25 yaşındayım.
Hayalini kurduğum birçok şeye ulaşamadım. İstediğim şeylerin birçoğu olmadı. İstediğim kız olmadı, istediğim gibi bir ilişki hayatım olmadı, istediğim ayakkabıyı - montu - kıyafeti- tatili - hayali - vb. birçok şey olmadı. Sebebini her zaman bu ülke olarak gördüm. Çalıştık çabaladık para biriktirdik taak zam geldi. Bir şey alalım diyoruz ama pahalı alamıyoruz yani.
Şöyle düşünün bu ülkenin bize dayattıkları dolaylı yoldan ama güçlü bir şekilde hayatımıza darbe vuruyor resmen. Sosyal ilişkilerimde geri kalmamın sebebi yaşıtlarımla aynı seviyede olamamış olmam. Onlar hep ileride idi ve normal yürüyorlardı ben ise koşmak zorundaydım hep. Çünkü olmıyordu. Lisede arkadaşlarım yeni telefonlar, bilgisayarlar, oyunlar vs. alıyordu ama ben alamıyordum ve bu da beni geri bırakıyordu. üniversiteye geçtim ve burs kazandım bu sayede geçmişte yapamadıklarımı yapmaya başladım ama bu seferde yaşıtlarım başka şeyler yapmaya başladı. Ne bileyim eve çıktı felan. Ben ise geçmişteki boşluklarımı doldurmaya çalıştım. Onlar hep 1 adım öndeydi ve bundan dolayı da yetişemedim. Birçok şeyi kaçırdım. Tüm sebebi ise BU ÜLKE.
Yıllardır bunu içimde alıp veririm ve gerçekten bu ülke için asla ama asla bir şey yapılmayacağına kanaat getirdim. Askere de gitmeyeceğim. Vicdani ret yapacağım. Bu ülke benim hayatımı çaldı !
Şu yaşıma geldim ne bir yurt dışı gördüm ne doğru düzgün bir ilişkim oldu. Her şeyde boş gibiyim. Boş bir levha gibiyim.
Burada kızlar da suçlu bence. Yani açılmaya müsaade bile etmediler. Bir tanesi ile konuşmaya kalksak ya cevap vermez ya da ordan burdan engeller. Ama cebinde 3-5 kuruş gördümü veya şişik bir cüzdan aşko kuşko olurlar hemen bu da tabii ancak türk kızlarına mahsus bir durum.
Yani ne bu ülkeyi ne de içindekileri seviyorum. İlk fırsatta kimliği vatandaşlık işlerine sallayıp gideceğim. Çok az kaldı kurtulacağım bu ülkeden ve içindekilerden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer