çocuğun var die o şerefszn kahrını çekmek zorundamısn. yoksa o kıçını kaldırıp çalışmak bir işe girmek zormu? insan gururu için yaşar. seni takmayan adamla aynı yataga nasıl giriosn. eminim içimzde böyle ezikler vardır. bu satırları okuyorsanız o kıçınızı yerinden kaldırın kendi hayatınız için çabalayın.çocuğunz size benim annem ezik boynu bükük değil benim annem cesur gururlu bizim için savaşıyor desin. allah sizi ıslah etsin ne diyim.
Cevabın nedir?
Bir kadının bu durumdan kurtulabilmesi için çok ciddi maddi imkanları ve çok güçlü psikolojisi olmalı. Bu da her kadının kaldırabileceği bir durum değil kaldı ki kaldırması gereken bir durum da değil. Bir erkekle bir kadının yaratılış gayesinde her ikisinin de kaldırabileceği farklı özellikler entegre edilmiş. Bir kadın bir erkeğin özelliğini taklit etmeye kalktığında bu ters teper. Bir kadın 15 yılda yıpranacağı yerde 5 yılda o pozisyona gelir, anlamaz. Keza erkek içinde aynı şey geçerli. Günümüzde erkekler daha az yıpranıyorsa iş dışı sorumluluğu almak işlerine gelmediği için ve yetiştiği ortamda da çocukluktan beri belli sorumluluklar ışığında yetişmediği için bir takım problemler meydana geliyor. Olayın psikolojik ve sosyolojik boyutları var.
Bir şeyler yazarken çok geniş düşünmek gerekiyor. ALLAH seni bu imtihanla sınamasın. Eğer sınarsa o zaman kınadığına 1.001 pişman olursun.02 Yorumla
Soran+1 yılben evlenmicemki. istesede beni sınayamaz o yzden
En İyi Cevaplar
+1 yılBeş parmağın beşide bir değil be güzel kardeşim. Güvenemiyordur ki artık kendine nasıl tutunacak hayata ülkemizde kadınlara verilen değeri herkes biliyor çocuğuyla bir başına sokakta kalsa oda biliyor başına geleceği dul diyecekler başka gözle bakacaklar. Ne yazıkki ülkemiz böyle :/ Kahır çekmeyi kabullendiriyor kadına.
10 Yorumla
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle umarım bu söylediğin durumu yaşamadan ölmezsin. Beddua değil yanlış anlama o eziksediğin durum nasılmış gör istiyorum.
Herkes senin, benim veya başkaları kadar şanslı değil. Evlendiysen ancak o evde kefeninle çıkarsın diyen aileler var. Boşanırsan çocuğunu kabul etmeyiz diyen aileler var. Boşanırsan asla arkanda durmayız diyen aileler var. Tut ki o kadın boşandı diyelim. Çocuğunu kime bırakacak? Arkasında olmayan ailesine mi? Onu da geçtim kimsesi olmayan kadın ne yapacak?
Tamam ben de öyle durumlarda boşanma taraftarıyım ama bir kadın boşanamıyorsa illaki sebebi vardır. Onu bu şekilde küçümseyecek hadde sen sahip olamazsın.619 Yorumla- +1 yıl
+1 ... dicek bişi yok sorana
Soran+1 yılzaten aileye güvenmicek. kız çocuğu okuyacak.. kocaya gitti die okulu bırakmıcak.. kadın gurrusz olduğu için boşanmaz. çünkü çalışmak o örümcek beyinlere zor gelir. tanıdığım bir arkdşm hem okuyor hem çocuğuna bakıyor hem ayrıda bir işte çalşıyor. demekki zor değilmiş bunu yapmak. bunu ailesi olmadan tek başına yapıyor. ailesi dediğin gbi şerefsz o saydgın özelliklere sahip. kısaca kadın rahatı seviyo alışmş yatmaya
- +1 yıl
Gurursuzlukla ilgisi yok boşanmanın. Kimseye çalışmak da zor gelmez. Ama senin bir arkadaşının yapabildiği, tüm kadınlara aynı şartların sağlandığı anlamına gelmez. Kimse keyfi yere çekmez kötü bir kocayı. Ben de hem evliyim, hem aynı zamanda üniversitemi bitirdim, aynı zamanda çalıştım ve de hamilelik geçirdim. şu an çocuğum var yine çalışıyorum. Ama bu kolay bir şey mi? Hayır hiç de dışardan görüldüğü gibi değil. Üstelik o durumda bir anne çocuğu ile ne kadar ilgilenebilecek? Çocuk baba sevgisinden önce, anne ilgisine muhtaçtır. Neyse size laf anlatılmaz. Yukarda da yazdım umarım dediğiniz durumu yaşarsınız da görürsünüz nasıl olup da boşanılamadığını.
Soran+1 yılsenin gbi rahata düşkün değilim. sen koca himayesinde olursun. ben adamı himayem altına sokarım farkımız bu.
- +1 yıl
Ben rahata düşkün olsaydım sabahın 6sında kalkıp bebeğimi emzirip işe gelmek yerine, evde kıçımı devirir yatar uyurdum. Kocam da bana bakardı. Ayrıca kocanı himayen altına alabilecek olsan zaten boşanman için sebep kalmazdı. Bunları ezik bir kadın olarak yazıyor olsaydım belki kendimi savunuyor durumuna düşüyor olabilirdim ancak aksine kocasından daha üstün ve bir çok meziyeti, diploması olan bir kadın olarak, mutlu bir evlilik sahibi olarak yazıyorum. Hiç de sandığınız gibi basit değil bu işler.
Soran+1 yılo zmn merdiven silmennde bir meslek olduğunu okumasa bile merdiven silip çocuğunu okutması gerektiğini sölüceksn. kıçını devirip yatanlara hak verrsen daha çok ezilirler daha çok kahır çekerler. kendilerini haklı görürler. yaptıklarınn dgru olduğunu sanarlar
- +1 yıl
Merdicen silmek de bir iş tabiki. Benim annemlerin binadaki kadın da siliyor merdivenleri daire başına 10tlden. 10daireden aylık 100tl yapar. Bu kadın aylık toplamda 10 tane binaya gitse bu şekilde 1000tl yapar aylık. İyi para güzel para. Bu merdivenleri silerken yine çocuğuyla ilgilenemiyor olmayacak mı? Hele bir de İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsa bu kadın...
Soran+1 yılya haklısın tmmda. bu kadınn illaki çok sıkı dostu vardr. günde 3 sa baksa yeterde artar bile. çocuk full okulda zaten.
- +1 yıl
Yaa işte hemen sıkı dost vs başka birisine ihtiyaç duyuyorsun değil mi? Farzet ki sıkı dostu da yok. Ne olacak?
Soran+1 yılannesine bırakıcak. eğer annesi torununa bakmayı gnde 2 sa bile kabul etmiosa anneyide hayatından silecek.
- +1 yıl
Annesi başka şehirde veya annesi de ölmüş. Veya kabul etmiyor. Bakmak zorunda mı ki annesi? Hayır değil. Bakarsa ne ala ama bakmazsa da yapacak bir şey yok. Benim komşum sırf ailesi boşanırsan çocuklarını bu evde istemeyiz dediği için boşanamıyor. Napsın o kadın şimdi? 4 tane çocuğu var. Çocuğunu mu bırakıp boşasın, yoksa 1000tl maaş alıp onu da bakıcıya mı versin?
Soran+1 yıl4 Çocuk aşırı fazlaymş. cahil kafa herşeyi hakedio boşversene. 4 çocuk babası baksada aç kalır zaten eğitim gerek o çocuklara.
- +1 yıl
Babaları bakıyor ve o 4 çocuk da aç değil. Annesi ile babası sürekli kavga ediyorlar ama çocuklar anneyle de babayla da çok iyiler ve iki taraf da çocuklarıyla güzel ilgileniyor. Bu durumda kadın kendisini düşünerek boşansa mı daha iyi? Yoksa kendisi mutsuz bile olsa çocuklarının hem anne hem babasının yanında mutlu şekilde ve daha fazla imkanla büyümesi mi?
Soran+1 yılValla öyle bir durumda yeni bir erkek arayışına grmeli kadın. o adamdan kurtulmak için. tek çare bu
- +1 yıl
Ha kolayı bu mu yani? Yeni bir erkek bulsun evlensin. İlk başta tamam diyen erkek daha sonrasında kadının çocuklarını istemesin, şiddet uygulasın ve bir süre sonra ondan da çocuğu olsun. Yine aynı terane. Yeni bulacağı erkeğin daha kötü olmayacağını kimse bilemez. Sana bu söylediklerim de belki senaryo gibi geliyordur ancak bunlar günümüzde olan şeyler. Ha ben boşanmasın demiyorum ama senin söylediğin kadar basit olmadığını belirtiyorum.
Ha bir de toplumun kadını dul diye farklı gözle görmesini, erkekler tarafından rahatsız edilme ihtimallerini falan hiç saymıyorum bile zaten sana. - +1 yıl
Eline, diline saglik. Bende yukarda kendi cevremden bir ornek verdim ama bizim toplumumuzda bu sartlarda tek basina ayakta kalmak kolay degil. sende cok guzel aciklamissin tecrubeli biri olarak. keske istedigimiz kadar basabilsek su butona ama sadece +1 verebiliyorum :)
- +1 yıl
@minnakkusum teşekkür ederim. Dediğim gibi belki o durumda bir kadın olsaydım kendimi savunuyor konumuna düşebilirdim. Ancak aksine hem üniversite bitirmiş, hem elinde başka mesleklere dair sertifikaları olan, çocuklu ve çalışan, eşinden daha yüksek bir maaş alan birisi olarak yazıyorum. Ha Allahgöstermesin bir gün sorun olursa ben boşanır mıyım? Evet benim imkanım var ve ailem de yanımda. Ancak herkes bu kadar şanslı değil. Öyle siz eziksiniz, niye yaşıyorsunuz deme hakkına sahip değil hiç kimse.
+1 yılBircogu ayrildiktan sonra ne. Yapacagim diye dusunuyor. eger kadin calismiyorsa sil bastan yeni bir hayat kurmasi lazim, cogu kisi bunu dusunup cesaret edemiyor. benim yakinimda biri vardi aldatildigi icin ayrildi ama memleketine dondugunde ne ailesi kabul etti ne de dogru duzgun is bulabildi. simdi cocugu cok iyi bir bolumde, universitede okuyor, kadin da gecimini saglamaya calisiyor, cocugu da yardim ediyor bir yandan calisarak. ailesiyle arasi nasil bilmem ama kadin kendi ayaklari ustunde durmayi basardi cocuklari icin. bir yerde boyle olmak lazim tabi ama boyle olmak herkesin harci degil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
24Cevap
Kusura bakmada kadinlar koçalarinin basinda kalarak ezikmi oluyor? nasil bir mentaliteye sahipsin dostum! Neden bosanmalar cogaldi senin gibi kendini bisey zaneden kadinlar yok tokat ati yok sunu bunu dedi diye bosanan kadinlar yuzunden!
Cocugun asil babasiz ezik olur benim babam yok diye !
o cocugun piskolojisi duzgunmu olucak saniyorsun? Bir baba nekadar kotu olursa olsun onun Golgesi YETER!
Evli degilm bekarim! Ailem bosanmis degil ama ufak kavgalar yuzunden yuva dagitilmaz hersey okadar basit degil aslinda siz basitlestiriyorsunuz!
Cocugun Babasiz buyumesi dahami iyi simdi? bukadarmi?
senin basina gelmedigi icin buyuk konusma bence senin gibi konusanlari cok gordum tatlim insanin basina gelince daha farkli oluyor ama03 Yorumla
Soran+1 yıltokata karşılık susan kadın o tokatı ben hakettim atabilirsn sorun yok dien kadınıdr. herkesin kişiliği farklıdır. ben yediremem
- +1 yıl
Bende guclu karekterde insanim ama ortada olan cocuga oluyor malesef, neden artik bosanmalar cogaldi sence cunku simdiki kizlar kocaya katlanamiyolar...
Eski kadinlar annelerimiz annanelerimiz hep sabretmisler ondan yuvalari dagilmadi ama simdi yuva daginan cok aci bir durum aslinda, tabi kocan serefsizlse oda ayri mesele valla insna korkuyor evlilikten Allah yardimcimiz olsun Cumlemize, gercekten ciddi bir sebep olmali bosanmak icin diye dusunuyorum...
Soran+1 yılbir evlilik şiddet küfür ve aldatma yüzünden biter zaten. bundan başka ne olabilir. ben bu sbepleri saydım.
Birincisi Allah kimsenin yuvasini yıkacak duruma getirmesin...1 yillik iliskimiz bitince bile nasil perisan oluken o psikilojiyi dusunemiyorum.. ama o dedigin is o kadar kolay degil.. kadin genelde vasifsiz oluyo... ayrilsa baba evi de onu zor kabul ediyor... cocukla 1000 tl maasla dul basina hayatta tutunmak kolay mi... sen konus tabi... bekara boşanmak kolay...
20 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememiş atalar.
Haklı oldugun yerler var ama insanların yaşanmışlıklarını bilmeden niye boşanmıyorsunuz demek doğru değil.
Çocuk olunca önceliklerin değişir, bazı şeyleri yapmak 2 kat zor olur.26 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok. çocuk huzur ister. hergün kavga gürültü değil
- +1 yıl
Sen her evlilik güllük gulistanlik mi sanıyorsun? Kavga gürültü, görüş ve fikir ayrılıkları, sıkıntı stres her evlilikte olur önemli olan bunları aşabilmek. Ki evlilikte aşılmayacak tek şey sadakatsizliktir bana göre. Diğer yapılan ve söylenen her şey bir şekilde halledilir.
Bazı şeyleri çok yanlış değerlendiriyorsun bana göre.
Evet çocuk için uygun ortam sevgi ortamıdır. Eşler birbirini sevmese bile (sevgi bitebilir ) çocukları için birbirlerine saygılı davranmak zorundadır.
Evlilikte insanların neler yaşadığını bilemiyorsun , duygularını hiç bilemezsin. Bu yüzden sevmediğin biriyle nasıl evli kalirsindan önce acaba neden evliliği devam ettiriyor diye cevap bulmak gerekir.
Her şey senin dediğin gibi ekonomik özgürlük, eziklik değil canısı. Birçok şeyin bir araya gelip harmanlanmasi sonucu kişi evliliğini devam ettiriyor.
Haa bende illa boşanma olmasın demiyorum ama insan elinden geldiğince devam ettirmeli bazı şeyleri sineye çekip, alttan alıp yarınlara bakabilmeli.
Soran+1 yılşiddet alttan alınırmı. ben küçük şeylerde boşansn demiormki. o her evlillkte olucak. şiddet ve küfürün nesi affedilebilir. o adamdan hayır gelirmi
- +1 yıl
Hayrını şerrini ben sen veya bir başkası değil evli olan ve buna maruz kalan taraf bilebilir. Yine başa dönüyorum yaşanmışlıkları bilmiyoruz. Ayrıca şiddete ve küfre neden olan etkenler nelerdir , kimden veya neyden kaynaklanıyor diye arayıp bulmak lazım. Kimse keyfi için karşısındakine vurmaz, kufretmez. En cahilinden en bilgilisi olsun şiddeti ortaya çıkaracak etkenler bir araya gelince kaçınılmaz eylem gerçekleşir. Ki ben hiç kimsenin karşısındakine zevk veya öylesine şiddet uygulayacağına küfredecegine inanmıyorum.
Soran+1 yılkocan sana tokat atsa iyi yani. sen hakszsan bişe dmezsn ölemi. gerçekten ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Konu haklı ya da haksız olma durumu değil. Ayrica kimse siddeti hak etmez diger tarafin da buna yapmaya hakki yoktur.
Eylemin neden ortaya ciktigi, nasil gelistigi oncesi sonra durumlara bakmak gerekir. Ve bu etkenleri olumlu yonde ilerleyecek sekilde degistirmek veyahutta ortadan kaldirmak gerekir. Şiddetin her türlüsüne karşıyım ayrıca.
Dar görüşlü olmadan kişinin hangi şartlara sahip olduğunu veya olmadığını gözlemleyip yorum yapsan daha hoş olur.
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eminm ol Türkiyedeki kadınların 100%90 nı tembel versiyonlu ve o yüzdende o adamın kahrini nazlana nazlana çekiyorlar mecbuuuur çekiyorlar 😉Üzgünüm gerçekler bunlar. Senide tebrik ettim hep böyle ol 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin ve benim gibi düşünen 2-3 kadın çıktı :) bende seni tebrik ediorm :)
Diğer konusunda 878 cevap paylaştı. Yüzde 80 i yalan söylüyor kocalarını seviyolar hatta , erkekleri elde etmek için sosyal sitelerde mutsuz kmliğine bürünüyorlar gizlice orda burada buluşuyolar sevgili yapıyolar hatta seks yapıyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyorlar yani bide
Ben çocuğum için sevmediğim igrendigim bir adama katlanamam eğer çalışıyor isem ve düzgün bir isim olsun olmasın çocuğuda alır düzgün bir hayat kurarım zor olur ama başarırım böyle zihniyeti Bende sevmiyorum
00 Yorumlao durum şöyle olur mesela. ben çalışan bir kadınım. çocuğum olsa eşimden evlilikte daha alttan almaya çalışırım evet o adam çocuğumun babası bir şans verebilirim diye düşünürüm ama evlilik kurumu cidden işlevini yitirmişse uzatmanın alemi yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılbende çalşıorm mesleğim var ama okumamşta olsam merdiven silerim kötü yola bile düşerim ama o adamn kahrını çekmem. kadını kadın yapan gururudur kesinlikleeeeeeee
Soran+1 yılfabregas kadın seninle yatmaktansa amacı ve niyeti açık ortada olan bir adamla yatmayı yeğlerr
+1 yılacıkcası anne olmadan bunu kestirmeniz güc
bir anne oldugunuzda onun icinde düsünmek zorundasınız yani.
Elbette bunun sebebi kadınların kendilerini yetiştirmemesi meslek sahibi olmaması vs vs.00 YorumlaEvlenimis bir kadina baba evine dönmek agir gelir sigmaz sanki o eve cocuk kucukse zaten calismak zor calismasa baba eline bakacak care yok katlanacak iyi birsey deyil ama ne yaparsin Allah bu duruma dusurmeye
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bir harabe kiralar orda oturur offfffffffff baba evine nie dönsn
+1 yılÇocuğunu düşünenler de var kadin kocasiyla arsi bozuk diye çocuğunun babasindan ayri kalmasini istemiyo olabilir genelleme yapmak cok yanlis bence yaşamadan bilemezsin
12 Yorumla
Soran+1 yılya çocuk ayrı kalsa nolcak :)) o adamdan hayır gelmzki
- +1 yıl
Ama her karisiyla anlaşamayan adam bir değil ki sorun kadinda da olabilir eğer aldatilmak gibi bir durum söz konusuysa ben bir dakika durmam ama en ufak sorunda da ayrilinmaz sonra psikolojisi bozuk çocuklar yetiştiriyoruz
+1 yılCoguba katilmakla beraber ailesibden korkan ve asgari ucretle ev gecindiremeyecegini cocuk bakamiycagini bilen kadinlari hesaba katmadigini dusunuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet asgari ücretle geçinmeyi dert ediolar. ama pislik bir hayat sürmekten daha iyidir geçim skıntısı. bana sevgiyle yaklaşmayan bir erkeğe nasıl katlanırmki
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar kolay zannediyorsun değil mi! Asıl mesele kocaya mecburiyet değil asıl mesele evlatlarının aile sıcaklığından mahrum kalması. O yüzden ayrılamıyorlar. Bilip bilmeden konuşuyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılaile sıcaklığımı :!!! o şerefszden koca olmamş bana nasıl olcak !!! ben mutlu değilsem benim çocuğum nasıl mutlu olurr !
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde çocuk mutlu olur. Kötü de olsa babam var der. Ana babamla beraber yaşıyorum der.
Soran+1 yılçok saçma. ben mutsuzken benim çocuğm mutlu olucaksa eger o evlattanda hayır gelmez
Cevap sahibi+1 yılO çocuk senin mutsuzluğundan değil babasının var olduğundan mutlu olur. Asıl senin düşüncen çok saçma.
Soran+1 yılanne de bir insan. ve çocuk için kimse 50-60 yıl bir o. çocuğuna katlanmaz!
Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. Allah seni islah etsin laflara bak ya. kolayi secip en ufak sorunda ayril. sizin mantiginiz bu. yakinda aile diye bisry kalmicak. cocugun psikolojisini dusunen yok. herkes kendi rahatinin pesinde
13 Yorumla
Soran+1 yılkolayı seçmekmi bu. kolayı seçmek "ben çalışıp çocuğuma bakamam bu mal çalışsn bana baksn ben onun kahrında çekerim beni dövebilirde yeterki ben çalşımıyayım " mantığıdır kolayıseçmek. siz erkeklerde beyinden eser yok
Soran+1 yılayrılmak kolayı seçmek değildir bunu anlamıosn.
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. inandirici gelmedi erkek aldatsa kiz yine o erkekten kopamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılsenin gbi gururszsa kız kopmaz.
Bekara koca boşamak kolaydır. Bu kadar söylüyorum. Evlende bir dene bakalım.
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yaparak şunu söylemem gerekirse
Evet senin dediğini yaparım.
Ama ben bekarım evli olsam durum neyi gösterir bilemem.
Bekara karı boşamak kolay diye bir laf duymuştum.10 Yorumla
+1 yılanne olmadığın için böyle kolay konuşabiliyorsun hayat senin anlattığın kadar vur tekmeyi kıçına gitsin değil canım. Kadın çocuğunun babasız büyümesini istemez ekonomik özgürlüğü yoktur vs bilemezsin. Yargılama insanları aynısını yaşarsın..
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuğun psikolojisi böyle daha çok bozuluyor farkında değiller...
10 YorumlaAh canım sen ne güzel konuşuyorsun konuşmak ne kolay dimi?
Başına gelmeden anlayamazsın.17 Yorumla- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolaydır diye boşa demiyorlar.
Soran+1 yılvalla çocuğumu anneme atarım kendi mesleğimde var zaten bana bişe olmaz.
- +1 yıl
Hayır yani mesleğinin elinde olmasını boşanmak için yeterli sebep sanıyor ya bu kadınlar çok gülüyorum. Çoğu aile kızını boşandığı için evine geri kabul etmiyor. Etse bile zaten o kadın o evde kendini dışlanmış veya eksik hisseder. Annesi boşandığı için o kadının çocuğuna bakmak zorunda değil. İnsanlara başkalarınn hayatları ne de basit geliyor anlamış değilim.
Soran+1 yılana evine gitmicek zaten canım . 400 tl ye bir harabe kiralıcak orda yaşıcak. yeni bir hayat kurucak.
- +1 yıl
canım senin yorumunu dolduruyorum ama kusura bakma :D
@soran hangi şehirdesin ve nerede 400tlye harabe kiralarsın bilemem. Farzet oldu da boşandı 400tlye harabe kiraladı. Onun faturaları, çocuğunun okul vs masrafları, yeme, içme, giyinme masrafları. Hadi bunları da geçtim. O çocuğa kim bakacak peki? Annesi bakmak mecburiyetinde mi? Veya annesi, babası, bir ailesi yok diyelim. Eee ne yapacak o çocuk? Size göre bu işler nasıl bu kadar basit algılayamıyorum.
Soran+1 yılbunları düşünürse bir kadın hiç boşanamaz sende boşanamazsn. ohooo.. 10 kıyafet alcagna 2 tane alçak zormu bu
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemelde hakı olsanda bekara avrat boşamak kolay demişler eskiler.
00 Yorumla Böyle düşünenlerin olduğu bilmek nasıl güzel birşey anlatamam
00 Yorumla
+1 yılKadın cinayetlerinin çoğu boşanma sürecinde oluyor bence baştan iyi tanıyın son pişmanlık fayda etmiyor. Ama kadınlar da öylee erkeklere bayılıyor nedense:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSensin ezik, sen kimsin asagiliyosun insanları? Cahiller belki ama ezik değiller
011 Yorumla
Soran+1 yılAkıllı olmamaktr eziklik.
- +1 yıl
Sen bu önyargiyla akilli olduğunu mu düşünüyosun?
Soran+1 yılkesnlikle.
- +1 yıl
Benim annem de 10 yıl katlandı babama. Bosanamadi çünkü, bizim ülkemizde boşanmak o kadar kolay değil bakma ünlülerin tek celsede bosandigina
Soran+1 yılhala çekiyormu.
- +1 yıl
Hayır ayrılar uzun suredir
Soran+1 yılannen iyi yapmş işte.
- +1 yıl
Ama neler çekti ayrılana kadar cidden kolay değil
Soran+1 yılbaban size nafaka ödüyormu peki. annen çalşıoemu
- +1 yıl
Annem çalışıyo, babam hic ödemedi nafaka
Soran+1 yılannene helal olsun. sende part çalşıp annene destek olabilirsn. ne güzel bir örnek
+1 yılBazı anneler ayrılınca çocugundan da bosanıyor onu da bırakıp gidiyor...
00 Yorumla
+1 yılbüyük konuşma çıkış yolu olan herkez o çkışı kullanır bilemezsin
00 YorumlaKimsenin ne yaşadığını bilmeden böyle konuşmak çok kolay zaten
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçen gene bekarken karı boşuyorum..
21 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D
+1 yılValla ben ayrıldım gayette mutluyum
05 Yorumla- +1 yıl
Iyi bir isiniz olmali
Soran+1 yılgeçmiş olsun ablacım. kadın böyle olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Ins. mutlulugunuz daim olur.
- +1 yıl
inşallah sizinde
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. kadına bak; yıldırım yiğip şimşek sıçıyor vovvv :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok sinirlendiriyorlar kadın gururlu olur. ben yediremiorm ama onlar hazmedebilior
Soran+1 yılherkes kolaya kaçıyor neden hküm vermim bliorm ne mal olduklarnı
Soran+1 yılhahaha:DD ya bir tanıdık var derdini anlatıo işte şöyle işte böyle. kocasıyla problemi var ama salak onun kahrını çekio yüzsüz
Amerikalılar gibi konustun
00 YorumlaBekara konuşmak kolay
10 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılCanım o işler öyle olmuyor ki ya.
00 Yorumla
+1 yılCocuk olunca oyle olmuyor bos bos konusma
00 YorumlaAynen ezilmemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılSen ne biliyin bre cahil
10 Yorumla
+1 yılkuyruguna kım bastı senın
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuğum var ayrılamama dien ezik kadınları gördükçe sinrleniormmmmm
- +1 yıl
herkes bır olamaz kııı neden ezık dıyorsun kımı var kı ana ocagından başka dunyası yokken koca evıne gelmıs adam şerefsız ıse napsın kadınn
şimdi bu kime acaba ne duydunda yazdın
11 Yorumla
+1 yılallah akıl fikir versin
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAmin seni de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle
00 YorumlaŞekilsin ya
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle.
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Evet neden varlar
00 Yorumla
+1 yılAynen yaa
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında