Süper soru🐣
Eşiniz çocuğunuza eski sevgilisinin adını koyarsa naparsınız?
Süper soru🐣
Exim varsa bi tane de erkek yapip ona da benim exin ismini koyardik esitlik saglansin hahahhahs
Hayatını zehir ederim. İçtiği sudan keyif alamaz halə getiririm.
Geçmişini silip atamayan adamın geleceğini silerim kısacası. Ki bunu gerçəkten yaparım. Boşanmak bilə onun için kurtuluş olmaz.
Cevap
40Cevap
Eşimin eski sevgililerinin isimlerini biliyorum. Ayrıca kızımız olmadı. Kızımız olsaydı ona isim verme hakkı vermezdim.
Evlendigim adam çocuguma eski kız arkadaşının ismini verseydi büyük ihtimalle artık eski evlendigim adam olurdu çünkü boşanırdım. Şimdi sana bir şey anlatcam iyi dinle ; Bir çocuktan hoşlanıyordum tamam mı gittim ona parfüm aldım , neden çünkü o parfüm eski sevgilimin kokusuydu 😀😀😀artık yeni sevgilinde deneyebilirsin hahaja
Bence kadınların zihinleri daha karanlık hahaha yani en azından benim fikrim öyle
Tabiki hak ediyor. Hak edene hakkını vermezsen haksızlık yaparsın😃😃 bak şimdi çocuk seni aldatsaydı senden yapardın
Ben pskopat degilim ama her insanın kırmızı çizgisi vardır adam olsunlar erkek olun biraz gevşekler hahaha
Ben bazen ugraşmayı seviyorum hahaha pskopat tarafıma kimse denk gelmesin hahaha
Eşim çocuğumuza isim koyamaz çünkü çok saçma isim önerileri var. Bilseniz "keşke eski sevgilisinin adını koysa" dersiniz😅 ya oyun karakteri istiyor ya da mesela geçen "kızım olursa adını sakura koymak istiyorum" dedi. Omzunu sıvazladım ve "hayatım çocuğumuza sen isim koymayacaksın" dedim😅😅
Koyamaz bana hakaret kabul ederim bunu. Bu şu demek evliyiz, çocuğumuz var ama benim aklım sevgilimde onu unutmak istemiyorum hatırlayacağım demek. Sonradan öğrensemde hiç iyi olmaz gerekirse boşayabilirim.
hayali bile elimi ayağımı titretti aman aman aman
Eski sevgilisini söyleyecek kadar g. zekalı degildir heralde..
Çözüm şöyle olmalı çocuk cinsiyete göre anne veya baba belirlerse böyle sorun olmaz erkek çocuğa baba kız çocuğuna anne isim belirlerse böyle sorun olmaz gibime geliyor
Kesin yapar, bosaniyoruz ama bidaha evlenirse kesin benim adimi koyar 😂 hep diyordu senin ismini cocuguma koymak istiyordum hep hayalimdi. Hadi * koysun simdi 😂
ayrılık sebebi ya resmen bana hic mi saygisi yok diye düsünürüm
Soruyu keşfette görünce aklıma Elifle Polat gelmişti
Bence kötü ya yani karşındakine kendisini kötü hissettirecek bir hareket
Bu çok kırıcı hatta yıkıcı bişey olurdu benim için artık eski eşim olurdu öyle biriyle evli kalmak istemem
Aslında ben farketmeden öyle yaptım :) niyetim o değildi ve aklıma gelmesdi ama, ilk milli maça çıktığım kadını koymuşum '))
Oğlumun ismini belli etmiş olur jsgd şaka bir yana boyle bir duruma izin vermezdim ciddi sorunlar çıkabilirdi.
Yav bu bir problemi yol açar tabi Hala onu unutamadığını Gösterir bu Binlerce yüzlerce isim varken O ismi koyması tesadüftür denk gelebilir dedesinin adıdır babasının adıdır böyle mantıklı bir açıklaması varsa çok da problem yaratmam yani
Yaa çok onur kırıcı bir durum olur bu ya soğurum o kişiden hemen çok üzülürdüm
Her yerdesin kral 📿😄
@garavel_usta Evellallah 👍👍👍😂
Erkekse çocuğun ismini ben koyarım böyle bir olay da yaşanmaz diyelim koydu awina korum
Önce gider çocuğumun adını değiştirir sonra boşarım
Önce gider çocuğumun adını değiştirir sonra boşarım
Kıyameti koparırıım, Polat'ın saloz karısı Ebru değilim ki izin vereyim.
boşarım
sonrasında oğlumu alıp, ismini değiştirmeye nüfus memurluğuna giderim
Aklı kimde kaldıysa ona gitmesini söyler boşanırdım
İsme sadece o değil ikimizde karar veriyoruz koyamaz
Allah korusun böylelerinden. Eski eşim olur heralde 😢😢😢
Eve köpek almak için iyi neden olur kendisi için. İstediği gibi koyabilir.
2 dava açarım.
Biri boşanma biri isim değişikliği için 🥰
Bakmam çocuğuna jsjsf
Adam ölmüş mü, neden ayrılmışlar, beni sevdiğimden emin miyim? Önce dinlerim sonra ne. yapacagima karar veririm
Objektif yaklaşımda bulunurum hevesini kırmam, zamanla adını değiştirmesi için ikna etmeye çalışırım. Kırmadan yorulmadan,..
Öyle bir dünya yok
Aklı onda olan onun yanına gidebilir.. yarın ilk iş bir avukat bulmak olur
Rica ederim 🙏🍀
G. tü yer mi öyle bir şeye
Yerse o g. tü bulamaz.
biz cok iyi karar aldık kız cocugumuz olursa ismini ben erkek olursa o katıcak
Gidip sorarım durum böyleyse sonra bir dna testi ne olur ne olmaz
Evlenmeyiz biz de.
Eski kocam olur direkt
Direk helvasını kavururum
DNA testi yaptırırım ilk
Kabuk etmem ve boşanma davası açarım
Çocuğun adını değiştiririm
Eşimle kafes dövüşüne çıkarım
Bedelini ödetirim en acı biçimde.
Dünyadan silinir
Eski eşim olur, net
Unutamamiştir ayrılık sebebi
Eski eşim yaparım. 🤭
Mantıklı bir açıklaması yoksa boşarım
Sonradan öğrenirsem sıkıntı çıkar kestiremiyorum.
O yüzden erkeği o kızı ben koymak isterim…
Bir çocuk daha yaparım
Evlilik ve çocuk düşünmüyorum
ben direk boşanırdım.
Koydurmam ve boşarım.
Değiştiririm adını boşarım sonra da
Öyle şey mi olur
Buraya inanıyor musun
Hepsi kafasından sallıyor
Yaşlarıda doğru değil benimkinin doğru olmadığı gibi
Koyamaz
Çok üzülürdüm. Bosanirim diyenler var , bekara kadın boşamak kolay misali
Koydurmam.
Haberim yoksa zaten yapacak bir şey yok zeka küpü karşim.
neden boyle bir sey yapti
o zaman niye cocuk yapti
benim haberim var ama bu durumdan boyle oluyormu boyle olmaz
yaptigi ne kadar saygisizca haberi var mı
Bu nasil bir iliski boyle beraber karar vermiyoruz 😅
bir şey olmaz o halde ama ben onu soğuk davranıyor olarak görürsem onunla devam etmek istemem
rica ederim
artık eşim değildir. çocuğun velayetini alıp ismini değişirim
Bosanirim
Boşanma sebebi. 😱
Koyarım