Evlilikte şiddet?

Evleneli 4 ay oldu hamileyim eşim de cok istedi bebeği üç dört gün önce ufak bir olaydan (onun telefonunda arama kısmında bir kız aratmış ekran görüntüsü almış galeri de silinenlere baktım gördüm bu ne dedim sakin bir şekilde açıklamadı bilmiyorum dedi arkadaşım falan bakmıştır dese tamam diyeceğim girmedim benim haberim yok bilmiyorum falan dedi bana ama girilmiş ve kendi telefonu dedim ben mi girdim olabilir sen girdin belki de dedi açıklama yapamadığı için bende neyse Allah askına dedim) sonra bu birşeyleri fırlatmaya başladı sen beni neyle itham ediyorsun demeye başladı itham etmiyorum bir şey yaptın da demedim açıklaman bilmiyorum olduğu icin garipsedim ve kapatmak istedim konuyu dedim sonra bağırmaya çağırmaya başladı küfür etmeye sktr gt ananın evine bosancaz bitti çocuğu da aldır dedi ben orada şok oldum ne diyeceğimi bilemedim boşancaz işte ben istemiyorum bitti sonra kolumdan tuttu ittirmeye başladı ben diğer odaya geçtim oraya geldi karnında bebek olmasa öldürürdüm ona şükret daha kötü yapardım dedi yazıklar olsun sana dedi söylediği şeyler o kasa kötüydü ki sana da yazıklar olsun dedim geldi bogazıma yapıştı dua et çocuğa dedi seni öldürürüm kendimi de atarım falan diyor sinirlendim birşeyler diyeceğim bende ama kelimeleri toparlayamadım bile kolumdan tuttu defol git nereye gidersen dedi gece saat 3 bende yarın gideceğim gidersem gelmem dedim gelme zaten istemiyorum bitti dedi bağırdı çağırdı duramıcam ben gidiyom dedi gitti 10 dk sonra geldi tekrar bağırmaya çağırmaya başladı hakim olamıyorum kendime dedi gözlerinde ki o nefreti unutamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum annem bir sorun mu var diye soruyor anlıyor halimden anlat diypr çözüm bulalım diyor Allah razı olsun yanımdalar ama ben ne yapacağım bebeğim var karnımda daha 4 ay oldu ilişkinin başında böyle bir daha olursa ne kadar şiddetli olur ya da çocuk olunca nasıl olur sürekli böyle düşünüyorum ne yapacağım ben?

Evlilikte şiddet?