Bir Video gördüm, çifter yürüyüş yapıyor kadının sırtına Kocaman çanta elinde çocuk kocasi yanında boş boş yürüyor bir sürü hemde.. o kadar sinirleniyorum ki... Içimden geçenleri burada yazmayacağım şimdi...
Kadının elinden çantaları almayan, yükünü hafifletmeyen erkeklere ne nedir?
İşyerinde bilmem kaç kiloluk yazıcıyı yürüyerek orta mesafede bir yere taşımıştım, yanımda da 30-40 lı yaşlarda erkek amirim vardı. bir şey demiyorum, söz sizin.
1
1 Yorumla
Soran
6 ay
Bundan sonra taşıma erkeklere ver gitsin bizde de suç var her şey ben yaparım ben güçlüyüm diye üzerimize alıyoruz
Bu durum gerçekten üzücü bir tablo. İnsanlar birlikteyken sorumlulukları paylaşmalı ve birbirlerine destek olmalı. Bir erkeğin, eşinin yüküne ortak olması sadece fiziksel bir yardım değil, aynı zamanda sevgiyi ve saygıyı ifade eden bir davranış. Yanındaki kişiyi görmezden gelen veya rahatsızlığını umursamayan bir yaklaşım ilişkiye zarar verebilir. Empati ve eşitlik, sağlıklı bir ilişkinin en temel yapı taşlarındandır. Umarım herkes bu olaylardan ders çıkarır ve ilişkilerinde daha dikkatli davranır! 🩷✨
Yazdığımı okursan şu ayrılık anlarsın, herhangi bir kadın arkadaşımla yolda yürürken çantasını almak zorunda değilim ama eşim ise hayvan değilsem alayım bir zahmet. Eşitiz kanka üstün değiliz, arkadaşımın kucağında çocuk sırtında çanta ile benim yanımda olma ihtimali zaten yok ama öyle durumlarda yine teklif ederim