Eşimi ailesine gönderdim. Biz yurtdışına yaşıyoruz onlar Türkiye’ye temelli dönüş yaptılar … beim iznim yoktu bu yüzden yalnız gitti. Dün bir iki mesaj anca oda uyanınca ve yatmaya gidince bu kadar 😏 insan arada yazmazmi birde biletine kadar ben almıştım bukadar mi minnet edersin… biliyorum ailesine kavuştu hasret gideriyor ama elinden telini düşmeyen adam yani …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu hissettiğin şey çok anlaşılır çünkü mesele “ailesinin yanında” olması değil, seni bir anda hayatının dışına itmiş gibi hissettirmesi. İnsan gerçekten sevdiği, bağlı olduğu birine gün içinde iki kelime de olsa yazar, özellikle de yalnız bıraktığını biliyorsa. Burada hasret gidermesi bahane değil, çünkü elinden telefonu düşmeyen biri arada “iyiyim”, “seni düşündüm” demeyi de bilir. Biletini sen almışsın, süreci sen taşımışsın ama karşılığında ilgi sıfıra yakınsa bu insanın içini ister istemez acıtıyor. Minnet meselesi bile değil bu, temel bir bağ meselesi. Ailesine kavuşması güzel olabilir ama evli olduğu, hayatı paylaştığı kişi sensin ve bu tamamen unutulacak bir şey değil. Sen şu an yazmıyor diye değil, değer görmüyor gibi hissettiğin için üzülüyorsun. Bu his de boşuna değil. Bence bunu içine atmak yerine sakin bir dille “orada olmanı anlıyorum ama yok sayılmış gibi hissettim” demen önemli, çünkü böyle durumlar konuşulmazsa zamanla daha büyük kırgınlıklara dönüşüyor.
01 Yorumla
Soran6 ayÇok güzel anlatmışsın aynen öyle hissediyorum 🙁 hani okadar fedakarlık yap ana değerin görülmesin …
En İyi Cevaplar
6 ayNiye seni merak edip yazsın ki farkındaysan ilişkideki erkek sen kadın o olmuş. Biletini alıp göndermek nedir abi? Sürekli ver ver ver enerjisinde olmayın
22 Yorumla
Soran6 ayBirazdan kendim için yaptım çünkü aile sini özlüyor duy Dills izinizi orada geçiriyoruz 😏 bende bunu isteyiirum sidmi gitsin görsün tatilde başka yerler
- 6 ay
Sen çok iyi niyetli bir kadınsın 🌸
Gizli Üye(25-29)6 ayCümle yapından bile kendini ele veriyor... Köpek bağlasan durucak bir karı değilsin sen... Nerde görsem burnum o kokuyu tanır.
2025 yılında kadınlara pozitif ayrımcılığın allahı yapıldığından (kadın yapılan her P. ayrcımılık kapitalizme edilmiş hizmettir. Çünkü kadında para kalmaz kadın eşinden fb sevgilisinden kopartır seve seve skıe sıke ya da davalarla alır o parayı kapitalizme geri vericeği için kadınlara sunulan haklar mani olsun hukuksal olsun en üst düzey. Erkek yanlızca işten eve gelen bir et parçası yapıldı. hukuksal düzenlemelerle ve devletlerin düzenlemeleriyle bu hem devletlerin hem kapitalizmin hem kadınların işine geliyor. Başta mega sermaye sahibi köklü aile şirketlerinin.)
11 Yorumla
Soran6 ayNe sacmaliyorsin sen ya? Adil kadınları et parçası gibi görme erkeler degilmi? 8 saat çalışır eve gelip karisina nasılsın demeden yemekte ne var demek? Yiyip içmek yatmak ! Kadın da evde 7/24 caslisioyr şimdi sakin makineler yıkıyor demeyin makineye atmasa kadın bulaşıkları toplayanda kadın. Bird ehem çalışıp hem çocuk varsa evde vay haline… sizin gibilerden zaten anlayış beklenilmez!!
Gizli Üye(36-45)6 ayAilesine düşkün ne kadından nede erkekten maalesef hayır gelmiyor. Üstelik ne yaparsan yap, ne kadar çabalarsan çabala kişi düzelmiyor. Sonucu mutsuz bir evlilik ve yaşam. Bir hukukçunun söylediğine göre üçüncü tarafların çiftlerin hayatına dahil olması boşanmanın en yaygın sebeplerinden biri.
Üstelik eşine ne denli iyi bir hayat sağlarsan sağla, ne kadar sevgi gösterirsen göster asla düzelmiyor. maalesef sen onun ikinci planındaki kişi oluyorsun.
23 Yorumla
Soran6 ayMaalesef öyle.. benim gösterdiğim fedakarlığı o gösteremiyor
- 6 ay
Aramadı mı yoksa
Soran6 ay@Babacandir3444 aradı ben kızdım biraz bana kızdı niye böyle yapıyorum diye 🙄
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, seni çok iyi anlıyorum, gerçekten üzücü bir durum. Özellikle bir taraf bu kadar özveride bulunmuşken karşılığında kendini değerli hissetmek ister, bu çok doğal. Ancak şöyle bir şey var, belki uzun zamandır ailesini görmediği için orada ağırlık verdiği bir yoğunluk yaşıyor olabilir. Bununla birlikte onun için çok önemli olduğunu ona hissettirecek bir şekilde konuşmayı dene. Sitem etmeden, içtenlikle iletişim kurarak duygularını anlatman daha etkili olacaktır. Bu, onun da farkındalık kazanmasına yardımcı olabilir. 🧡 Unutma, bazen erkekler duyguları okumakta biraz daha zorlanabiliyor. 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
47Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya ana kuzusu ya da evliliğinden sıkılmış. Erkekler çoğu zaman bu heves evleniyo sonra bekar hayatı ozluyorlar. Bence sende Çek kendini biraz üstüne düşme. Onsuz takilabildigini görsün..
01 Yorumla
Soran6 ayZaten bende kendi ailemle geziyorum yazmyiorum ona fazla
Ona uğru bana uğra hasretlık vs derken kaynamış olabılır internet vs sorun olmuş olabılır biraz sabırlı olup beklemenızı tavsıye ederım şevkınu kırmadan bır mesaj yazın dönüş yapar mutlaka
01 Yorumla
Soran6 ayBakalım göreceğiz
6 ayDini nikah var mı aranızda? Yok ise ailesi ona başka kız ayarlamaya çalışıyor olabilir
34 Yorumla
Soran6 ayTabiki var evliyiz zaten ama annesi doldurup duruyordur bundan eminim
- 6 ay
Dini nikah varken de başka kız arayanlar var bi kadın duymuştum evli oğlunu evlendirmeye çalışıyormuş erkeğin dini nikah kıyması için ilk eşinin bilmesine gerek yok nikahın gizli olmaması için birkaç kişinin bilmesi yeterli dinen
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayBiletini ben almıştım deyinceye kadar seni haklı bulmuştum Halbuki yavrum şu yaptığınız iyilikleri başa kakacaksınız iyilik yapmayın
04 Yorumla
Soran6 ayAnlamsız için yazdım ikincisi o bukadar düşünemiyor beni ama ben herzaman o iyi olsun istiyorum
- 6 ay
Her zaman iyilik yapmak
Herkese iyilik yapmak...
Bunlar doğru değil ama hatun
Bazı insanların bünyesi iyiliği kaldırmaz.
İyilik yapanın üzerine kusuverir...
Yazık etme kendine
Her şey ayarında güzel
Soran6 ayHaklısınız sanırım öyle oluyor … kaldıramıyor
- 6 ay
Yaptığın iyilikleri azalt
Hem bir tarafları kalkmasın
Hem de iyilik duygunu kaybetme
6 ayYazmıyorsa iki durum söz konusu. Gerçekten çok önemli yani dikkat gerektiren işi vardır. Ya da biraz uzak kalmak istiyordur
08 Yorumla
Soran6 ayKendi bilir ne diyeyim …. Ben bukadar fekarlik yaparken yaptığım doğrumu sizce
- 6 ay
Kardeşim bence sen de ona aynısını yap arama aramalarına hemen cevap verme seninse senindir zaten. Erkek kaybetmeyi sevmez seni cepte gördüğü için rahat o şimdi. Telefonunu kapat bir süre ulasamasin. O seni delirtecegine sen onu delirt.
Soran6 ayZaten ben sönük duruyorum yazmıyorum sadece ilk gün vardinmi diye şeyler yazdım
- 6 ay
Ama sen seviyorsun belli. Fedakar olanlar en çok uzulenlerdir
Soran6 ayNeyazikki 😞 kendisi zaten Egoist bencil biri
- 6 ay
Sen üzüldün mü
Soran6 ayYani üzüyor insan
- 6 ay
Eğer kendine gelmezsen yani özgüvenin olmazsa daha çok üzülürsün
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Bulunduğu ortamda keyfi yerindedir. Sana vakit kalmamıştır. Merak etme bir iki gün içinde kendine gelir.
013 Yorumla
Soran6 ayBiliyorum aile yanında ama bede ailesiyim artık 🫤
Soran6 ayİki sene oldu
Soran6 ayBirde giderken çok özlicem dmeisti 😅 erkeklerin göğü neden böyle hep palavra
Soran6 ayYani bu yazmadığına göre bisey yapmıyor mu diyorsunuz
Soran6 ayZaten hele bir geri dönsün soracağım ben ona ☹️
Soran6 ayAynen öyle 😏 belmiş eğil ya bir ya iki haftac
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
6 ayBiletine kadar ben aldım vs bunlar hoş laflar değil bence tamam oda eşini merak etsin arasın sorsunda senin hitapta kötğ be ablam
01 Yorumla
Soran6 ayAnlamanız için yazdım yani ben olmadan düsünyrken onu o düşünmüyor 🙁
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBiletini niye sen almıştın ki? Ben olsam göndermem, benim iznim yoksa sen nereye ya 🤣
11 Yorumla
Soran6 aySorma ailesine gitsin istedim çünkü bidahaki izinde beni zorlayamaz gördü şimdi istediği gibi vakit geçiriyor yoksa beni kalmam için zorluyor 😏
Gizli Üye(18-24)6 ayValla aklıma tek ihtimal geldi o da ailenin senin hakkında kocanı doldurduğu yani aranızı asla bozmak istemem belki de öyle değildir ama başka bisi aklıma gelmedi
11 Yorumla
Soran6 ayBende falıdayım zaten şimdi firsat bu fırsat kaynana dolduruyordur oda bu yüzden onalrin yanında yazmak istemiyor bana hani ilgilenmiyorum der gibi 🤨
Gizli Üye(25-29)6 ayGenelde erkekler yalnız kalınca hemen arayış İCİNE GİRER..
KOCANDA OYLE
42 Yorumla
Soran6 ayAile yanında şimdi bilemiyorum ama güzel kızlara bakarlar
Cevap sahibi6 aySen kocani. daha. iyi taniyon
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
6 ayİçine ateş düşürmek istemem ama ailesine gittiğine emin misin?
02 Yorumla
Soran6 ayAilesiyle konuşuyoruz
- 6 ay
Sevindim
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 6 aySorudaki yorumlarına bakınca biraz kafa dinliyor gibi geldi bana ya. Biraz özlem gidersin zaten yazar
00 Yorumla Çoluk çocuk yok heralde bu yaşta koca takıntısı 😂
01 Yorumla
Soran6 ayÇok komiksin
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayAnne kıymetli demek ki ama insan bjr arar sorar gelince acısını çıkart
02 Yorumla
Soran6 ayZaten gelendir dönspn 😏
- 6 ay
Dönsün neler bekler neler onu 😅
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazmayı geçtim. Uyanınca ve yatarken en azından aramalı. Bu öküzlükten de ötesi.
02 Yorumla
Soran6 ayBen dün sitem ettikten sonra yazdı yazınca kalkınca falan
6 ayBence seni boşar bu adam yol yakın iken sen kocanı boşa ya da aldat
02 Yorumla
Soran6 ayYuh hemen bu tedbire nasıl vardınız 😅 iki gün oldu anca
- 6 ay
Canım senin libido yüksek ondan dedim boşa bunun ile zaman kaybetme sen
Gizli Üye(36-45)6 ayKıracağı ceviz peşinde koşmaya başlamıştır çoktan gözleri fıldır fıldır çoğu aynı ne yazık ki
34 Yorumla
Soran6 ayBiliyorum erkeklerin geneli öyle 😏 birde dul bir abisi var kibilir neler yapar
Cevap sahibi6 ayOoo Allah yardımcın olsun
Soran6 ayFarkındayım bir yönden pisma oldum gönderdiğime
Cevap sahibi6 ayOlan olmuş boş ver
Gizli Üye(36-45)6 ayNe olursa olsun bir insan telefonu kesinlikle günde hiç yoksa 20-25 defa eline alıyordur kesinlikle bence bahane kabul etmeyin
14 Yorumla
Soran6 ayBiliyorum bu yüzden dedim zaten hiçni bakmıyorsun tele dimi arada bir yaz
Cevap sahibi6 ayTabii ki yani insan arada bir yazar bir de siz o kadar fedakarlık yapmışsınız orada kalmışsınız onu göndermişsiniz
Soran6 ayYani 😞
Cevap sahibi6 ayÜzülmeyin lütfen 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayKocasını ailesinden kıskanmak kaçıncı seviye kadınlık ahsh
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
6 ayBen arar sesini duyardım ne tuhaf insanlar var
00 Yorumla
6 ayNeden kadınlar hep kendini düşünür anlam veremiyorum, özel bir durum vardır sen yaz.
00 Yorumla
6 ayAilesiyle vakit geçirmesi gerekiyor tabiki, ama geride bıraktıklarını ihmal etmeden
00 Yorumla
6 ayBöyle evlilik mi olurmuş ayrı yaşayan karı koca olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAynı benimki ailesine kavuşuyor diye havalara uçuyor
02 Yorumla
Soran6 aySen neden gönderdin
Cevap sahibi6 ayKendi gitti
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kim bilir nelere denk geldi gittiği yerde...
07 Yorumla
Soran6 ayKuzenleride yanında şimdi kimbilir ne hakt yiyor
Soran6 ayBilmiyorum tam tanımıyorum evli değiller ama 😏
Soran6 ayEvet 🫤
Gizli Üye(25-29)6 ayBunu bizimle degil, kocanla konuşmalısın. Onunla konuş bize anlattıgın gibi ona anlat. Böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHaklısınız, eşisiniz de sonuçta... Herhalde vatan ve aile hasreti bayağı çokmuş eşinizin 🙂
00 YorumlaEğer senin eşin olmayı tercih etmiş seninle bir ömür geçirmeyi seçtiyse sana sürekli yazmak ilgilenmek zorunda eee yapamıyomu seni umursamıyor değer vermiyor çabalamıyo ise kıçına tekmeye bass gitsin
00 YorumlaBen anneme neden uçağımın sol kanadıyla giremedim her şey ana baba evi olmuş 24 üme basamadan kaçtım
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl anlamadım? Eşinden mi kaçtın
Gizli Üye(25-29)6 ayEşini boş ver ben yazarım sana ilgi gösteririm
00 Yorumla
6 aybenimki hep bana yazdi o gitmeden once bi rituel mi desem galiba ayetten bisi di onu yaptim gitti 1 haftaligina hergun benimle yatti kalkti
00 Yorumla
6 aybelkide baska sevgilisine gitmistir ya da evlidir. yani istese mesaj atar arar. kesin yanlis dueum vardir
00 Yorumla
6 ayNeden yazsın ki? Ailesinin yanına gitmiş işte, nerede olduğunu biliyorsun adamı biraz salsana.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı. İlk gün normal yol yorgunluğu vs
21 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum ikinci günü
Gizli Üye(18-24)6 ayAbla 20 yaşındayım evli falan değilim ama erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor sen arama yazma ilk o yazsın sadece bekle bakalım napıyor gözlemle
02 Yorumla
Soran6 ayAynen katılıyorum zaten soğuk davraniyrum. Bu sefer arayıp sormaya başladı
Cevap sahibi6 ayTam gaz devam abla o peşinden koşsun
6 ayBelli ki daha ana karnindaki fetusluk olayını tamamlayamamis🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aysen burada haklısın ama kendimden düşününce belki huyu öyledir telefon kullanmayı sevmeyen ve yanında olmayı daha çok seven biridir.
05 Yorumla
Soran6 ayYok ya her dakika telefonu yanından ayrılmayan bir insan.. ama bence aktaranları karşı kilibik göstermek isteniyor kendisini
Cevap sahibi6 ayolabilir :D
Cevap sahibi6 ayben yanımda birisi varken sevgilimle konuşmak gibi şeyleri sevmem belki böyle bir şey olabilir
Soran6 ayBiliyorum dün aradı ne yazdıktan sonra 😏 sitem ettim hep yazmaya başladı
Cevap sahibi6 ay:D
Gizli Üye(36-45)6 ayaldatmadığını biliyorsan bırak yazmasın sık boğaz etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayİsteyen zaman ayırır yazar1 dakikası bile mi yok senin için istemediği için
12 Yorumla
Soran6 ayAynen öyle bende onu anlamıyorum ben burada annemde iki gün kalsam sitem eder 😏 kendisi
Cevap sahibi6 ayAfedersin ama tuvalete bile elimizde bu telefonlar sakın merak edip yazma o akıl edene kadar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayAh ah bu eşler neden böyle
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Yazması gerekir Türkiye'de başka bir isim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
6 ayTam öküz ya özlemez mi insan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBelki yazar ya da arar acele etme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
6 aySeni nasıl düşünmez anlamıyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal gelen giden çok oluyor demek ki
00 YorumlaYazması lazım hatta araması
00 Yorumla
6 aySende bekarlığın tadını çıkart
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
6 aycoo ilginç başkasıni buldu galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGerçek aiesine kavuştuğu için de olabilir
06 Yorumla
Soran6 ayGerçek ailesi derken? Biz oyuncakmiyiz
Cevap sahibi6 ay2. ailesi olabilir bilemezsin
yoksa niye mesaj atmasın?
Soran6 ayYok ya sanmam yani hiç görmedim şüphe etmedim
Cevap sahibi6 ayBaşka ülkelerdesiniz hiçbir şeyden haberin bile olmaz.
Ben evli kadınla 4 yıl ilişki yaşadım.
iş yerinde birlikte oluyorduk kocası akşam işten almaya geliyordu.
Soran6 ay🤨🙄
Cevap sahibi6 aysenin de ihtiyacın olacak 2. kocaya
Gizli Üye(36-45)6 ayKavga ederek mi gitmişti peki?
08 Yorumla
Soran6 ayYok iyidi yani
Cevap sahibi6 ayOrada kaçamak yapma ihtimali yüksek o zaman. Yani maalesef bazen oluyor öyle.
Soran6 ayBirde yanında abisi var dul 😏
Cevap sahibi6 ayO zaman kesin olmuştur bir şey. Daha önce de yaptı mı hiç
Soran6 ayİlk defa yalnız gidiyor
Cevap sahibi6 ayHımm ordan yanına biraz rahatlamış gelecek gibi duruyor. Yaşlarınız kaç
Cevap sahibi6 aySamimi olduğu bir kız var mıydı?
Soran6 ayYok bildiğim
Gizli Üye(18-24)6 ayAnnesiyle hasret gideriyor
02 Yorumla
Soran6 ayİnsan arada yazmazmi? Hicri merak etmez
Cevap sahibi6 ayYazar bi kaç gün sonra
Gizli Üye(36-45)6 aykaç senedir ewlsnizz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBiraz yanlız kalmak istiyodur belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBirkaç gün geçsin yazmazsa siz arayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayMinnet kelimesi hos degil. Kocan o senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAilesi ile vakit geçiriyordur
00 YorumlaBöyle erkekden koca olmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
6 ayOlmaz öyle yanlış yapıyor
00 Yorumla Başka birimi var
01 Yorumla
Soran6 aySanmıyorum ama
Oda temelli dönüş yapmış olmasın
06 Yorumla
Soran6 ayAn canıma minnet 🙄
Soran6 ayYok be ya görücü usulü
Soran6 aySeviyorum tabii ama olarak delice aşkı değiliz
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim ailesinin yanına gittiği gibi bana yazmayı bıraktı. İnsan arada yazmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler