Ben bu ülkenin erkeklerinden umudu kestim hepsi sapik düzgün erkek yok günümüzde asla sevgili olunmaz sizce?

O kadar sapik var ki ülkemizde eşref rüya gibi sapik mafya şiddet dizileri halef gibi iğrenç ötesi sahipsizler gibi iğrenç mafya dizileri şiddet dizileri izleyen sapik insanlarla dolu mafyatik diziler sapik diziler reyting rekoru kırıyor dünyada böyle iğrenç bütün insanlar sonra akraba sapkinligi sapıklar tacizci iğrenç kadına siddet dizileri reyting rekoru kırıyor senaristler sapik yobaz gerici şarkıcılar repciler özellikle repciler kendini bozdu bel altı sapik şarkılar tacizci şarkılar yaziyolar blok 3 sapığı reymen sonra diğer sapıklar level C5 sapığı daha sayamadığım bütün repciler sapik şarkı yazıyor küfürlü şarkı yazıyor bir kaç tanesi hariç bizim ülkemizdeki sapıklarda o konserelere para ödeyip gidiyor ise uyaramayan gotu boklu repçiler kerizlerden para kazanıyor atarlı giderli birbirlerine meydan okuyan milyon izliyorlar ne kadar sapik bir ülke oldugunun kanıtı burası Türkiye sapik çiftliği gibi koyun gibiler biri neyi beğenirse hepsi aynı şeyi beğeniyor
Güncellemeler
6 ay
Repcilerin sapik şarkıcıların sapik şarkı sözleri dinleyenlerin konserlerine giden herkes dinleyen izleme yapan herkes sapiktir bu ülke bitmiştir
Ben bu ülkenin erkeklerinden umudu kestim hepsi sapik düzgün erkek yok günümüzde asla sevgili olunmaz sizce?