Arkadaşlar komşumla ilgili size bir şey sormak istiyorum sorunlarıma yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben bir tane komşum var Çok sevdiğim bir abladır önceden birbirimize kahveye çağırıyorduk birbirimize kahvaltıya çağırıyorduk onun 3 tane çocuğu var en küçük çocuğu 7 yaşında öyle söyleyeyim Aslında yoğun bir kadın ama o yoğun zamanlarında da benimle beraber muhabbet ediyordu bana karşı bir mesafeli ve soğuk davranıyor önceden öyle yapmıyordu çok merak ediyorum sebebini dışarı çıktığımız zamanda insanlara karşı çok güzel konuşuyor muhabbet ediyor onların yanında beni göremez diye geliyor Ara sıra konuşuyoruz muhabbet ediyor mu benimle ilgili bir sorunu varmış gibi bana karşı mesafeli ve soğuk gibi birbirimize her konuda yine destek oluyoruz yardımı da dokunuyor bana ama eskisi gibi samimi değil Soğuk insanların yanında da beni görmemezle geliyor başkalarına öyle yapmıyor bana karşı böyle yapıyor kapıda karşılaşsak çok nadir görmeden geçiyor içeri giriyor önceden Ne yapıyorsun diyordu kapıda görünce sebebi ne olabilir başkalarını yapmıyor bana karşı yapıyor bunu kahveye de çağırmıyor beni. .
Güncellemeler
8 ay
Mesela önceden insanların yanına benle de konuşurdu karşıdaki insanla da konuşuldu insanlar yanında beni yok gibi sayıyor görmemezliğe geliyor bir mesafeli tavırı var sanki bir duvar çekmiş gibi
Arkadaşlar komşumla ilgili size bir şey sormak istiyorum sorunlarıma yardımcı olur musunuz?