Arkadaşlar komşumla ilgili bir şey soracağım lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var?

Arkadaşlar Ben evliyim 4 yıllık Kapı komşum var Ben çok iyi niyetli Sağ ol temiz kalpli kimsenin arkasından dedikodu yapmayan bir kızım Karşı komşum 40 yaşında ama bana karşı her zaman bir kardeş gibi yaklaştı yediğimiz içtiğimiz bir gitti Yani Birbirimize dertlerimizi anlatıyorduk Ben bir şey alınca bana nereden alıyorsun diye soruyordu Bana her konuda yardımcı oluyordu ve birbirimizi kahvaltıya kahveye de çağırıyorduk bu sık olmasa da oluyordu ve güler yüzlü ve sıcaktı bana karşı bu bir sene içerisinde bana karşı bir mesafeyle davranmaya başladı başkalarına karşı çok güler yüzlü davranıyor bana başkalarının yanında çok soğuk davranıyor önce bu kapıda karşılaştığımız zamanlarında Selam vermeyip içeri giriyor Orada başlıyor Ama bana poğaça falan da gönderiyor ara sıra başkalarına karşı samimi bana karşı mesafeli bir şey oldu sanki ya da bir şey mi duydu bilmiyorum eski Samimiyeti bana yok bunun sebebi ne olabilir sordum ona Yok canım öyle şey olur mu diyor canın sıkıldığı zaman da kapıya Vur gel diyor biliyorsun yoğunluk falan diyor Ama başkalarına öyle davranmıyor bana öyle davranıyor ve eski samimiliği de yok sizce neden olabilir Ne yapmam lazım ama bunun sebebini öğrenmek istiyorum?
Arkadaşlar komşumla ilgili bir şey soracağım lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var?