Abi elemanla buluştuk 2 gibi. Öncesinde baya 2 hafta sohbet muhabbet ettik. Baya komik bi çocuktu. Buluştuk adamın ağzını bıçak açmıyor kaskatı kesildi. Konuşmuyor gülmüyor. Sohbet ediyorum dahil olmuyor. Bebek gibi süslendim ve bu adam benim görüntülü konuşmalarda en çirkin halime şahit olmuştu. Beni mi beğenmedin noldu bi değişiksin diyorum. Bişey yok sadece ilk olduğu için filan böyle diyor. Kahveyi içiyoruz. Bişey ister misin çay yemek ya da tatlı işten geldin diyorum. Yok benim yemek saatim var sen istersen ye diyor bana. Dedim tek başıma yicek olsam buraya tek başıma gelirdim. Yemiceksen yemeyiz diyorum. Boş boş etrafa bakınıyor. Dedim en iyisi kalkalım biz sen bişeyden rahatsız olmuşsun diyorum.
Bana dediği şey şu. Gereksiz hazırlanmışım. Buluşacağımız yere kendim gelmişim ondan önce. Ve o gelene kadar kahveleri alıp onu beklemişim. Erkeklik gururu zedelenmiş.
Sadece kahkaha atıp. Pis ve seni kullanan kezbanlara alıştın galiba sen dediğimde neyse kahve için sağol deyip kalktı.
Bana dediği şey şu. Gereksiz hazırlanmışım. Buluşacağımız yere kendim gelmişim ondan önce. Ve o gelene kadar kahveleri alıp onu beklemişim. Erkeklik gururu zedelenmiş.
Sadece kahkaha atıp. Pis ve seni kullanan kezbanlara alıştın galiba sen dediğimde neyse kahve için sağol deyip kalktı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer