Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Oğuz Çetin eşi Melike Çetin ile önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Melike Çetin mağazaları rahat rahat dolaşmak için çantasını eşine emanet etti. Çantayı omzuna atan Oğuz Çetin bir ara beklemekten yorulsa da hiç sesini çıkarmadı. Eşinin çantasını taşıyan erkekler nasıl bir izlenim yaratıyor? Erkekler eşlerinin çantalarını taşımalı mı?
Eşinin çantasını taşıyan erkekler nasıl bir izlenim yaratıyor, erkekler eşlerinin çantalarını taşımalı mı?
hiç bir şekilde erkeğe çanta verilmemeli bence. lavaboya gidecek olunduğunda zaten içeride asma yerleri oluyor. hem anlamıyorum hiç mi tuvalete gittiğinizde rujunuzu felan tazelemiyorsunuz ya da saçınızı taramıyorsunuz. bir hanımefendi gibi o çantayı yanına aldıysan, kıyafetine göre kombinlediysen sen taşıcaksın onu. erkekler çanta taşımak isteseydi alırlardı zaten merak etmeyin. ha madem her yerde erkekte duruyor demek ki kullanmıyorsunuz, çantaya ihtiyacınız yok yanınıza alıp sonra erkeğe verip adamı komik duruma düşürmeyin bari
Taşımamalı bir bir centilmenlik göstergesi değil.. fakat nedene göre de değişir mesela yapmasi gereken birsey vardir taşıma durumunda degildir bir süreliğine alır isini halletmesini beklerim ama cantayi bana ver rahat alisveris yap gibi birsey de yapmam... Kadın çanta kullanmayı ihtiyaç görüyorsa onu da taşımasını bilmeli.. ister yobaz deyin ister gerikafalı ama bu bana gore çok ahmakça ve komik.. çantası sevgilisine taşırırsan karsi cinsimle bile arkadaslik kurmuyorum olaki eşim olsun peh
Ulan yurtdışında normal bunlar kadınların ufak tefek işi olduğunda erkek çanta tutar. Türkiye’de yapılan araştırmaya göre kadın çantalarındaki virüs tuvaletteki virüslerden daha fazla çıkmış. Yani çantalarınız tuvaletlerden bile daha pis. Pisliklisiniz kızlar hijyen namına sıfırsınız , hiç değilse yere koymayın çantalarınızı ve pisliği eve taşımayın en sinir olduğum şey 😉
Kendi çantamı kendim taşırım bişey bakarken falan arada tutabilir onun dışında ben taşırım yakında rujunu ojesini vs millet kocasına sürdürecek böyle giderse 😂😊biz mi çok üzerine düştükte kaybettik bilmiyorum ama belki bir gün kazanırız yaeğğ 😊😂
Yan yana yürürken adama tasitmanin manası nedir ben hala çözemedim... Rahatsız olur , başka sebepler olur o ayrı tabiki ama her zaman da olmaz çok salakça buluyorum kendi adıma... En nefret ettiğim şeylerden biri çünkü..
Bence çok güzel bir yaklaşım, bir kadının o an çantasını taşıması. Bırakın bu durumu benim arkadaşımın gezinirken çantasını bazen ağır olduğu için ben taşıyorum.
Babamda taşırdı veya eşimde tutu veriyor sonucta biley bakilmazı icşn tutuyor veya denemek icşn çanta bu kimlik cüzdan vs vs var eşime emanet etmicemde kime etcem dimi
Normal şartlarda gerek yok böyle biseye.. eşinin elleri doludur ya da ne bileyim o an tutmasını istemiş olabilir ama onun haricinde hoş bulmuyorum ben..
Gerektiği yerde taşınır yani bunu yaparken de kim ne der diye düşünmem umrumda olmaz kimlerin ne tepki vereceği öneli olan ben ve partnerimin/sevgilimin/eşimin mutlu oluşu
benim sevgilim taşıyor valla çok sevimli buluyorum. tutamam erkek adam tutmaz gibi saçmalıkları yok. başkasını gördüğümde de hoş buluyorum. olabilir yani.
Taşımam bayan aksesuarı neticede ha eşinin eteğini giymişsin ha çantasını takmışsın. Ha illa taşınacaksa BİM poşetine koyar öyle taşırım. Aksi takdirde rajona ters
Bazen bizim ayaklı vestiyer gibi gören eşlerimiz ve partnerlerimiz var. Nasıl kıza bilirsin ki güven içinde huzurlu huzurlu 💳 kredi kartımı sömürmek istiyor.
Mesele çantayı taşımak değil , toplumda oluşturacağı algıdır. Acele bir işi varsa , bir yere koyar , beklerim. Tuhah tuhaf bakışlara maruz kalmak hiç istemem.
Millet ne der diye gurur meselesi yapmamak lazım.. Zengin erkekler bayan cantasindan farksız çanta kullanırken ayıp olmuyor da biz eşimizin çantasını 3-5 dk tasiyinca mi ayip oluyor
En İyi Cevaplar