Türk erkeği de olsun türk kızı olsun herkes neden bu kadar saçma kriter bağlamında söylüyorum merak ediyorum

Türk erkeği de olsun türk kızı olsun herkes neden bu kadar saçma kriter bağlamında söylüyorum merak ediyorum
Arap etkisinde kalmış, ucuz hayatlar yaşamış, ömrü boyunca varlık görmemiş ve yokluk içerisinde büyümüş bir halktan çok şey bekliyorsunuz. Bu coğrafyada iq nun ne kadar düşük değerlerde seyrettiğini anladığınızı düşünmüyorum. Türklerin genel edep kültürü maalesef gericidir. Bu gerici kültürümüz yüzünden çok saçma olaylara tanık olmak mecburiyetinde kalıyoruz. Kadın-erkek ilişkilerinde yaşanan temel problem ailede yetişme tarzında başlar. Türk erkeği, kadını her zaman hazine olarak, bir obje ve hediye olarak gördü. Bu yüzden kadınlar hiçbir zaman insan değeri göremedi. Türk kadınları da, bazı erkeklerin saf ve çiğ olmasından faydalanarak kendilerine bir sürü sponsor edinme yoluna gitti. Ben burada ne bir karakter, ne bir medeniyet görüyorum. Çürümüş ve geri kalmış medeniyetimizden en fazla bu kadar olur, kusura bakmayın.
Türkiye ortalaması İQ olarak zaten ortalama veya düşük hiç bir zaman ortalama üstü veya yüksek olmadı buna hem fikirim
Böyle konular hep baya tartışmalı oluyor 😂 Ama şunu söyleyeyim; herkesin kriterleri kendine ya, bazen çok kolay mutlu olabilen insanlar bile var, bazense en ince detaylara kadar titizlenebiliyorlar. Ama saçma bulduğunuz kriterler aslında insanların geçmiş tecrübelerinden kaynaklanabiliyor. Hayat işte; herkes kendi filtresini yaratıyor, biraz anlayış şart! 😇
Cevap
2Cevap
ben olgun olmasına bakarım kadının
Çok çok güzel olması
Bide bakire olucak
Bunun diğer karşı cins yani sizin olan paylaşım da mevcut sormuştum
Aşk kriter dinlemiyor
Aynnnn
Baya saçmalamışlar
Onlar da saçmalamış
İnsanın kendini yetiştirmesi vesaire ile aradığı özellikler örtüşüyor ne hikmetse ben hiç görmedim falanca mesleki konumu baya yüksek olan ve maddi imkanları daha iyi olup da dış görünüşe boy uzunluğuna vesaire takanı görmedim şahsen daha çok ilişkisel uyuma bakıyorlar yani yakınlık derecesi vesaire
Bazıları çok kafa açıyor ya. Benim öyle saçmalıklarım yok. Zengin paralı da yok reddettim kafa yapımın uyuşması önemli
Para her zaman önemli de mesleki durumda iyi olmalı
Evet
Ben onlara bakıyorum daha çok kendini yetiştirme farkındalık mesleki durum kişisel tutumlar vesaire dış görünüşe bakarım ama o kadar değil yani elimde bir liste var daha doğrusu kafamda ona göre şekil alıyor önüme iki kişi çıksa en basitinden kalbimi de dinlerim ama mantık daha çok önemli çünkü mantıkta çoğunlukla yanılma olması hiç yok tarzında bir şey ama duygusal olarak yanıla bilirsin dış görünüş diye bir şey yok aslında o cinsel çekim insanlar bunu anlamıyor bunun bir numarası falan da yok atomu parçalamış olmuyorsun ama anlat insanlara daha doğrusu kendini yetiştirmemiş İQ oranı hatta eksilerde olanlara
Cinsel çekim dışındakiler doğru
O belki olmayabilir o dediğim ama bazılarında oluyor bilmiyorum türlü insan var tamamen kendini yetiştirme ile alakalı bu durum kriterler falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?