Aşk İlişkileri Elindekinin kıymetini bilmeyen tüm erkeklerin sonu böyle olsun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Shakira’yı Clara Chia ile aldatan Pique, Clara Chia tarafından Pep Guardiola ile aldatıldı… İlahi adalete inanın Elindekinin kıymetini bilmeyen tüm erkeklerin sonu böyle olsun? Cevapla Aldatma Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet zaten böyle oluyor genelde. erkek zaten sevgilisi var mutlu ama gider aldatır yine de çünkü karaktersizdir. ben hayat boyu sevgilim olsun diye bekledim aşkı bulmak için bulan karaktersizler de gider aldatır. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Keşke benzerini, beni aldatan eski karım da yaşasa... 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Karıda ne fenaymis herkesi herkese vurdurup kirdirmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne güzel hayatları var ya zenginlik böyle bir şey demekki bizim gariban ahmetde bir kız alıyo ömür boyu kahrını çekiyo 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Pique ye iyi oldu. Tam bir erkekcik yaw he 0 0 Yorumla