KÜrt kızıyla türk erkeği ilişkisi olur mu?

Her iki tarafında biraz diğer tarafa karsı önyargısı varsa eğer. Yoruluyorum onu savunmaktan baba tarafı akraba isinde çalısıyorum ve sıkıntılı bir kadın çalısana bugün ayar verdim ben kürt değilim dedim. Ve patronum sinirlendi sonunda aslınıda inkar ettin dedi evet dedim üzerime daha fazla gelmeyin dedim ve bunu annemle paylasınca basına bela alacaksın dedi ve babamla paylasmakla tehdit ettiler her ikiside, annemde engel oluyo ama ben bu çocuğu seviyorum aramızda bir sorunda yok onada diyorum eğer sıkıntı olursa sana kaçarım diye. Ya bana saygı duyarsınız ya da kaybedersiniz diye sertçe tepkimi koydum işyerindekilere ve oda türk askeri ve onu böyle savunurken annesinin bana karsı yaklasımı nasıl olacak diye korkuyorum en zoruda bu, onun ailesi beni isteyecek mi gelinleri olarak kabul edeceklermi bilmiyorum. Seneye beraber yasamaya baslıcaz mesafeleride aşıcam onunla beraber. Ama korkularımız var o belli ediyor ben içime atıyorum. Herkes atıpta tutuyor zaten bizi ayıran 3. Kişiler ve güven sorunlarımız oldu. Biz birbirimizi seviyoruz. Ne o beni yargılıyo nede ben kalkıpta neden bu mesleği seçtin demiyorum

KÜrt kızıyla türk erkeği ilişkisi olur mu?