Majeste41
Senin anan gereksiz olmasın senin baban gibi bir adamın tohumu beslediği için
Gerek çevremde gerek burada görüyorum hatta öğretmenler odasında bile bu konuşuluyor mesela eğitime gitmemiz gerekiyor seminere gitmemiz gerekiyor kadın diyor eve gideceğim kocamın valizini hazırlayacağım arkadaş bir bıkmadınız şunların annesi olmaktan böyle kadınlar %90'da aldatılıp boynuzu yiyince hiç feryat etmesin çünkü adamlar sizi anneleri olarak görmeye başlıyor doğal olarak kadınsal bir içgü ile bakamıyor size
Cevap
6Cevap
Kadınlar bir yere giderken neden sizi kocanız bırakıyor getiriyor götürüyor para veriyor
Çıkın kendiniz gidin
Erkekler babanız mı
Evet birçoğumuz öyle yapıyor zaten o zaman evdeki araba yalnız onun değil ihtiyacı olanındır alır arabamı çıkarım
Çok şükür kendi paramı kazanıyorum siz de kendi yemeğinizi yapıp kendi ütümüzü yapın kimse sizin hizmetiniz değil
Evet besle besle İnsan kendi türüne daha bağlılık gösteriyor tabii
Bir kadından doğup bir kadın tarafından beslenip büyütülüp bir de nankörlükle suçlamak ancak adilerin yapacağı bir iştir
Gelirim içirdik diye kadını kendine köle sayan bir zihniyetten nankörlük adilik beklemek gayet doğal haklısın
Yedirdi içirdi diye sizin köleniz olacak değiliz bavulunuz da bir zahmet kendiniz hazırlayın
Ya he he çok şükür kendi paramı aldım asıl asalak sizsiniz tek bildiğiniz bir işe gidip gelmek ondan sonra camış gibi yatmak yedir için üstünü başını topla bilmem ne nefes bile alamazsınız kendi başımıza
Ya seni dana gibi besleyip bugünlere getiren kadın Evet hep onun suçu senin var olman
Mevlüt tesadüf keşke seninki de öyle yapsaydı bak sonra kendini bilmeyen kamuoyu zararlıları türüyor etrafta
Keşke senin baban da şeyini kökten kestirseydi hiç değilse yazacak bir şey bulamayınca yazdıklarını tekrar etmeye başlayacak kadar aciz insanlar yetişmemiş olur bak
Yetişmemiş olurdu
Bizim zekamız bir şeyler yapmak üzerine değil onu sizin gibi beyninin binde birini kullanabilen zihniyet yapar biz sizi yönetiyoruz o kıt aklınızla biz yap diyoruz siz öyle yapıyorsunuz
Siz önce kendinizi kendinizi beslemeyi becerin de başkası şurada Dursun
He he öyle
Dediğim gibi sizin kıt aklınız ancak hizmet sektöründe hizmet ederek kendinizi bir b** sanıyorsun bizim sizin gibi hizmet etmemize gerek yok sadece düşünerek istediklerimizi size yaptırarak zaten sizin hep üstünüzde oluyoruz bu yüzden hiç gerek yok
He he say say eğlenceli oluyor o senin evin önünü dediğin adamlar o Einstein bilmem ne karılardan yüz bulamayınca kendini başka yerlere vermiş canım
Erkeğin akıllısı bile bu kadar a**** oluyor işte Einstein akıllıydı en azından kadınlardan yüz bulamadı en azından kendini bilme verdi sen de yüz bulamayınca onu da yapamıyorsun yazık sana
Beni kendinle karıştırdın herhalde
Ya siz Kendi kompleks lerinizden seni doğuran kadını bile düşman gibi görüyorsun
He her yok aşçılar erkek kuşçular erkek diye tek tek sayan sensin
He he sen kendini avut
Sen hala burada mısın gereksiz
Seni ne ilgilendiriyor senin kocan yok diye mi bunca tantana
Evet senin başın boş olup da millete sardığın gibi hatta ameliyatın sorusuna salça olduğun gibi
Ne ameliyatı be
11 yaşımdan beri yani 30 senedir valizimi ben hazırlarım kimseye de bu konuda ihtiyaç duymam.
Eline mi yapışır Efsanenin bavulunu hazırlamak? 🤩😀
sanane birader
Ya bas git salça olma
Ben kadınlara sordum Sen kadın mısın
Defol git ya salça olma ağır işsiz o dediğinden sana tam içine girmek düşer diyeceğim de zaten kendi sizin
Zaten kendin ondan oluyorsun
konuşma feminist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin çok kişinin içine dokunan bir konu 💼😅
Bazı kadınlar için valiz hazırlamak sevgi gösterme biçimi oluyor ama zamanla “eş” rolünden çıkıp “anne” rolüne kayma riski var, haklısın.
Burada esas sorun şu: Erkek kendi işini yapmayı öğrenmiyorsa ve kadın da her şeyi üstleniyorsa ilişkide denge bozuluyor. Bu da çekiciliği, saygıyı zedeliyor ❤️🩹
En sağlıklısı sınır koymak. “Yapmak zorundayım” değil “İstersem yardım ederim” noktasına gelmek. Kimsenin annesi gibi hissetmek zorunda değilsin, partner olman yeter 🧳✨