Siyasi bağlantısı olmayan sivil kuruluşlarda verilen sohbetlerden bahsediyorum. Veya tanıdık çevreden gruplar vs. olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen can sıkıntısından camiide olursa ona giderim. Yoksa herhangi bir vakıf, dernek, tarikat veya cemaatinkine katılmıyorum. Hepsinin derdi belli çünkü. Yolacak kaz arıyorlar. Kendilerine mürit arıyorlar.
13 Yorumla- 7 ay
Herkesi genellemeyelim bunu her ortamin yaptığını düşünmüyorum. Öyle olanlara zaten gitmezsin
- 7 ay
Kur'anı gerçekten baştan sona okumuş ve anlamış bir insan herkesi aynı genellemeye sokmaması gerektiğini ve bu suizanın kul hakkı olduğunu bilir ve ona göre konuşur
En İyi Cevaplar
7 ayKatılmaktan ziyade internetten dinliyorum. Tasavvufi anlamda çok değerli insanlar var. Saliha Erdim, İbrahim Kalın, Nouman Ali Khan gibi. Gitmekten ziyade kulağımı bu insanlara açmak daha çok huzur veriyor bana
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maalesef.
Önceden katılırdım ama artık işin içine siyaset girdiği için gitmiyorum. Instagram da bazı kanallar ya da kişileri takip ediyorum sadece
13 Yorumla- 7 ay
Anladım. Ben sivil olanları kastetmiştim zaten. Siyasi baglantili olmamalı zaten
- 7 ay
Evet ben de öyle düşünüyorum
Evet camiye gidiyorum arada hatta yazın camide kuran kursu hocalığı yapıyorum
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dini sohbetler, insanlara manevi bir rahatlama ve bilgilendirici bir ortam sunabiliyor. Eğer seni iyi hissettiriyor, ruhuna hitap ediyorsa tabii ki katılmak güzel bir seçim olabilir 🌟. Ama insan katıldığı grubun samimiyetine ve değerlerine uyum sağladığına da dikkat etmeli. Çünkü manevi bir bağ kurmak sana iyi gelirken, çevreden gelen baskı ya da yanlış hissetmeler canını sıkmasın. Dini sohbetler sadece inançla ilgili değil, hayata pozitif bakmana da yardımcı olabilir. Ruhunu ne besliyorsa ona yönel 💕. Ben "Evet, katılıyorum" seçeneğini işaretledim!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
41Cevap
Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Zamanında bazı cemaatlere çok katıldım ama artık cemaatsiz veya siyasi grupsız öyle sohbet yok sanıyorum
25 Yorumla- 7 ay
İllaki var sivil sohbetler ya
- 7 ay
İşte bu önyargi oluşmamalı bence. Kötü oluşumlar var diye bu herkes kötü demek değil. İlla ki güzel sivil ortamlar olabiliyor bu konuyla ilgili
- 7 ay
Rica ederim
Gerçekten bilgili insanların sohbetini seviyırum. Hurafelerle dolu bi dini sohbet olan ortamları sevmiyorum
225 Yorumla- 7 ay
Hurafelerin İslam'da yeri yoktur zaten. Elbette her sohbet dinlenmez. Kaliteli sohbetler olmalı
- 7 ay
Cemaatlere camilere siyaset giirdiğinden beri inan hiç samimide gelmiyorlar. Bi cemaate gitmiştşm adamların yediği yemekleri gördüm yaşadıklatı ortamı gördüm. Klimalı jakuzili odalarını gördüm ve dedim müslüman bunlarsa biz neyiz filistğndekiler doğu türkistandakiler ne? diye sorguladım
- 7 ay
Sorumda siyasi bağlantısı olmayan, sivil olanlar diye belirttim zaten. Her yerin siyasi bağlantısı yok. Olmasın da zaten. Dediğin ortamı bilmiyorum kim için diyorsun ama eğer birileri zengin olacaksa Müslümanlar zengin olmalı zaten. Yahudiler, Hristiyanlar mı zengin olsun? Zekat var Muslumanlar için. Keşke her Müslüman zengin olabilse. O zaman dünyada bu kadar sıkıntı çeken olmazdı belki
- 7 ay
Tamam o zaman Muslumanlar dışında herkes zengin olsun, bütün Müslümanlar fakir kalsın öyle mi? O zaman kim zekat verecek? Zekat diye bişey var ve bu Müslümanlar için var. Başkaları için değil. Güç neredeyse Müslümanlar orada olmalı. Güç nereden elde ediliyorsa orada Müslümanlar olmalı ki bir şeyler yapılabilsin. Eğer sen zengin bir gayrimüslim gördüğünde bunu normal görüp zengin bir Müslüman gördüğünde bu seni rahatsız ediyorsa ortada ciddi bir problem var demektir
- 7 ay
Ben müslümanlar fakir kalsın gayrimüslimler zengin olsunmu diyorum? Zekat var diyorsun adaletli dağıtılsaydı aç müslüman kalırmıydı. ? Sorduğun sorular çok amaçsız ve sırf haklı çıkma cabası. Müslümanın zengin olmasından rahatsız olduğumu nerden çıkardın? ZEKAT DEDİĞİN ADALETLİ DAĞITILIR... İftiramı atarakmı haklı çıkacaksın? SORDUĞUN SORULARIN BENİM BAHSETTİKLERİMLE ALAKASI YOK.
- 7 ay
Nerede iftira atmışım? Bence senin ciddi öfke problemin var
- 7 ay
Ben okuyup idrak edip ona göre yasiyorum zaten. Bunun hesabını da kimseye vermiyorum ve konu da bu değil zaten. Konu dışına çıkmak yerine bence yazdıklarımı sen iyi anlamalısın
- 7 ay
Ben hoca değilim. Herhangi bir cemaate de mensup değilim. Soru sorduk görüş ve fikir paylaşıyoruz. Birileri seni bıktırıp kin ve nefret oluşturmana yol açtıysa bu benim problemim değil. Kendi içindeki psikolojik bunalımını ve sorunlarını kendin halletmen gerekiyor. Bunun için psikologdan yardım alabilirsin. Kendi sorunlarının acısını başkalarını kötüleyerek çıkaramazsın
- 7 ay
@Okkan34 sen kimsin ya
- 7 ay
@Okkan34 kime diyosun
- 7 ay
@Okkan34 sen kimsin kardeşim ne konuşmuşuz biz senle bi söylesene şurada açıkça
- 7 ay
@Okkan34 erkek arkadaşım yok. Ayrıca ben seni hatırlamıyorum
- 7 ay
@Okkan34 konuşacağımız bişey olduğunu sanmıyorum. Her kimsen burada söyleyebilirsjn
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 aySiyasi bağlantısı olmayan ve bir amaca hizmet etmeden din anlatan insanı/kuruluşu bulmak çok zor...
12 Yorumla- 7 ay
Var illa ki ya
- 7 ay
Ben bulamadım. Sen bulursan tavsiye edersin. Bir kaç yerde bulundum, biri Filistin anlatacağım derken ülkemizdeki şeytanlar filan diyerek siyasi muhalefete giydirdi. Kalktık çıktık ordan...
Birinde de direkt Atatürk'e laf etmeye kalkıştı, baya bi mevzu oldu kürsüden inmek zorunda kaldı it oğlu it.
Hasret kaldık şöyle dini anlatan güzel insanlara...
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayCumadan cumaya hutbe okunurken. artık insanların elinde telefon var. bir yere gitmeye gerek yok. herkes istediğini dinliyor.
15 Yorumla- 7 ay
Bireysel olmak ile toplumsal olarak bir şeyler yapmak arasında çok fark var ama
- 7 ay
Buradan sorabilirsiniz
- 7 ay
Ne soracaksaniz buradan sorun
- 7 ay
Ben de tanımadığım biriyle özelde konuşmak istemiyorum.
- 7 ay
Tamam
7 ayKatılmıyorum malûm olaylardan sonra insan bi çekiniyor artık
11 Yorumla- 7 ay
Siyasi bağlantısı olmayan diye o yüzden özellikle belirtmiştim zaten. Sivil olanlara katılınabilir bence
Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. Yok, ama Altay abiyi sözler köşkünü falan izliyorum
14 Yorumla- 7 ay
Altay kim onu bilmiyorum
- 7 ay
Hee tamam biliyormuşum. Direkt Altay diyince anlamadım
- 7 ay
Bunları takip ediyorsan kırmızı asayi izlemeni tavsiye ederim
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Cuma sayılıyorsa evet, onun dışında YouTube’dan ve sosyal medyadan sohbet dinlemeyi severim.
13 Yorumla- 7 ay
Aslında cuma sayılabilir evet
- 7 ay
Evet kesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayHayır katılmıyorum eskiden Ülkü ocaklarına giderdim
112 Yorumla- 7 ay
Anladım
- 7 ay
O nasıldı peki
- 7 ay
Orada dini sohbetler de vardı kuran falan
- 7 ay
Hiç gitmedim
- 7 ay
Gidilmeli aslında
- 7 ay
Şu anda yoktur ama ülkü ocakları falan
- 7 ay
Hayır var hala
- 7 ay
Öyle mi
- 7 ay
Sanırım sadece erkekler içindir ama varsa da
- 7 ay
Hıhı Ülkü ocakları diye yazın çıkar
- 7 ay
Anladım teşekkürler
- 7 ay
Rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
7 ayBediüzzaman hazretlerinin eseri Risale-i Nurun sohbetlerine, şeyh Nazım kibrisinin sohbetlerini , profesör doktor Cevat Akşit hocanin sohbetlerini dinlerim.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır katılmıyorum günümüzde bunu ticarete döküp sahte bilgi yayanlar çok kuran müslümanlığı yapmıyorlar hadis üzerinden din yapıp vesveseler veriyorlar dinimizin güzelliğini yok ediyorlar
111 Yorumla- 7 ay
Hadis dediğin şey Peygamber Hz. Muhammed'in (s. a. v.) sözleridir. İslam dininin Kuran'dan sonra 2. kaynağıdır. Zaten Kuran'da da birçok ayette yazar Peygambere uyun, onun dediklerini dinleyin, söylediklerini yapın diye. Kuran'a iman ediyorsan bu ayetlere de iman etmek ve dolayısıyla hadisleri kabul etmek zorundasın.
- 7 ay
Sahte bilgi yayanlardan bahsetmiyoruz. Onlarla zaten kimsenin işi olmasın. Ama hadislerle ilgili olumsuz konuşamazsın
- 7 ay
Bak hadisler 3 e ayrılır güçlü hadisler nötr hadisler ve varlığı pek güçlü olmayan hadisler günümüzdeki tarikatlar veya sohbet adı altında yapılanlar dini paraya dökenler bunu kendilerine menfaat olarak kullanıyor bunun için bilindik güçlü hadisleri ve kurana göre hareket ediyorum ben
- 7 ay
Tamam bu dediğin doğru. Zayıf hadisler zaten adı üstünde zayıf olduğu için çok da ön planda değil ve dinini araştırıp öğrenen insanlar da kimin çıkarcı ve menfaatçi olduğunu anlayabiliyor
- 7 ay
Zaten sohbetlerdeki amaç bu doğru bilgilerin anlatılması ve bunun öğrenilmesi. Sadece öğrenmek de değil bilen bir insan için de bu bir hatırlatıcı olarak fayda sağlıyor. İnsan hangi ortamda bulunursa ona evrilmeye başlıyor çünkü. İnsan unutkan bir varlık. Bir şeyleri bilse de hatırlama ihtiyacı oluyor. Mesela ölümü düşün. Bir gün öleceğin gerçeğini biliyorsun ama günlük hayatında sana bunu hatırlatacak bir şey olmadığında hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorsun. Sadece sen değil hepimiz öyleyiz. Ama bir şeyler bunu hatırlattığı zaman bunu düşünüp ona göre yaşamaya daha çok meyilli oluyor insan. Dini sohbet ortamları biraz da bunu sağlıyor. Bireysel olarak kendin de öğrenebilirsin elbette ama bu konuda hatırlatıcı bir ortamın olması her zaman daha iyi oluyor
- 7 ay
Bu dediğin ortamlara ben de sıcak bakmıyorum ve gitmiyorum zaten. Benim söylemek istediğim pek anlaşılmamış sanırım. Neyse
- 7 ay
Öyle bir durum olursa devam etmezsin olur biter. Herkesin güç zehirlenmesi yaşayacağını da düşünmüyorum ben
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayÖnceden evet ama eski işyerinden ayrılınca bitti sohbet falan
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
7 ayYok katılmıyorum ama ayrı bir feyzi oluyor bir kaç kez katıldım bilirim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
7 ayFiziki olarak gittiğim bir yer yok ama denk geldikçe youtube'daki videoları izliyorum...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayKatılmıyorum. Merak ettiğim ya da öğrenmek istediğim şeyler olunca kendim araştırıyorum.
10 Yorumla Siyasi bağlantısı olmayan bir dini sohbet veren sivil kuruluş olduğunu düşünmüyorum
24 Yorumla- 7 ay
Ben olduğunu düşünüyorum
- 7 ay
Her şey siyasi bağlantılı olmak zorunda değil
- 7 ay
Peki
Nerdeyse bütün Dini Sohbetler Siyaset İçerdiği İçin Gerek Duymuyorum
11 Yorumla- 7 ay
Hepsinin siyasi bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Siyasi bağlantısı olanları ben de tasvip etmiyorum zaten
siyasetle bağlantısı olmayan kuruluş kaldı mı ya hayret
11 Yorumla- 7 ay
Var illa ki
7 ayKYK'da kalırken hoca geliyordu müftülükten her akşam o zamanlar dinlerdim dini sohbet
112 Yorumla- 7 ay
Allah Allah bütün kyk larda oluyor muymuş o
- 7 ay
Niye
- 7 ay
Nasıl niye soruyorum işte
- 7 ay
Bizimkine geliyordu hepsine geliyor mu bilmem
- 7 ay
Anladım
- 7 ay
KYK'da kaldın sanırım
- 7 ay
Hayır kalmadım
- 7 ay
Kalsam sormazdim zaten bilirdim
- 7 ay
Niye bütün kyklarda oluyor muymuş diye sordun o zaman meraklı melahat seni
- 7 ay
Bay sivri zekali biraz aklını kullansan kyk da kalmış biri olsam sorduğum sorunun cevabını bilirdim zaten. Kalmadığım için bilmiyorum ve o yüzden sordum mantıken demi?
- 7 ay
Şey diye anladım bizde vardı sizde de mi varmiş her KYK'da var mı bu diye sordun sandım kezban hadi işine bak
- 7 ay
Kezban ne ya okuduğunu anlasan böyle boş işlerle ugrastirmican
7 ayAilem annem hafız olmamı istiyor hiç tarikat cemaatler gitmedim sohbet katılmadım
15 Yorumla- 7 ay
Ailen değil sen ne istiyosun önemli olan o.
- 7 ay
Soruma cevap verirseniz sevinirim
- 7 ay
Araştırdığım bir konu değil o yüzden cevap veremiyorum
- 7 ay
Anladım videolarda var linkte
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayEskiden giderdim sonra hapse attıllar artık gitmiyorum.
07 Yorumla- 7 ay
Ne alaka ya
- 7 ay
İşte gittiğim kişiler fetöcüymüş ben de aralarında kaynadım.
- 7 ay
Hapishaneden mi yaziyosun şu an buraya 😂
- 7 ay
Yok canım 2 ay yattım çıktım sonra.
- 7 ay
Fetöcülerden bahsetmiyoruz. Dini sohbetlerden bahsediyorum. Siyasi bağlantısı olmayan sohbetler diye de sorumun başında belirttim. Düzgün okuyun
- 7 ay
Onlar da dini sohbet yapıyordu zamanında.
- 7 ay
Fetöye en başından beri hiçbir zaman ısınamamıstım. Boş konuşuyordu zaten. Sohbet adı altında herkes dinlenmez. Kimi dinleyecegini de iyi seçmelisin
Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Daha önce katılmıştım bizzat evimizde veriliyordu 3 yıl gibi. Şimdi ise ateistim sjsjsj
016 Yorumla- 7 ay
Böyle köklü bir değişim nasıl oldu
- 7 ay
Öyle ama bir şey yaşamış olman lazım ya da bir şey görmüş olman lazım düşüncelerinin tamamen değişmesi için. Bunun sebebini merak ettim
- 7 ay
Objektif olalım mı? Dini kullanan insanların olması o dini bağlamaz. O insanın içindeki kötülükten kaynaklı. Araştırma yaparken hangi kaynaklardan araştırma yaptın? Konunun asıl kaynağı olan Kuran ve hadislerden mi yoksa forum sitelerinden veya dayanaksız konuşan bazı şahısların videolarindan mı
- 7 ay
Yüzeysel biri değilimdir kurandan araştırmalar yaptım diğer büyük dinler ile kıyasladım keza 3 yıl da yatılı kuran kurslarındaydım neyi nasıl öğreniceğim hakkında fikir sahibiyim yani işin özü analiz ettim kendim karsr verdim kolay değil tabi inancın olmaması sırtına yaslayamadığın o boşluk hissi kötü bir his ama kandırılmaktansa gerçeği kabul ettim inanmıyorum ahirete veya yaratıcıya kendimizi çok büyütüyoruz insan olarak
- 7 ay
Peki ne diyebilirim ki sen öyle kabul etmek istiyorsan..
- 7 ay
Bence seni en çok etkileyen şey başkalarının davranışları olmuş. Bu yüzden bu kadar kin duyuyorsun ama bu objektif değil duygusal hareket etmek oluyor
- 7 ay
Duygusallık seni yanlış kararlara itebilir ama. Kendin için objektif dusunmende fayda var. 1 tane hayatın var onu iyi kullan. Başka şansın olmayacak
- 7 ay
Din nasıl mantıksal değil? Bence sen yeterince araştirmamışsın
- 7 ay
Bu zamana kadar hiçbir şeye körü körüne inanmadım. Bundan sonra da inanacağımı sanmıyorum. İnandığım her şey akıl ve mantigima uyduğu için inanıyorum ama senin adına üzgünüm gerçekten
Allah razı olsun senden
25 Yorumla- 7 ay
Amin teşekkür ederim senden de
- 7 ay
Vardır illa ki
- 7 ay
Her türlü insan var bu dünyada. Onu biz de biliyoruz. İyi de var kötü de
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
7 ayKatılırım sen
27 Yorumla- 7 ay
Önceden daha çok katılıyordum şimdi o kadar değil
- 7 ay
Neden ki niye azaltın
- 7 ay
Bilemiyorum. Maneviyatım biraz azaldığından olabilir
- 7 ay
Çalışan biri misin ortamın değişti sanırım
- 7 ay
Çalıştığım dönem oldu ama onunla ilgisi yok
- 7 ay
Nasıl peki
- 7 ay
İnsanın maneviyatı hep aynı kalmaz ki
Katılmak istemişimdir ama hiç katılmadım
13 Yorumla- 7 ay
Neden katılmadın
- 7 ay
Anladım. Bana da çok denk gelmiyor gerçi biraz da çevreyle alakalı. Haklısın
7 ayEskiden giderdim şimdi saçma buluyorum
15 Yorumla- 7 ay
Neden saçma buluyorsun
- 7 ay
Tövbe alma verme gibi saçma sapan şeyler vardı ve sürekli para topluyorlar. Başındaki gavs şerefsizini zengin etmek için
- 7 ay
Tövbe alma verme ne yaa saçma sapan şeylerden bahsetmiyorum. Kuran ve sünnete uygun olan dini sohbetlerden bahsediyorum.
- 7 ay
Kendi başıma okumayı tercih ediyorum
- 7 ay
Anladım
7 ayEvet katıldığım oluyor bazen
30 Yorumla
7 ayArkadaşlarla yaptıklarımiza katılıyorum
20 Yorumla
7 ayEvet çok severim
32 Yorumla- 7 ay
🌸
- 7 ay
😇
7 ayÇok eskiden katılırdım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
7 aySiyasi veya dini sohbetlere girmiyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır küçükken falan gidiyordum
10 Yorumla
7 ayOlduğu zaman giderim ama bu aralar gitmiyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Yok katılmadım
10 Yorumla
7 ayEvett sürekli ☺️
24 Yorumla- 7 ay
:)
- 7 ay
Nerelere katiliyorsun
- 7 ay
Kadınlar dini sohbet yapıyor ya ona gidiyorum bir akrabam hafız
- 7 ay
Ne güzel
her zmaan elhamdulillah
13 Yorumla- 7 ay
Maneviyatı artırıyor değil mi
- 7 ay
Ne güzel
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pek değil
20 YorumlaHayır
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
7 ayTam bir saçmalık yalan dolan pislikler
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 7 ayKatılmıyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. katılmadım hiç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayÇok nadir
10 Yorumla
7 ayhayır
10 Yorumla
7 ayHayır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
7 aykatılmam
10 Yorumla
7 aykatılmıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
7 ayhayır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
7 ayPek sevmem.
20 Yorumla
7 ayAllah yokki dini sohbete niye katılayım
00 Yorumla