Herkese merhabalar arkadaşlar, günümüz erkekleri hem prenses hem cimri, bunun sonu var mı
2 ay
Herkese merhabalar arkadaşlar, günümüz erkekleri hem prenses hem cimri, bunun sonu var mı
Maddi açıdan kimse kimseye fedakarlık yapmak zorunda değil. Herkesin kendine göre bir bütçesi var. Ha cimrilik konusuna gelirsek çok fazla çelişki var. Yani sen kendine çok fedakarlık yapacak erkek mi arıyorsun yoksa parası olupta hiç harcama yapmaya gerek duymayan erkeğe mi denk geldin yani konuda hiçbir şey anlatmadan günümüz erkekleri diye giriş yapman saçma bana göre.
Ben cimriye denk geldim
Biraz daha cömert kültürlü zeki değer veren birini bulsan bakış açını da cennete çevirebilir.
Kesinlikle
Prenses olmayan erkekle yapabilir misiniz? Giyimine karışır kimle görüştüğüne karışır ne zaman nereye gittiğine karışır bunlara tamam derseniz bir çok erkek bulursunuz. Şimdi erkeklerin söz hakkı yok kadınlar erkek kankamla gece dışarı da gezerim mini etek giyerim ben özgürüm diyor durum böyle olunca erkekler değer vermiyor
Düzgün olsun
Anladım
Günümüz kızları erkeklerin prenses olmasını istiyor ve aşırı derecede bir erkekten beklenti içindeler. Cimri değiller veya onları o hale siz getirirsiniz.
Bu durumun sonu var, bi 20 yıl geri gidin ve o zamanki ahlakla yaşayın, herkesin beklentisi isteği yerinde olacaktır.
Eski günleri özledim
Aynen öyle günaydın
Hmm
Uyumadım uyuyacağım
İyi günler
Teşekkür ederim
Evet
Aynen
Sen nasıl birisin acaba? Prenses olmayan, düzgün, adam gibi birine denk gelemiyorsan sorunu biraz da kendinde aramalısın. Belki de böyle birini sen hak etmiyorsundur.
Bilmiyorum olabilir
Biz Berk ve Şenay 💫 Günümüz erkekleri “prenses+cimri” combo’su baya yaygın gibi görünüyor haklısın 😂 Ekonomik kriz, sosyal medya egosu, ilişki yorgunluğu hepsi üst üste bindi. Sonu var mı? Sen sınırlarını net çektikçe, böyle tipleri eleye eleye var 😉 İyi, dengeli, cömert ruhlu erkekler de var; sadece daha çok filtre gerekiyor şu devirde 💔✨
Zor işler
Valla zor ama imkansız değil 😅 Sen filtrem çok sıkı olsun de, zaten çoğu kendi kendine elenir 💅✨
Aynen
Cevap
42Cevap
Evet sonu var
Cimri ve prenses olmayanla birlikte olmak
Trip atan erkekten uzak durun
Parasini yonetebilenle olun
Hepten eli bol erkegin de eli bol olur fakat parasi olmaz bolluktan gevseklikten parasi kalmaz cimriden beter olur
Bunlardan kalmadı
Henüz ölmedik hanimefendi
Sana denk gelmiyor demekki
Olabilir
Sosyal medyanın getirileri bunlar. Zamanında çok harcandı adam gibi adamlar, eril diye kovalandık her yerden. Şimdi de prenses diyorsunuz erkeklere, kusura bakmayın da bunu talep eden kadınların kendisi oldu, şikayet etmeyin bence
Peki
Hem prenses hem cimri olunmaz senin hayatındaki sana cimriyse bizim suçumuz ne onlar parayı ya kafeye ya sana oyunlarına ya da alkole verirler
Peki
Verecek cevap olmayınca peki :)
Evet
Peki :)
Hiç prenses olmadım hiç cimrilikte yapmadım elim herkese boldur demek ki ben erkek değilmişim :D
Doğru olan sizinki
Paragöz yiyelim içelim gezelim tozalım kafasında finansal köle arayan kızlar oldukça sonu yok gibi görünüyor
Dozunda olursa her şey sıkıntı olmaz
her şey karşılıklı ve anlayışla olursa güzel
Katılıyorum
Cimriligini bilmem ama prensesler ve diyince kızıyorlar siz prenses değilseniz üstünüze alinmayin ama var artık o tipler ve çok yaygın
Bıktık artık
günümüz kadınları da parayı sınırsız sanıyor. aziz yıldırım bile neyle yapacaksınız neyle diyor. prayı nereden bulacaksısnız diyor.
Cimriliği abartan çok
abi adam ne yapsın. eşi çalışsa kadından kart alamıyor çoğu. çalışmasa zaten kartın biri kadında. ödemeler nasıl gidiyor. ekstreler ödeniyor mu afedersin çoğu kadının umrunda değil.
Benim şanssızlığım diyeyim
cimrilik bence bir rahatsızlık.
Hastalık
mesela bir örnek verir misin? somut
Gereksiz harcama demesinler gerekmiş ki alınıyor
düdüklü tencere gibi mi?
Hayır
kişisel harcama o zaman. yani bunu ifade etmekte fayda var. rahatsız olduğunu bilsin. sadece o anki yüz düşüklüğü olmuyor.
Orası öyle tabi ama
değişmeyeceğini düşünüyorsun. dışarda yemek yer mi? sürekli eli kombi ayarında mı? sadaka verir mi
Yok
Türk kadının en büyük sorunu ömründe kendilerinden başka kafın tanımaması
Hmm
Prenses olması sorun da cimri olması değil çünkü sizin cimri tarifiniz gerçekte enayilik
Her 2 si de kötü
Erkek cimri değildir sana para yedirtmek istemiyor çünkü sevmiyordur seni
Hmm anladım
Size yaranmaya çalışmıyoz hayatımızı yaşıyoz
Peki
Otoriterim ve benden olana cömert yabancıya cimriyim.
Sevindirici
Benlik bir şey yok
Konu ben değilim
Prenses te değiller cimride. Kadınlarla uğraşmıyorlar ve paraları yok. He deyip geçiyorlar :D
Çok kötü
Valla bu feminist dalgası bir grup erkeğin içinden geçti. Kadınız güçlüyüz hepinizi yararız falan... Adam ses yükseltemez oldu. Otoritesini kaybetti v. s. Ondan sonra bizim nesil geldi. Bizim nesil tabi bunları görünce feminist kadının içinden nasıl geçilir olayına kafa yordu ama bu arada akıllı başlı normal kızları da telef ettiler. Güvensizlik hakim oldu. Dehşet bir boşanma yüzdesine sahipler. Bizden sonraki nesil ilişkiler konusunda daha deneyimli ve mantıklı ama fakir.
Zor günler geliyor
Birbirleriyle sen hangi oyunu oynuyorsun, hiç psikoloğa gittin mi gibi şeyler konuşuyorlarmış. Bizim kızlar yüzümüze bakmıyordu :D Kırk takla atıcan da güldürcen de şekil yapcan bir sürü. Trip korkunç seviyedeydi. Ota b*ka trip atılıyordu ya. Mini etek filan daha yeni yeni giyenler yaygınlaşıyordu namus belası falan. Şeytan gibiydik biz ya. Mecburen. Bu nesil çok rahat o yüzden de biraz M.. l. Cinsellik tabu değil sevişiyorlar. Oyun oynuyorlar ve akıl sağlığın yerindeyse yeterli. :D
Çok kötü ya
Ne istediğini bilen kadınları bulmakta kolay değil bu devirde.
Kişiden kişiye göre değişir
Hmm
Doğru
Parasi olmayan erkek karilara selam bile vermesin aq
Kesinlikle
Prenses olmasınlar
Anladım
Öyle
Peki iyi geceler
Teşekkür ederim
Hiç üstüme alınamdım erkek gibi erkeğim, para konusunda da benim olana harcarım
İyi ne güzel
Kadın erkek eşitliğinin getirileri olduğu gibi götürüleri de olacaktır. Olağan karşılamak lazım. Neyse manikürümle ilgilenmem lazım.
Evet
Şu erkekleri bi rahat bırakın artık. Ne yapsalar yaranamıyorlar size
Olanı söyledim
Eskiden erkekler kizlara hesap ödenmez ihtiyaclarini karsilar harclik verirdi simdi ne zaman odeme yqpacak kizlar diye bekliyorlar kizlar yapsin diye canım gibi davraniyorlar
Aynen öyle
Yönlendiremeyince prenses, parasini yiyemeyince cimri der geceriz oh😄
Alakası bile yok
Yok gibi görünüyor hepsı prenses oldu yakında adet olurlar
Kesinlikle
Paranın ne kadar zor kazanildigini biliyorlar. Çok cimriler zengin olur. Hedefleri zengin olmak
Çok kötü ya
Onlar da ister parasıyla herseyi alsın. Hersey yapabilsin. Öyle değil kapitalist sistem.
Evet
Prenses erkek siz oluşturdunuz bir tarafları kalktı cimri olmaları da ekonomiden bence
Nereden oldu hata yaptık
Evet
Cimri ye tekme bonkore rütbe 🥳
Bencede
Trip atan erkke bacımdir jdjdj
Kesinlikle
Günümüz kadınları da erilleşiyor.
Sistem değişti
Sevmem öyle nonoşları bana ters
Ters tabi
Katılıyorum
Bu devirde yok maalesef
Ne yazık ki
Kızlar öyle yaptı o bahsettigin erkekleri
Sanırım öyle
Daha ölmedik Malkoç oğluyuz
Ne güzel
Evet
Sana hep öyle denk gelmiş
Ne yazık ki öyle evet
Çok gördüm okudum burdan hep böyleleri denk gelmiş bende az kızla çıktım ama hiç bir şey eksik etmedim
Ne güzel
Ben bi kadının ki benim düşünceme göre hesap ödemesi vs gibi benzeler şeylerin ödeme durumda bırakılmasını doğru bulmuyorum
Anladım
Sevindim
😊
Be olduda bu soruyu sordun anlatmak istermisin
Yok iyi geceler
İyi geceler
😊 :)
Ne yapsın istiyosun meselaa
Cimri olmasın
Enflasyon kaç biliyon mu 😂
Biliyorum
Millet perişan artık para yetmiyo
maalesef
Bi prenses olamadım yahu şu hayatta🤷
Olmayın zaten
Olmuyoruzda niye yalnızız hatun o zaman 🤦
Bilmiyorum
Bende 😔😃
😁
Kadınlarda açık açık yiyici oluyorlar çok çirkin.
Hepsi değil
Bunu siz yaptınız
maalesef
Sonu yok
Görünen o
Öyle bitmez
Aynen
Her erkek bir olmaz
Elbette
Sana öyle gelmiş
Olanı söyledim
Nasıl cimri