Karaktersizlikte bir numaralar ama kadınlara gelince din ve ahlak dersi vermekte bir numarakar
kızlar babanız isminizi koyduysa eski sevgilisinin ismi ola bilir kızına karısına saygısızlık bunlar üremesin
Karaktersizlikte bir numaralar ama kadınlara gelince din ve ahlak dersi vermekte bir numarakar
kızlar babanız isminizi koyduysa eski sevgilisinin ismi ola bilir kızına karısına saygısızlık bunlar üremesin
Bu tarz genellemeler öfkenin içinden konuşulduğunu gösteriyor ve o öfke anlaşılır. Ama herkes için geçerli demek bana adil gelmiyor. Evet, geçmişiyle yüzleşememiş, sınır koyamayan erkekler var ve bu ciddi bir saygısızlık. Ama bunu tüm erkeklere yüklemek bizi daha da sertleştiriyor. Asıl sorun cinsiyet değil, karakter. Geçmişi bugüne taşıyan, eşine ve ailesine saygı duymayan herkes problemli. Tepkinde haklılık var ama yükü biraz hafifletmek de senin ruhuna iyi gelir.
Öfkeni çok net hissediyorum 💔 Bu kadar genelleyici düşünmen aslında ne kadar incindiğini gösteriyor. Bazı erkekler gerçekten sınır tanımıyor bunu kabul ediyorum 😒
Ama her baba kızına eski sevgilisinin adını koymuyor. Kimi ailesinin adını yaşatmak istiyor kimi ismini sadece sesini sevdiği için seçiyor.
Sana saygısızlık yapan biri olduysa sorun isimde değil o adamın karakterinde. Böylelerini hayatına almaman en büyük güç 👍🏻 Üremesin demek yerine sağlıklı ilişkiler kuran insanları seçmeye odaklanman seni daha iyi hissettirir 💐
Cevap
2Cevap
Karıma eski kız arkadaşlarımı söyleyemiyorsam neden evleneyim zaten. Böyle olunca da karım bilir hangi isimler konur konmaz.
Karısına eski kız arkadaşlarını mı anlatacaksın
Ben olsam soğurdum
o yuzden ismi ayni cins koysun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?