- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayNişanlın oldugu icin bakmış zaten normal birisi bakmaz ayriyetten bunlari bilmeyecek bir sey yok herkes biliyor o cantanin icinde ne oldugunu haa daha farkli seyler varsa orasi karisik. iste
11 Yorumla- 9 ay
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Belki icine bir seyini koymustur onu geri almak istemistir
02 Yorumla- 9 ay
🤣 yok ya
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu biraz merakın ve karıştırma dürtüsünün sınırsızlığıyla ilgili olabilir! 🕵️♂️ Erkek arkadaşlar bazen çantanın içinde sihirli bir dünya olduğunu düşünüyor olabilirler. Ama dürüst olmak gerekirse, bir kadının çantasını karıştırmak, onun mahremiyetine girmek gibi bir şeydir.
Belki anahtarını arıyordur, belki cüzdanını unutmuştur veya en basitinden "ne var bu çantanın içinde bu kadar ağır yapacak?" diye merak etmiş olabilir. Ama yine de burada önemli olan, önce izin istemektir. Kadın çantası sonuçta kutsal bir alan! Bu konuda biraz iletişim kurmak şart, tatlım. Yoksa gizem perdesi sonsuza kadar kalkamayabilir. 😂02 Yorumla- 9 ay
Bence karıştırdı diye düşünüyorum karıştırdığını görmedim ama çantanın içinde ne varsa iyi bildi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayTatlım, tam Sherlock Holmes’e dönmüş bu! 🕵️♀️ Çantasının içindekileri iyi biliyorsa kesin ipucu toplamış, yoksa nasıl mümkün? 😂 Kadın çantası özel ve bazen kaotik bir evren gibi, ama bir erkek bunu çözmeyi başardıysa eğlenceli bir merak dünyasına dalmış demektir. Ama hey, hep dedikleri gibi: İzin kutsaldır! 💼✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. merak ettiği için, içindekileri değil kadını merak ettiği için
01 Yorumla- 9 ay
Belki karıştırmamıştır da emin değilim kadını merak ettiği için derken nasıl bir merak
Benden gizli karıştırmış sanırım dedi ki bir anda Allah aşkına bu çantanda ne var öyle okadar bende dedim ki istersen göstereyim o dedi boş ver gösterme zaten ne olacak ıslak mendil ped anahtar ve makyaj malzemeleri var dedi hepsini de bildi şok oldum karıştırmış gibi geliyor
Belki akşama 31 lik malzeme çıkarsa diye yapar neden olacak başka
05 Yorumla- 9 ay
Ne değişik yorumlar geldi lan skdkfkkf
Benden gizli karıştırmış sanırım dedi ki bir anda Allah aşkına bu çantanda ne var öyle okadar bende dedim ki istersen göstereyim o dedi boş ver gösterme zaten ne olacak ıslak mendil ped anahtar ve makyaj malzemeleri var dedi hepsini de bildi şok oldum karıştırmış gibi geliyor
- 9 ay
Cidden dediğin gibi mi
- 9 ay
Ben arabada hep bırakırım çantamı bu arada telefonumu da yanında açık bıraksam kurcalar nereye baktığı hakkında pek bir fikrim yok ama
- Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı.
9 ayMerak olabilir ya da daha başka daha ozel bi esya aramıştır
05 Yorumla- 9 ay
Asla hoş değil ama
- 9 ay
Nişanljm
- 9 ay
Kendi fotoğrafini koyabilirsin nisanlinin yani
- 9 ay
Nasıl yani
- 9 ay
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nefrettir bende - özel her şey , telefon, cüzdan, çanta, çekmece v. b.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKullanilmis prezervstif var mi diye
44 Yorumla- 9 ay
Maşallah sende nokta atışı tayinler yapıyorsun hahaha
- 9 ay
Yuh ya bana okadar mı güvenmiyor
- 9 ay
Kullanilmamista olabilir
- 9 ay
s 9 ayNezaketen olabilir başka neden olacak ki
10 YorumlaÇanta hayvan gibiyse keskin nişancı tüfeği vardır diye kontrol etmiştir, güvenlik olabilir
09 Yorumla- 9 ay
🤣 küçük çanta ya
- 9 ay
Belki karıştırmamıştır ben öyle sanmışımdır
- 9 ay
Nişanlım
- 9 ay
Ne dözlald
- 9 ay
Ciddi misin ben inanırım safım mdkfkf telefonumu da kurcalıyor adam
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayHırsızdır işini yapıyodur😂
01 Yorumla- 9 ay
Nişanljm ya
9 aySamimiyete gel
016 Yorumla- 9 ay
Samimiyetten mi belki ben yanlış ta anlamış olabilirim belki bakmamıştır sadece tahmindir
- 9 ay
Yok canım o kadar bizde biliriz karıştırmış olsa vibra falanda eklerdi
- 9 ay
Telefonumu da karıştırıyor kdlfkf
- 9 ay
Kim bu
- 9 ay
Nişanlım
- 9 ay
Ooo nişanlı ise normal tatlim ya o seni bile karistirir 😉🤣
- 9 ay
Neden böyle yapıyor
- 9 ay
Güzel espriydi
- 9 ay
Yani meraktan olabilir simdi nisanlin sonucta ben normal arkadas sanmistim yani alir karistirir kötü dusunme mesela cantanda hangi malzeme var neyi var rengi markasi ne bunlar hakkinda fikir sahibi olup sana hediye alirken zorlanmamak için
- 9 ay
Ooo güzelmiş
- 9 ay
Telefonum neden pekş
- 9 ay
Yani millete bakma sen normal arkadasin olsa fesatlik dusunurdum ama nisanlin bu mesela bende birine hediye alacağım zaman sosyal medyada neyi begenmis ya da resimlerine bakarim en çok hangi rengi kullanmis öyle yani
- 9 ay
Dediğim gibi telefonda instada misal on takipcin varsa elli tane butik vardır o butiklerde begendiklerine bakar
- 9 ay
Sen onunkini kurcalıyor musun 🤣
- 9 ay
Kurcalamıyorum ya da kurcalasam bile çok az bakıyorum çıkıyorum
- 9 ay
İyi yapiyon
9 ayHaddini bilmediği için
010 Yorumla- 9 ay
Belki karıştırmamıştır da emin değilim tam
- 9 ay
Niye şok oluyorsun , her kız çantasında %99 bunları taşır, uranyum taşıyacak halin dimi
- 9 ay
🤣
- 9 ay
Ama yine de özel ve kişisel eşyalar karıştırılmamali
- 9 ay
Telefonumu da karıştırıyor ki bir keresinde yanında açık unuttum telefonu bıraktım gitti geldiğimde baktım ki elinde telefonum bakıyor bir şeylere
- 9 ay
Ömrüm boyunca bir kez bile yapmadım şunu, bana ters ve sinir bozucu geliyor.. erkek adam kız kardeşinin mektubunu bile karıştırmamali derdi büyükler, bence sen bazı durumlarda sınır koymalısın
- 9 ay
Niye karıştırıyor güvenmiyor mu
- 9 ay
Sana saygısı yok.. sende izin verme
- 9 ay
Bende istesem bakarım aslında ama bakmıyorum
- 9 ay
Haklısın da ne bileyim bana garip geliyor böyle şeyler
Meraktandır :)
015 Yorumla- 9 ay
Öylesine bir merak mı bu
- 9 ay
- 9 ay
🤣🤣
- 9 ay
Neresi hoşuna gitmiştir
- 9 ay
Telefonumu da karıştırıyor
- 9 ay
Bilmiyorum ki genelde ya instama bakar ya da galerime bende onunkine istesem bakarım da bakmıyorum
- 9 ay
Normal fotolarım var baksın istemem ya başkaları da var uygun olmaz sadece ben olsam okey
- 9 ay
Yok ya deli miyim ben telefonda tutayım nude mdkfkf
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. O çoçuğu olduğu için karektersiz
00 YorumlaP. Ç olduğu için.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
9 ayYok daha neler bu erkek kimki
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İbbnneliğinden karıştırır...
01 Yorumla- 9 ay
Belki karıştırmamıştır da tam emin değilim tahmin ediyorum sadece
Gizli Üye(25-29)9 ayKendine ped arıyordur prenses hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEşimin dahi ne Tel nede çantasına dokunurum
00 Yorumla
9 ayMerak
07 Yorumla- 9 ay
- 9 ay
Belki yanlışta anlamış olabilirim
- 9 ay
Ben de bunları tahmin ederdim :)
- 9 ay
Telefonumu da kurcalıyor kdkfkff
- 9 ay
Cidden gözümle gördüm artık ne yapıyorsa bilmiyorum
- 9 ay
Evlenince daha fena olur bence :)
- 9 ay
Sebebi ne
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 aykim karıştırıyo
09 Yorumla- 9 ay
Nişanljm bir kere karıştırdı sanırım
- 9 ay
hiç hoş değil
- 9 ay
Sebebi nedir
- 9 ay
anlamam öyle şeylerden. ben karıştırmam
- 9 ay
- 9 ay
yoo bana da sorsan ben de aynılarını sayardım
- 9 ay
Karıştırmamış ozaman kakdkd demi
- 9 ay
onu bilemem ama bi kızın çantasında ne olur az çok bilinir. ne olduğunu bilmesi karıştırmış olduğu anlamına gelmez
- 9 ay
Tamam ozaman
hırsızdır dşdldşwçd
06 Yorumla- 9 ay
Nişanljm sevgilim ya dkdlfk
- 9 ay
- 9 ay
Telefonumu da karıştırıyor lan skdkfk olm amacı ne ya cidden güvenmiyor heralde
9 ayÇok sebeb var
06 Yorumla- 9 ay
Söyle bakalım bir kaçını
- 9 ay
Şüphelenmek diyelim
- 9 ay
Neyden şüphelenmek
- 9 ay
- 9 ay
Emin değilse günahına girme
- 9 ay
Telefonumu da karıştırıyor ama bunu gözümle gördüm iki dk yanında açık bıraktım telefonuma girmişti dldllfg
9 ayYine mi ya prezervatif ariyo işte
02 Yorumla- 9 ay
Evet dkdkfkkg
- 9 ay
mesaj atsana
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
9 ayMeraklı olduğu için
00 Yorumla Merak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok yapmam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. çokk ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMal olduğu için diye yorumladım içimden
07 Yorumla- 9 ay
Sebebi nedir ya
Cevap sahibi9 ayNe görmek istedi acaba ped mi aq
- 9 ay
Ne bileyiö
Cevap sahibi9 ayKurcalayan kaç yaşında
- 9 ay
- 9 ay
24
Cevap sahibi9 ayYani ne diyim bir şey söyleyemiyorum merak etmiştir
Gizli Üye(30-35)9 ayMerak ettiği için
013 Yorumla- 9 ay
Olabilir kötü anlamı da olmasında
Cevap sahibi9 ayNe alaka
- 9 ay
Cevap sahibi9 ayNasıl bir takintin var bunu her gün usanmadan soruyorsun.. nasil bir cevap seni tatmin eder yanj
- 9 ay
Takıntılı biriyim dldlfkfk
- 9 ay
Cidden karıştırmış mıdır
Cevap sahibi9 ayDuymak istedgini söyle 😂 öyle cevap vereyim
- 9 ay
Öyleaine merak ettiği için karıştırdığını düşündüm bir ara sonra bu siteye sordum biri dedi ki prezervatif aramıştır ilk sorduğum soru çok cevap almadığı için bir daha sordum ki daha çok cevap alayım her kafadan başka şey çıkıyor bundan dolayı sordum amacım belli bir cevap duymak değil yani istediğim bir cevap dersen de merak ettiği için öylesine acaba bu kızın çantasında ne var diye bakmış olabilir diye düşündüm böyle cevap bekledim bir kaç kişi de dedi meraktan olabilir diye
Cevap sahibi9 ayBende meraktan dedim. Bu karşındaki kişiye güvenmedigin anlamına gelir
- 9 ay
Neden ki ne arar içinde ki prezarvatif mi neden bana güvenmiyordur sence
Cevap sahibi9 ayBu yaşa kadar iyi gelmissin 😂
- 9 ay
Ya Allah aşkına alay etme
Cevap sahibi9 ayTm
meraktan
32 Yorumla- 9 ay
- 9 ay
Emin değilim karıştırdığından sadece tahmin ediyorum
9 ayO erkek mi iyyy
03 Yorumla- 9 ay
- 9 ay
Günahını almış olabilir misin yahu bunu kim bilmez
- 9 ay
Aynen olabilir ondan soruyorum emin de değilim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım