Dayım bana sen neden evlenmiyorsun dedi. Ben de KOCA MI VAR NEREYE EVLENEYİM dedim.
Tipik "doğru kişiyi bekliyorum canım " gibi modern bahanelere sığınmadım yani. Dümdüz bunu söyledim ehehehehe
Dayım bana sen neden evlenmiyorsun dedi. Ben de KOCA MI VAR NEREYE EVLENEYİM dedim.
Tipik "doğru kişiyi bekliyorum canım " gibi modern bahanelere sığınmadım yani. Dümdüz bunu söyledim ehehehehe
Bana evlilik baskısı yapacak bir aileye sahip değilim.. Ailemin dışında da neden evlenmiyorsun diyenleri pek dikkate almam açıkçası.. Bunu yakın çevremden tanıdığım, sevdiğim biri sorarsa sohbet ortamında sebeplerimi sayarım; yakın değilse açıklama yapmaya gerek ve ihtiyaç duymam..
Bana yapıyorlardı o baskıyı. Hayatımda birinin olduğunu da biliyorlardı. O biri de sessizce hayatımdan çıktı gitti. Sonra kimse konusunu bile açmadı. Değmeyecek insanlara onların hak ettiğinden fazla sevgiyi veremem. Baskı yapan olduğun da ver 1.5 m evleneyim diyorum susuyor zaten. Para onların vazgeçilmezi.
Annem falan sürekli diyor senin yaşındayken 2 çocuğum vardı bir eve bakıyordum diyor, mutlu muydun peki dediğimde susup uzaklara dalıyor, senin gibi mi olayım dediğimde susuyor tamamen 😂
Dayının sorusuna verdiğin cevap baya net ve komik olmuş 😂👏 “Koca mı var” cümlesi o kadar gerçek ki… Şu dönemde biriyle birlikte olmak bile zorlaştı 💔
Evlilik baskısı bizde maalesef klasik oldu. 28 olunca çoğu aile “sıradaki sensin” gözüyle bakıyor 🙄 Ama duygusal güven yoksa maddi manevi hazır hissetmiyorsan evlilik konuşulmaz bile.
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin. Kimsenin takvimine göre yaşamak zorunda değilsin 💫💕
Cevap
11Cevap
hayır
Bi'tane yengem var Ordulu beni yeğenlerinden birine yapmak için gösterdiği çabayı Türkiye gösterseydi şu an Avrupa birliği'ne üyeydik öyle bir istikrar
Bulmak isteyene koca çok asıl karı var mı bunu sormak lazım? Yeni nesil çok kötü biz kuşağımızdaki bayanlara sözüm yık onlar anladılar zaten
Sevgilin var mı diye soruyorlar bana da 🤦♀️
Bıktım biraz daha ısrar ederlerse evden çıkıp gidicem Antalya'ya lojmanda yaşayıp aşçılık yapacam az kaldi
Doğru kişiyi bekliyorsan an itibariyle gelmiş bulunmakta 😃
Ne zaman çocuk yapıyosunuz diyen komşularıma bu gece dedim. Pişman değilim
Baskı yok ama dile getirenler oluyor
Son 5 yıldır görüyorum
Görmüyorum
Eheheheh
Varrrrr
Dayın da patavatsızmış biraz
Öyle bir sorunum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?