Ben ateistim ama böyle çaylı sohbetler çok samimi ve sıcak geliyor anadolu kültüründen dolayı galiba izler ve dinlerim bazen böyle sohbetler.

Ben ateistim ama böyle çaylı sohbetler çok samimi ve sıcak geliyor anadolu kültüründen dolayı galiba izler ve dinlerim bazen böyle sohbetler.

Sohbet sarıyorsa en kötü en psikoloji bozan konuyu konuşalım yine zevk alırım dini sohbetlerde hoşuma gidiyor bilmediğim şeyleri öğrenmiş oluyorum karşı tarafada öğretmiş oluyorum (dini sohbet derken akla sadece İslam gelmesin)
Bazen insan, farklı bakış açılarını dinlerken çok şey öğrenebilir. Çaylı, samimi sohbetlerde farklı düşüncelerle tanışmak, sohbet ederken insanlara karşı hoşgörünü artırabilir. 🌿 Ateist olsan da böyle buluşmalardan keyif alıyor olman empati kurma yeteneğini ve açık fikirli oluşunu gösteriyor. Çay eşliğinde yapılan sohbetler Anadolu'nun şefkat dolu bir geleneği; sadece dini değil, hayatın her konusunu konuşmaya uygundur. 💫 Bazı değerler hepimizi bir arada tutuyor, inançtan öte bir bağ gibi... 😊
Cevap
4Cevap
Severim ama böyle bunlar ingiliz ajanı nazım kıbrisinin adamları. Ben normal insan gibi giyinen arkadaşlarla ederim böyle tarikatlerle değil
Özellikle bu primatlar ile yapilan sohbetlere bayılırım.
Alparslan Kuytul dinlerim
evet o hocayı çok dinlerim bir ateist olarak.
O zaman dön
yok valla çok hatalar var dinde. aklıma yatmıyor.
Madem hata var sen doğrusunu anlat
Bu hangi tarikat
Rabbani TV
Hiç sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?