Moda & Stil Bayan çanta cüzdanı kullanan erkek problemmi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bayan cüzdanı kullanıyorum kullanımı daha rahat geliyor bu modeli satın aldım yorumlarınız neler?Birde bu modele uygun çok kadınsı olmayan bir çanta önerebilirmisiniz lütfen? Bayan çanta cüzdanı kullanan erkek problemmi sizce? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
şekerlibela16 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Degil eger deseni fazla kadinsi degilse sorun yok belki tum ufak tefek esyalari cebe sigmiyodur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tam resimdeki cüzdanı satın aldım Yorumla Soran +1 yıl Birde çanta önerirmsiin çok kadınsı olmayan beymen ya da vakko olursa sevinirim Yorumla şekerlibela16 +1 yıl Degil gibi duruyo Yorumla şekerlibela16 +1 yıl Valla mango da iyi Yorumla
nazım06 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Light erkeksin ssnnn waynwayy 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Kaç kez daha soracaksın bu soruyu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Doğru düzgün cevap alamıyorum ki kusura bakma Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl abes olur kullanma bence bariz bayan cüzdanı Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok sağol peki görsen ne düşünürsün Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl yadırgarım niye bayan cüzdanı kullanıyo acaba diye Yorumla
mira_85 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl ahahhaha yok artıkkkk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kadar tepki verdin ki? Yorumla mira_85 +1 yıl düşünsene bir kızla alışverişe gittin ya da hesap ödeyeceksin bu cüzdanı çıkarıyorsun ben olsam sogurdum Yorumla Soran +1 yıl Çok mu kadınsı ve belli oluyor ki sence Yorumla mira_85 +1 yıl evet birde diyorsun çanta alayım😂 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum rica etsem çanta önerirmisin çok kadınsı durup dikkat çekmeyecek beymen ya da vakko olursa memnun olurum Yorumla
_MünzeviBayan_ Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl evettt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neye evet 😂 Yorumla _MünzeviBayan_ +1 yıl problem yani Yorumla