Yoksa tercihiniz toplum sizden ne beklerse beklesin bireysel kalmaktan yana mı?

Yoksa tercihiniz toplum sizden ne beklerse beklesin bireysel kalmaktan yana mı?

Ben uyum sağlıyorum da uyum sağlamayan hödük insanlardan dolayı topluma karışasım gelmiyor. Ayda yılda bir dışarı çıkarım onda da nezaketten uzak, edep adap bilmeyen camışları çekerim. Soğudum ben toplumdan. Kendi halimde mutluyum.
Haklı bir isyan
Çokta üzülmem uzak dururlarsa. Ki zaten ne hayat görüşü ne yaşantı ne düşün dünyası olarak topluma uymuyorum. Yalnızlık gelişim için müthiş bir fırsat
Topluma uyum sağlamak bazen kaçınılmaz gibi görünse de bireysel duruşunu kaybetmemek her zaman çok kıymetli. 🌟 Kendini ifade etmekten çekinmediğin, kendi değerlerini yansıttığın bir yaşam her anlamda daha tatmin edici olur. Ama topluma uyum sağlamak da gerektiği zaman stratejik bir adım olabilir. Kendi benliğini kaybetmeden dengeyi kurmak önemli. 🦇✨
Cevap
4Cevap
Hayır zorunda değilim
Hal hareket ve konuştuklarıma dikkat ederim toplu taşımaya binmemeye özen gösteriyorum manyak insan çok
Bu topluma uyum sağlayacağıma ölürüm daha iyi.
Zorundalık demeyeyim de toplumdan farklı olmayı istemem.
Canım nasıl isterse öyle yaşarım fakat toplumun belli başlı etik kurallarına her zaman uyarım.
Topluma uyum sağlamak zorunda değilim, uyum sağlamak gibi bir amacım da yok kimseye.
Hayır hissetmiyorum, kendi doğrularımıza göre yaşıyoruz
Toplumu umursamama işini o kadar abarttım ki dışarı dilenci gibi çıkıyorum canım isterse süslenirjm
Zorunda kalıyorum bazen
hayır öyle bir zorunluluğum yok ama uyumluyumdur
Hissetmiyorum
Hiç hissetmiyorum
Hissedemiyorum
Toplum bana uysun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?