim o çocukları o hocaya gönderen ananın babanın da ammına koyim
- 1 yıl
uww sakin sakin haklısın
- 1 yıl
vampir kız
- 1 yıl
Buyur sjsjs
- 1 yıl
yok bişey demiyorum sadece fotona baktım, birde ne göreyim orada bir vampir var 😂
- 1 yıl
cok bakma lanetlenirsin shzhsnxh
- 1 yıl
ben vampirim (şüpheli)
- 1 yıl
ben inanmam öyle şeylere mental ya da mistik dünyayayla işim olmaz ya da okültizme yönelik eğilimlerim yok
sadece enerji eşittir mc2 eşittir ışık hızının karesi moleküler varlıklar oluşumumuzdan dolayı insanın negatif enerji yoğunluğunun karşı tarafa kötü yansımasına ve pozitif enerji yoğunluğunun karşı tarafa iyi yansımasına inanırım - 1 yıl
Ben inanıyorum yaw sjxjsj farklı bir bakış açın var bilimsel şeyleri severim hoşuma gitti 😹
- 1 yıl
mesela uzaktasın anneni sürekli düşün hatta telefonu eline al annene odaklan keşke annem arasa diye ama sen arama en geç iki saat içinde annen arar
- 1 yıl
öz annemle öyle bir şey olacağını en son beş yaşında felan düşünmüştüm, inanmıyorum aramaz çünkü yok.
- 1 yıl
ben Antalya'dan rusyaya gittim
bu anlatacağım olayda kesinlikle bir harf bile yalan ya da hurafe uydurma kesinlikle yok
Rusya sochi krasnaya krai polyananın kestane ormanında oturdum bira içiyorum içimden dedimki şimdi burada benden başka kimse yok keşke İbrahim yanımda olsa dedim
40 dakka sonra teleferikten göbekli biri indi dikkatlice baktım yahu bu ibo mu yoksa dedim ayağa kalktım teleferiğe doğru yürüdüm ibo da beni tanımış direk bana koşarak geldi sarılıp ağladık - 1 yıl
Olabilir inanırım doğrudur ama anne örneğine ölsem inanamam
- 1 yıl
birgün KS de bir manyak vardı beynimizin telefonik sistemle dalgalar gönderdiği konusunda bişey anlatmıştı dediği doğru çıktı dersin
- 1 yıl
bilim her zaman doğrudur ama insanlar inanmaz bunun hakkında herşeye inanırım ama anne hariç
- 1 yıl
üvey anne ile dialog nasıl
- 1 yıl
Mükemmel
- 1 yıl
öz annen senin bir tek saçıyın telini görmek için kendini içten içe bitirmiştir ama mutluymuş gibi davranır oysa onun burnunda buram buram tütersin seni kucağında taşıdığı günler onun için kalbinde taşdığı acılara dönmüştür
- 1 yıl
hahahah kucağında hiç taşımış mı ki
- 1 yıl
kucağında taşımamış olabilir ama biolojik olarak o senin dünyana açılan kapıdır ve bu hiç değişmez
- 1 yıl
durum aynen böyle
- 1 yıl
x.com/.../1814233649228759229
Asıl şuna bi bakın - 1 yıl
Bağlantı bozuk
- 1 yıl
yukarıdaki yorumlarım zaten onların bütün işleri bu konu üzerinde yoğunlaştığını anlatıyor işleri güçleri ss... iş
- 1 yıl
Kanka bağlantı açılmıyor @boze_
- 1 yıl
baktım boze
- 1 yıl
vampir bende açılıyor bidaha dene
- 1 yıl
hocalar öpüşüyor dudaktan
- 1 yıl
Geçersiz bağlantı gözüküyor ya
- 1 yıl
vampir bide benim verdiğim linke tıkla
- 1 yıl
Sanırım benim tw'de sıkıntı var yhaa
- 1 yıl
sıkıntı sende vampir verdiğim linki yedin sanırım ondan açılmaz o
- 1 yıl
imamlar yapar adamların işi gücü ss... iş
- 1 yıl
Şöyle ki bundan yıllar öncesinde benim arkadaşımın kardeşine de cami de ders arasında senin gögüslerin tomurcuklanmış iyi iyi güzel demiş
Şikayet edilmişti polise hatta da suç kaydı daha önce bulunmadığından ve özür diledi diye savcılığa bile çıkmadan direkt emniyetten serbest bırakıldıydı 🤷🏻♀️ - 1 yıl
bu ve benzeri tür olaylar halen devam etmekte ayrıca bunlar sadece sosyal medya ve sair basın yayın organlarında gün ışığına çıkan haberler bilinmeyen ve dominant bir şekilde gizlenmiş üzeri korku ile izole edilmiş okadar çok vakalar varki hepimiz oturup ağlarız halimize
dahasıda var artık ülkemizde ensest vakalarda bi hayli çoğaldı hatta yüzde 30 diyebilirim
Kızları hiçbir şekilde kendi icin süslenip püslendiğini düşünmüyorum. Her kadın ya diğer kadinlara ya da erkeklere kendilerini gösterme peşinde ama bunu sadece bilinçaltları biliyor, kendileri değil:) Kadınlardaki mevcut ego, erkeklerdekinden fazladır.
31 Yorumla
1 yılDekolte dar açık elbiseleri karşıyım
Kadınlar inatçı olmamalı efendisine itaat etmeli112 Yorumla- 1 yıl
Buna çok sinirlendim şimdi
- 1 yıl
- 1 yıl
Ajsjdjejd
- 1 yıl
Gülme kız
- 1 yıl
kwkxjwldk
- 1 yıl
Doveruuu
- 1 yıl
Gel vs
- 1 yıl
Uuu nereye nereyeee
- 1 yıl
Meydana çık
- 1 yıl
Hang8 meydan
- 1 yıl
Sen söyle, yenilecek olanlara önceden avans jejxjd
- 1 yıl
İstek at yazayım meydani
- Kişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yılben kadını döğerim hem de çok dögerim ama severim de kadın cıbıl dolaşamaz erkegin yanında degil 3 adım arkasında yürür kafasını kaldıramaz izinsiz konuşamaz sokaga çıkamaz badana boya yapamaz erkek ne derse o he der
17 Yorumla- 1 yıl
@zehraicik CEYNİ arıyorum bulursam gidecegim
- 1 yıl
ayrıca alışmışsınız kadından kırma erkeklere bik bik ötüyorsunuz çarpan yok tabi agzınıza
- 1 yıl
@zehraicik benim 3 tane karım var zatı dert etme
- 1 yıl
Deli ya
1 yılEvlenmeden mastürbasyon dışında hiçbir cinsel deneyim olmamalı.
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sevdiğim kızın benim tıpkı benim gibi geçmişi olmamalı ve hiçbir erkek arkadaşı olmamalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş önemli hocam ve dürüst olmak önemli isteyen istediğini yapsın ama arkasında durmak şartıyla, bütün erkekler serfsz falan diye kendinizi kandırmayın gayet de donanımlı, karakterli, düzgün erkekler de var
30 Yorumla
1 yılBen gece dışarı çıkmayı çok seviyorum ve eve geldiğimde saat 3 4 oluyor. Hayatımda ilk kez sevgili yapmıştım o da akşam 6 dan sonra dışarı çıkamazsın demişti sana ne diyip küfür basıp direk cevap falan beklemeden engellemiştim. Böyle erkekler bence direk mağaraya kapatılıp çıkartılmamalı.
10 YorumlaErkeklerin karı gibi yüzük kolye takması çantayı göğüsten gecirmeler ne olum bunlar valla ya da böyle Zencir gibi boynuna kolye takanlar var iyyykkkk dinime imanima
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yatak odası kıyafetleriyle dışarı çıkmayın arkadaş.
40 Yorumla
1 yılErkek "arkadaşın" olamaz. Ben sevgilim için butün kız arkadaslarimı siliyorsam o da yapsin. Ben erkeklere güvenmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Benim kiz bir arkadasim vardı sırf erkek arkadasiyla kotü olmasın diye arkadaşliğimi bitirdim (3. Yillarina gircekler) benim brolarım bana yeter kimsenin aşkina mani olamam.
1 yılKızların sevgilisi veya flörtü olmadığı erkek arkadaşlarına Aşkım / Hayatım demesi, sevgili veya eşin karşı cinsle olan aşırı samimiyeti
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBenle sevgili olan kadın her yerini gösteren şeffaf açık sacık kıyafet ve vucudun tum hatlarını gösteren dar tayt giyemez
Ben magara adamıyım zaten😎
10 Yorumla Başını örteceksin, pantolon giymeyeceksin, sen kızsın araba kullanamazsın, erkek o ev işi yapması yakışık almaz, evlenince kocanla gezersin vs
15 Yorumla- 1 yıl
araba süremezsin derken
- 1 yıl
@Luckheart inşallah değildir ag
- 1 yıl
@gölgednjejejeej umarım
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılErkek kanka kadin kanka 🙄
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKeskin yargılarım yok. Mağarada da yaşayamam.😅yani gülüş atamazsın! diyebilirim sadece.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılaldatmak karaktersizliktir bencede sanki normalmiş gibi bencede çok iğrenç şeyler yapıyorlar
20 Yorumla
1 yılValla hiç mağara kültürüm yok ya site çocuğuyum ben 💅
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevgilim karşı cins ile hiçbir şekilde samimi olamaz.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılflortum veya sevgilim karsi cinsi hicbir sekilde ovemez
21 Yorumla- 1 yıl
Yarenimsi 🙂
1 yılBen mağarada yaşıyorum zaten görüşlerim kimse ile uyuşmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevdiğim adam karşı cinsle kankitoş olamaz hatta benden çok hiç bı kızla samimi olamaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar askerlik yapamaz
Ne kadar s*lakça bir cümle
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam namaz kılıyor, Atatürk'ün namaz kılarken fotoğrafı var mı?
10 Yorumla Okuz tavirlarim dışında magara fikirlerim yok ya zorlasamda yapamam sorry
10 Yorumla
1 yılErkek ve kadının kanka olma çabası... neyse, ben mağarama dönüyorum 🥺
10 Yorumla
1 yılÇok fazla varda yazsam makale olur. Gerçi sığmaz da.
10 Yorumlasürekli erkeklik taslayıp benim dediğim olucak demesi
10 Yorumla
1 yılSevgilisi varken eski sevgilisiyle arkadaş kalmayı normal bulanlar.
10 Yorumla
1 yılsaçma sapan baskılama diye söyleyebilirim güven dahilinde olmalı her şey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılErkeklere ve kadınlara yapılan cinsiyetçi genellemeler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvli insanların sürekli özel hayatlarını başkalarına anlatmaları. Ve eşlerini kötülemeleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilin varken başkasının sana yürümesine izin vermek, Sevgilin olduğunu İlk başta belli etmeyip bi kaç gün ilgi görmek….
- Bana ilgi göstermen hoşuma gitti ama sevgilim var…10 YorumlaSevgilim karşı cins ile göz göze bile gelemez 💞💕🌸🤸🏻♀️🙆🏻♀️
10 YorumlaSevgilim karşı cinsle gerekmediği sürece muhatap olamaz
10 Yorumla
1 yılEşim veya sevgilim erkeklerle konuşamaz ailesi olsa bile babasindan abisinden kardeşinden dahasi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHani kadın kadını destekler düşüncesi var ya bana çok saçma geliyor desteklemiyorum banane. ne hali varsa görsün
23 Yorumla- 1 yıl
Cidden ya sırf aynı cinsiyetteyiz diye niye onu destekleyeyim ki?
Cevap sahibi1 yılYa bide o kadın kocana göz dikiyor ya da sevgiline göz dikiyor Ya 20 yaşında ki bır kız 50 yaşındaki evli adamı ayarttı karışı boşayıp bunu ee brn bunu besini desteklicem bide her boku yapıp lafa gelince de temiz kızla kendilerini aynı yere koyarlar yapmışsın yapacağım senle ben bir miyiz bence insan uyanmalı
Cevap sahibi1 yılBilerek yapıyor kadınlar kşrlıklar ı bu şekilde normalleştirmeye çalşıyorlar vall bak gerek yok bunlara
Herkes mükemmel kim bu aldatanlarr,, dünyadaki pislikler kim oluyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek kadın arkadaşlığı yoktur. Eğer iki tarafta başkası ile duygusal ve cinsel yönden tatmin olmuyorsa.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİki taraftan biri
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 Hafta önce muhabbet arasında karşı tarafın söylediği cümle 'Ben dünyanın düz olduğuna inanıyorum' wtf?
10 Yorumla
1 yılEnsest aile içi pislik ilişkileri normal gibi gören sapıkları nikahlı eşini başka adamların altında olmasını hayal eden pisliklerin yüzünden mağaram da mutlu olurum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbakire olmayan kızdan da her şey olur ama bekire olmadığı halde bu konuda yalan söyleyen kızdan olmaz.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbu telefonun klavyesi bakire kelimesini bekire diye nasıl düzelterek yazıyor bekir diye birini de tanımıyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar özgür değildir istediği kıyafetleri giyemezler hdjdjdjjd (Böyle bir düşüncem yok sadece soruya katkı vermek istedim)
10 Yorumla
1 yılsevgilim benden başkasına çok gülemez fdbvfbfg :))
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAçık ve dekolteli giyinmeni istemiyorum kıskanıyorum 😤
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevdiğim erkek kankasıyla samimi olamaz ve fazla açık giyinemez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 896 cevap paylaştı. ''Ne güzel karısınız hanımefendi''
25 Yorumla- 1 yıl
Mağaraya giden yolda jsjdjd
- 1 yıl
Hshshs
- 1 yıl
Kari bayani
- 1 yıl
@Cherryboom00 Hanımkarıfendi
"Bu ne böyle çok kısa giyemezsin bunu" en nefret ettiğim cümle duyunca inadına giyesim geliyor daha da sinir oluyorum
20 Yorumla
1 yılsosyal medya hesaplarini kapat kesfette dolasma videolar izleme , plaja bensiz gitme dovmem elinde veya bi yerinde gorunen bir yerde olmali
10 Yorumla
1 yılŞş benden habersiz evden çokma kofanı kororım he
14 Yorumla- 1 yıl
Amanınnn
- 1 yıl
Mağra adami mizacıda verdim bi en iyi cevobu hakattım banca 🗿
- 1 yıl
Bakacaz wjjzhs
- 1 yıl
Hic almadim biliyomusun bi en iyi cevap alsam bu haftayı mutlu geciricem 😂🤣
Benim karım pantolon giyemez erkeklerle konuşamaz gibi gibi cümleler böyle diyen insanlar mağara adamı
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat