Kabul edelim beyler olmuyor yani. İkisi kafamda bile oturmuyor aynı insanda. Birinden birini seçin, macera aramayın 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 8 ayOlur olur da evi temizleyecek biri, çocuklara bakacak ayrı biri olur, kadın çalışmazsa evde adriana lima gibi dolaşıp ona şefkatli davranabilir. Ama manikür yaptırcam desen para çok gelir saç boyatıcam desen ne gerek var eee sonra makyaj malzemesine ne gerek var dersen adriana lima cidden adriana limanı olur akxkskc
Gerçekten bahsettiğim gibi bir arkadaşım var bu arada, evde bakıcı var temizlik için abla var üstüne haftada bir gelen ayrı bir temizlik yardımcısı var. Kızı bir kere fönsüz bakımsız görmedim, ne kadar ekmek o kadar köfte80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayMuhtemelen biraz büyüyüp, hayatın tokadını yediğinde. Çünkü hem "annem gibi baksın", hem de "dergiden fırlamış gibi görünsün" hayali gerçek değil; bu beklenti daha çok yetiştirilme tarzının ve medyanın pompaladığı yüzeysel algıların ürünü. Gerçek ilişkiler, kusurlarla güzeldir. Şefkati de, çekiciliği de aynı kişide aramak değil; karşındakini olduğu gibi sevebilmek olgunluktur. O da her erkeğe nasip olmuyor maalesef
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı.
8 ayİkisinin bir arada olduğu o kadar az insan var ki, siz bile kabullenemiyorsunuz. Erkekler kadınlarda nadir bir tipi arıyor, kadınlar erkeklerde. Karşılıklı olarak en zoru istiyoruz ama kimse hak edip etmediğini düşünmüyor. Karşısındakine sunabileceği şeyleri gözünde büyüten insanlar güruhu.
216 Yorumla- 8 ay
Ay biraz daha geç dogsaydim seni alırdım 😊
- 8 ay
Biraz dediğiniz benim yarım yaşım kadarmış. Tolere edilebilir mi diye bir kontrol ettim de. Beni alabilecek biri yok sanıyorum ya. Bu devirde bu anlattığım şekilde düşünebilen anlayabilen, yahut kendini geliştirme çabasınds olan pek kimse yok.
- 8 ay
😊😊
- 8 ay
Siz bu durumu ne zaman anladınız? Kaç yaşlarındaydınız böyle düşünmeye başladığınızda?
- 8 ay
Çok geç anladım. O yüzden de bunu bu yaşta anlaminizi takdir ettim
- 8 ay
Hmm. Her şey zamanını buluyor. Ama gerçek öyle ya da böyle kendini gösteriyor.
- 8 ay
Evet ama gerçekler tembeldir ağır çalışır geç gösterir. Yalanlar ise hızlı yol alır. Konumuzla alakası yok ama olsun
- 8 ay
Yok anladım. Lakin bu görmek istememize bağlı gibi bence.
- 8 ay
Sadece senin gormenle iş bitmez karşındaki insan ya da insanlar görmüyorsa sen istediğin kadar gör
- 8 ay
Gerçeği göremeyenler hep kaybetmeye mahkum ama. Gerçeği gören diğerlerinin düşüncelerini önemsemeden yoluna devam ediyor. Gerçeği gören aydınlanıyor. Kimsenin gözüne görmek istemediğini zorla sokamıyoruz maalesef.
- 8 ay
Maalesef öyle değil işte. Gerçeği görenler her zaman kaybediyor. Devir öyle bir devir
- 8 ay
Kısa vadede kaybediyor gibi görünüyor olabilir. Uzun vadede kazanıyor bence. Kaybedebileceklerini kaybetmeyerek
- 8 ay
Kısa vade dediğin bı ömür ben görmedim yalandan kaybedeni
- 8 ay
Sen de o kadar yaşlı değilsin canım. Daha dur. Görürsün. Ben çok yaşlılarla bir aradayım. Onlardan da duyduklarım gördüklerimle anladım ki, hiçbir yalan gizli kalmıyor. Burada kazandığını sanan ilahi adalette kaybediyor. İnsan vicdanında kazanabilmeli asıl.
- 8 ay
15 20 yıl sonra gelen ilahi adaleti ben napayım. Benim ugradigim haksızlığı ya da benim gözyaşlarımi ya da benim haklarımı vs vs telafi edecek mi 20 yıl sonra gelen adalet. O yüzden ilahi adalete inanmayı bırakalı çok oldu
- 8 ay
Kimse hiçbir şey yaşamasın, ne acı ne tecrübe. Kimse iyi ya da kötü bir gelişme kaydetmesin. Herkes olduğu gibi kalsın. İyi veya kötü
Benim öyle bir beklentim yok ama kadın dediğin spora önem vermeli öyle ye iç otur olmuyor fit olmalı fazla kilolar kadını öldürüyor 40 yaşına geldiğinde nine gibi oluyor ama spor yapan ve sağlıklı beslenen bir kadın veya erkek 60 yaşında olsa bile 45 gibi gösterir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBen onlardan değilim.
Aksine annem gibi davranan birinden hep uzak kalmaya çalıştım.
Annem zaten var, ikincisine gerek yok ki.
Bir kadının bana acıyarak bakması tahammül etmeyeceğim tek şey.
Hele ki o kişi annem değilse benden mümkünse uzaktan sadece bakmakla yetinsin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKendi mabadınızdan uyduruyorsunuz. Biriyle konuşuyorum konuşmasını bilmiyor. Devamlı küfür kullanıyor. İşim var diyip kapattım ama bulandı mide. süprüntüler bile ağzı bu kadar bozuk bu kadar paçoz bir iletişim örneği göstermiyor. Kızlar küfür etmeden konuşamıyor 2025 yılında. Üstelik seksi ya da komikte değiller.
11 Yorumla- 8 ay
Moda kızları o hale cevırdı yazık abımede oylesı denk gelıyor. Bısey sanıyorlar onu.
Gizli Üye(25-29)8 ayÖyle bir beklentim hiç olmadı, çevremdeki hiçbir erkeğin öyle bir bakış açısına sahip olduğunu görmedim. Sanırım sen bambaşka gözlüklerle değerlendirme yapıyorsun. Erkeklerin çoğu "kadın sıkıntılı, sorun çıkartan birisi olmasın" diye bakıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayİlaveten annesi gibi bir kadını neden arayalım ki? Zaten anne bir tanedir ve hiçbir kadın annenin yerini tutamaz!
Cevap sahibi8 ayKadının eş olabilmesi önemlidir. Anne gibi bir kadını niye isteyelim?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birisi şey demişti bana "Tipi Rihanna olsun, huyu Shakira gibi kıvırtık, ama her işi de yapabilen bir eş isterim". Uzun uzun gülmüştüm. Var böyle avel tipler. Hele de bir lamba takamayacak tipler bu tarz hanımları ister jsjdjd
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
8 ayKadınların yakışıklı ve zengin olsun ama aynı zamanda sadık ve evine bağlı yaşasın diye hayal kurması gibi bir şey. Siz önce ortalama erkekleri bir doyurun da, çapkını ondan sonra adam etmeye Çalışırsınız.
10 Yorumla
8 ayAnneyi hiç kimse taklit edemez ve anne gibi hiç kimse olamaz
Diğerine geçecek olursak adriana gibi bir beklentim de yok zaten
Sevgi saygı aşk varsa ben onu adriana gibi görür
Başımın üstünde gezdiririm12 Yorumla- 8 ay
Sen anladığın şekil yorum yapmışsın
Hiç kimse çekici bulmadığı bi kızla birlikte olmaz
Ben kendi adıma konuştum beğenmedim bi kıza neden aşık olayım ki ilgilenmem bile
Kalkıpda adrina gibi bir kız da arayışım yok demek istedim
Benim beğenmem ve onun beni beğenmesi yeterli diyorum
Gerisi başım gözüm üsütüne
8 ayÖyle bi kız olunca ne oluyor bok gibi kaderin oluyır dedim yaaa bok gibi fiziği olup yüzü annesindenn bile bütük duran ve huyu boktan kızların kocası tapıyor
21 Yorumla- 8 ay
Aynen cırkın kderrı hayat onlara güzel hep
8 ayBoşuna dememişler kocana annelik yaparsan sana gelin getirir diye bunlar da ne istediğini bilmiyolar ben de obezim çirkinim tutim 190 kaslı adam istim hadi istedim nerde ben göremiyorum az mantık ya
00 Yorumla
8 ayAnnem gibi olmasın zaten öyle birinden bence hiçbir erkek hoşlanmaz ama merhametli olsun şefkatli olsun arada ki fark çok önemli bu dozajı ayarlayabilirsen çok keyifli bir ilişki olur eğer ayarlayamazsan o ilişki sana zindan olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayKel kafalarına koca göbeklerine bakmadan bunu söylemeleri ayrı komik. Kendine bakan erkekleri bunun dışında tutuyorum.
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Türk kadının "dışarıya sert olsun, parayı isterse kaçakçılıkla isterse hırsızlıkla bulsun ama bana prenses gibi davransın" beklentisi ne zaman biterse o da o zaman biter.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. O kadar çok çevrem oldu, hayatım boyunca böyle bir şey isteyen erkekle hiç karşılaşmadım, nereden buluyorsunuz bu tipleri?
21 Yorumla
8 ayErkek arkadaşımı keşke getirebilsem de konuştursam surda hahahahsh kesinlikle oluyor ikisi bir arada yengeç burclari kesinlikle buna en iyi ornektir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. türk erkeği ile alakası yok genel olara erkeklik böyle bir şey.
sizin uzun zengin ama her ne hikmetse hanımcı ve sadık beklentiniz ne zaman biterse, yani asla.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
8 ayNe zaman hayatımızdan sosyal medya çıkar o zaman gerçekleri görürüz.. Her iki taraf da..
Bu ne kadar mümkünse, bundan kurtulmak da o kadar mümkün..
00 Yorumla Kadından merhamet bekleyen erkek acizdir
Güzel çirkin fark etmez
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayAnnem gibi bir kadin istemiyorum hayatımda
Kardes gibi kadın abla gibi kadin da istemiyorum hayatımda10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayAnne şefkati aramıyorum. Anne sorunum yok ama Adriana Lima deyince akan sular durur o kısmı alabilirim mümkünse 🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayAnnesine yani kendisine en yakin bir kadina deger vermeyen biri sence sana deger verirmi? Bunu bir dusun sonra gel tartisalim...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayAnne gibi kadın isteyen annesiyle kalsın, kadını da esc dan falan bulur. Çünkü kadından kasıtları ne oldukları belli.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
8 ayAnne olduğunu sana kadınlar; ne zaman evlatları arasında ayrım yapmadan kız erkek eşit yetiştirme yetisine sahip olduğu zaman her şey duzelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAslında anneleri gibi birini istiyorlar ama kendilerine yakıştırmıyorlar demek ki annelerinden utanıyorlar ki gavur görünümlü bi şey istiyorlar, bi de şu lafı da diyeyim içimde kalmasın türk kekoları utanmadan yamuk s! klerine adrina lima arıyor 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
8 ayHaklı bir isyan. Birisi anaç ve taş veya babaç ve taş olabilir ama bu çok nadir bir şey. Yani beklentileri biraz daha olası tutmalı.
00 Yorumla
8 ayAklı başında bir erkek bu beklentiye girmez çünkü yüzde doksan beş kadın ikisini aynı anda sunamaz. Hayâller ve hayatlar.
00 YorumlaO tipler her zaman yalniz kalacak buyuk hayallerle yasayan maymunlar ki bunu hakedecek erkek yok piyasada 🙂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerin isteklerini çok ciddiye alıyorsunuz. Kadınlar gibi seçici değiller, o yüzden kafanız karışıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
8 ayHaykırdım 🤣 soruya. Ne muhteşem sorular çıkıyor burada böyle kırk yılda bir🤣 Birde o Türk erkeği aynaya baksa.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hindistan'dan Amerika'yı bulalım demiyoruz ki, orta güzelliklerde biri de olsa razıyız, yeter ki karakteri ile tamamlasın güzelliğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBir kadın olarak aşık olduğun erkekte hangi psikolojik sorun olsa ona olan aşkını yitirirsin mesela şizofren bipolar veyahut başka bir psikolojik rahatsızlık
011 Yorumla
Soran8 ayAşık olduysam bunları görmüşümdür zaten saklayacağı şeyler değiller
Cevap sahibi8 ayYapma ya harbi mi? Hiç mi rahatsız etmez yani şizofren dahî olsa ya da daha kötüsü filan bu kadar aptal olamazsınız ya
- 8 ay
bipolar aldatmaya yatkın yalnız hasta birini seçme saçmalık olur
Cevap sahibi8 ay@ConejoEstrella bipolar deseydi daha mı uzaklaşırdın yani?
- 8 ay
hepsinin kendine ayrı tehlikesi var
Cevap sahibi8 ay@Roosey ya sever dış görünüşü bu daha önemli
- 8 ay
olan erkekler var bu arada ama sonu hep ayrılıkla bitiyor
- 8 ay
bi sus ya saçmaladığını kimse görmesin diyede hesabını gizlemiş. 😒
Cevap sahibi8 ay@onlyteenage saçma diyeceğine cevap verseydinde bi yardımcı olsaydın
Bu şekilde düşünen erkeklere düşmeyin sizde ya da kızların kafasında kurduğu senaryo mu?
10 YorumlaErkekler şefkatli kadın aramaz. Adriana görünümlü olsun yeterli. Onlar görüntü kafasında
10 Yorumla
8 ayHerkes sosyal medya algısı bıraktığı zaman kadın da erkekte
10 Yorumla
8 ayOnların o isteğiyle bizim hem zengin hem karakterli adam isteği kapışır🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yooo öyle bişeymi varmıs. adriana secilir bence. ben sectim adriana
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana kalırsa bir insanın sevdiği kişi karşı cinse göre hem Adriana Lima olur hem de Chris Hemsvorth
10 YorumlaAy ikisi birden oldum da ne oldu sanki kıymet bilen var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayTürk kadınlarının eşim Leonardo di caprio, Brad Pitt ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklı ve karizmatik olsun, aynı zamanda da babam gibi şefkatli erkek olsun düşüncesi bittiği zaman.
00 Yorumla
8 ayİkisi zıt bir düşünce. Ama evlendikleri kadın anneleri gibi birisi olacak
00 Yorumla
8 ayNamaz kılan rihanna istiyorsanız sizde kivanc Tatlıtuğ olmalisiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Dışarıda hanım hanımcık yatakta vahşi bir melek😅😅😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayHayaller Paris, hayatlar Kezban 🤣🤪
00 Yorumla
8 ayAnne şefkati istiyorsa annesine gitsin anasının avutamadığını bizmi avutucaz
00 Yorumla
8 aySizde ki daha uçuk beklentiler bi rayına otursun da, ben düzeltirim bizim ekibi söz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Teyze boş ver sen bu meseleleri sen Müge anlı izle 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı.
8 ayKadınlar ne zamanki yakışıklı ve zengin arama huylarından vaz geçerse erkeklerde değişir))
00 Yorumla Güzellik gelip geçici
Seçiminizi yaparken buna da dikkat edin arkadaşlar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Erkeklerin ne istedigini onemseyen var mi cidden😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
8 ayEv işlerine ellerini sürmeye basladiklarinda
00 Yorumla
8 ayAnnem gibi olsun diyen erkek ağır sorunludur gözümde. Anne ayrı eş ayrı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayŞefkati benden olsun, gerisini kendisine bırakıyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayHerşeyi bir kadından bekleyen erkekte ne kadar sağlıklı bir bünyesi olduğu tartışılır.
00 Yorumla
8 ayAnneleri gibi şefkatli olsun değil anneleri gibi ezik ve hizmetçi olsun isterler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayYok ya ikisi birden olacak ya da evlenmiyecem inat ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYok aslımda anne şevkati de istemiyorlar. Hep güzel ve çekici olsun, masraf çıkarmasın, evi çekip çevirsin. İstedikleri bu genelde. Onları da aldatırlar bi süre sonra 😄
41 Yorumla- 8 ay
Ay cidden anne istemiyorlar bence de haklısın. Geçen eşime bi şey dedim tam hatırlamıyorum direkt "sen benim annem değilsin eşimsin bunu sen boş ver" dedi şok oldum skdkskd
Gizli Üye(25-29)8 ayGerçekten öyle ya çok güzel ama annesi gibi olamıyor ya güzel değil ama annesi gibi şefkatli oluyor hep birisi eksik oluyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aybazı tipler var aynı anda hem çok saf bi güzelliği olyuor hem de karakter olarak da bahsettiğin gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYatakta seksi olsun normal hayatta evinin kadını benim sultanım olsun🙂
18 Yorumla
Cevap sahibi8 aySen öyle misin
Cevap sahibi8 ayYatakta nasılsın yavru
Cevap sahibi8 ayKes memelerine attırırım
Cevap sahibi8 aySebep?
8 ayTürk annelerinin erkek çocuk üstündeki baskısı , çocuğun kişiliğini ve karakterini annesi gibi olmasının sebebi. Türk annesi olacak annelerin buna dikkat etmesi gerekiyor
12 Yorumla- 8 ay
Cok haklisin , oğlunu gelininden/ sevgilisinden kıskanıyor anne
- 8 ay
Doğru tespit
Gizli Üye(30-35)8 ayİnanır mısın ikiside var bende ama bil bakalım ne yok 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYok ne alakası var şimdi çok beklentşye giren canım knka açık net jamdşzlsleldlddllssk
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkeğinin 'annem gibi şefkatli olsun ama Adriana Lima gibi görünsün' beklentisi ne zaman gerçeklikle yüzleşecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım