Kötü arkadaş beni bozar mı?

Üniversite de son yılım ve buraya okumaya geldim örneğin şu an cebimde para yok ama asla asla kötü hola düşmem aileme ve kendine laf getirirmem arkadaşlarımın hepsi çok iyidi çoğu mezun oldu odama bir kız geldi 1 yıldır arkadaşız kız çok iyi biri örneğin bir şey olsa beni korur param yoksa verir aynı şekilde bende ona ama kız aşırı kötü huyları var her gece başka başka erkeklerle dışarda geziyor beni çok kez çağırdı gitmedim çünkü orada her türlü kötü şey olur dün benim uyurken giydiğim pijamalardan birini istedi kendisinkini kirliymiş benimkini aldı kısa diye aldı bu arada arkadaşında kalicakmis bugün sabah dolabından alayım ve yıkayım dedim pijamam delik ve lekeler doluydu iğrenç kokuyordu direkt attım pijmayi oraya ve kıza pijima senin olsun üstünü de ona verdim ama bu kızın yaptıklarınden midem bulanıyor bu kızla ben bir yere gidemiyorum nereye gitsek tanıdığı çıkıyor kızın ve kızın her yerde adı çıkmış herkes bana diyor ki bu kızı şu parkta şu erkekle gördüm vs diyor benim kızdan midem bulanıyor örneğin onun elinden bir şey yiyemiyorum ya da önceden susam suyunu icerdim şu an öyle midem bulanıyor ki içemiyorum ve kızdan rahatsız oluyorum kızla konuşmayı kesmeyi düşünüyorum

Kötü arkadaş beni bozar mı?