Gün doğdu, hep uyandık, Siperlere dayandık. istiklalin uğruna da, Al kanlara boyandık. Sandılar Türk uyudu, Ata cenge buyurdu, Türk'ün asker olduğunu Dünyalara duyurdu. Ülkemiz Türk ülkesi, Aşık eder herkesi. Üstümüzden eksilmesin, Al bayrağın gölgesi!
Gönlümüzün istediği aynen dediğin gibi. Ama ne yazık ki sıcak savaşlar var. Ayrıca araştırma şirketlerinin bu anketin yapılmasını bile kaygı verici buldum doğrusu..
Savaşırım diyenler bedelli çıkması için popolarını yırttılar. Bana sen seve sevemi gittin edebiyatı yapacaklar uzak dursun. Ben seve seve gittim. Yazılım mühendisliğini bitirdim. Gittim şubeye bir an önce gideyim dedim. Dış görünüşümle ilgili şubede ki komutan seni Askeri Hastaneye göndereyim dedi bu şekilde gitmezsin askere. Hayır dedim bir an önce gönderin gittim. Nöbetlere kendi isteğimle çıktım. Şimdi savaşada giderim. Kimse mamal okumasın. Lafla vatanseverlik olmuyor.
Ülkesi için seve seve can verecek insanları ülkesine küstürdüler, o oran ondan o kadar düşük çıkmıştır. O ocu bu bucu diye ayıra ayıra, her şeyden soğuttular.
En İyi Cevaplar