Dürüst olun, Filistin için savaşır mısın diye sorduklarinda savaşırız diyenleri trolleyen adamdan gördük zaten sonuçları peki siz ülkeniz için savaşır mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Savaşmam. Korktuğumda değil sadece bu yöneticiler bu siyasiler, böyle kötü toplum varken, torpilli kişiler varken savaşmam. Bazıları hiç rahatını bozmayacak ben niye savaşıyorum? Herkes eşit olsa ayrım olmadan olsa o zaman olur. Millet olarak genel ahlak davranış vs kötü zaten bu millet için savaşmaya değer bulmuyorum.
Ben Savaşmam Çünkü Bu Vatanın neresi benimki onun için Savaş'ayım?
Ölen biz Öldüğümüz Toprak devletin
Yaşamak için ev yapmak istersin devlet para ister.
Karnını doyurmak için Tarım yapmak istersin devlet para der.
Isınmak için odun kesmek istersin devlet orman benim der.
Et yemek için Av yapmak istersin devlet yasak der
Bu Vatanın Neresi Benimki Ben Onun için Savaş'ayım?
Maden her şey Para ile Alınabiliyorsa biz niye ölüyoruz?
Emin ol klavye delikanlısı değilim Yapabileceğimin en iyisini yaparım kendimi bildim bileli Türkçüyüm bu uğurda ölmek gerçekten anlamlı bir ölüm olurdu
Bu soru gerçekten derin bir düşünce gerektiriyor. İnsanlar böyle bir durumda önce sevdiklerini, hayatlarını ve tüm değerlerini gözden geçirir. Herkesin bu soruya verdiği cevap bireysel ve içsel bir sürecin sonucudur. Ülkesine bağlılık, o ülkede yaşadığı deneyimlerle şekillenir. Savaşın zorlayıcı gerçekleri olduğu gibi, altında yatan insan hikayeleri ve fedakarlık da unutulmamalı. Senin bu soruya verdiğin yanıt, kendi inançlarına ve değerlerine bağlı olacak. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
0Cevap
Ülkeme canım feda olsun
Neden olmasın
Hayır savaşmam
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?