Adam gibi adamlar değer verdikleri ilişkide terk ediliyor yalnızlığı tercih ediyorlar salon beyefendisi adamların kıymeti pek bilinmiyor algısı doğru mudur erkeklere mikrofonu uzatıyorum bugün de sizi dinliyoruz mikrofon sırası beklerken kavga etmeyin bakınn🎤🤪
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayİyi adam yoktur. Kötü aile vardır. Aileler erkekleri basıkılayıp ezmese iyi erkek olmuyucak. İyi erkek hayatta kalamaz. Kalsa bile ölümden beter işkence çeker kadınlar tarafından. İyi erkeğin yanında eşi gezer o da çoğunlukla evde * taraf eşim dediği kadın olur. O yüzden aileler kötü erkek yetiştirmeli talep o yönde. Kötüysen kadını satarsın da poşetleri de taşıtırsın kredini de ödetirsin pahalı hediyeler de aldırırısın. Kadın çalışır sen parasını da yersin... İyi erkek olursan andaval yerine konulur evlenmeden olmaz denir sana. Düşüncelerin önemsenmez. Değerlerin göz ardı edilir. İyi niyetli erkek yetiştirmek istiyen ve yetiştiren aileler bir aslanı evcil ev kedisiymiş gibi yetiştirmiş olur. Avlanmayan saldırmayan tehlikeli ve acımasız olmayan erkek aslan , dişi aslanlar tarafından hep saldırıya uğrar itilir hor görülür ölüme terk edilir. Aslan dediğin ölümcül boynuzları olan bizona cesaret alıp cepeden saldırandır. Bu aslana dişi saygı gösterir sever onun için bedenini satar. Aileler büyük kötülük yapıyor evlatlarına. özellikle terbiyeli hoş görülü nazik saygılı ve merhametli erkek evlat yetiştirenler ilerde dertten ölsün diye yetiştiriyorlar.
27 Yorumla- 5 ay
Buna katılmıyorum. Bir kere ilk hata insanları iyi kötü diye ayırmak. Masal dünyadasında yaşamıyoruz kimse baştan yazıldığıyla kalmıyor. İyi doğduysa (ki herkes aynı saflıkta doğmuştur) sonradan kötü olabilir. Önemli olan ailenin yetiştirme tarzının yanında kendine bir şeyler kalabilmek. İyi dediğiniz erkekler öyle tek bir kategoride değil. Efendi, terbiyeli olan da iyi, zihninde hep bir öfke ve korku olan özel güvensizler de iyi (toplum gözünde) biri gerçekten iyiyken (güçlü bile olsa) diğeri fıraatı olduğu an adam öldürme potansiyeli bile olan biri. Aynı genelleme yapmadan önce toplumu gözlemleyin bence. Ya da daha kolayı genelleme yapmayın.
Cevap sahibi5 ayToplum? toplum masal dünyasının bir parçasıdır zaten.
Ben kadınların DNA üzerinde yazılı olarak karşı cinste vicudunun neler aramasını istediğini direkt yazdım. Ham olarak kadınların dnasında bu yazılı. Belalı umursamaz tehlikeli tiplerle üremeleri yazıyor DNA sında...
Cevap sahibi5 ayKimisi fiziki olarak tehlikelidir kimisi fikirleri olarak zekası olarak tehlikelidir. Günün sonunda tehlike arzulanmasını istiyor kadınların genleri haliyle hormonları. Onları ölüm soğukluğundan kızdırıcı sıcaklığa götürüp getiricek adam için adam için kendini bıçakla kesersiniz. Bu anlattığım adama rast gelen kadınlar zaten paralı bu adamın zaman kaybetmesine değicek paraları maddiyatı sunan kadınlar. Kendi gözlerimle görmesem dediklerime ben bile inanmazdım. Kadın 500 bin tl altın aldı adama. Tek ilişkileri FB kadınla ama adamın karakteri para için seni kaçırıp tüm organlarını söküp sonra hiç bir şey olmamış gibi keyfine devam edebilir. Bu adamın zamanında kafasına mermi sıkılmış ölücek gibi bir adam değil ne yaparsa yapsın kadını dolandırsın tecavüz etsin hamile bıraksın dövsün kırsın aradan sıyrılabilen bir adam. Düzenli yanında farklı kadınlarla 10 yıldır gelen inanılmaz bir erkek. Onu görünce ben erkek değilim diyorum o kadar farklı ve sonn derece tehlikeli şizofren bunun yanında akıllı kalır... Lakin kadınlar deliriyor. Belki 40-50 bin kadınla yatmıştır. 100 taneden fazla dairesi var sırf tehlikeli işler yaparak jigololuk doalndırıcılık hırsızlık kiralık ktil fahiş rentekarcılık vs. ve buna benzer nice işi yapar bu adam. Uzun süredir tanıyorum tanıdıkça insana kadınların gerçekte neyi arzuladığını görüyorsun. Sadece dese yanında ki kadın dükkanın ortasında blowjoba başlar. Kendi evlatlarını reddediricek kadar kadına sahip oluyor. İstese satar istese uçurumdan atlatır istediğini yaptırıyor kadınlara. Safi şizofren manyak. İşte bu yüzden zengin ama işte. Kadınlar saftirik kocalarını skmiss bu adam da bu kadınları... Sorun şu bu adam onca parayla malla mülke napıcak mq 54 yaşında adam 15 sülalesine yeticek para var sadece kendine harcar parayı.
- 5 ay
İşte bütün erkekler nasıl bu adam değilse bütün kadınlar da önüne trafında pervane olanlar gibi değil. Evet günümüz modası, popülarizmi bunu yüceltiyor. Vur patlasın çal oynasın kafasında çoğu kişi ama herkes bir değil ki. Evet kadınların dikkatini çeker ama ben asıl baktıkları şeyi söyliyim, öz güven. İyi erkek konusunda verdiğim örnekte buydu. İki gruba ayırdım çünkü bazısı korkaklığını kadınların tercihine bağlıyor. Oysa tam tersi. Bahsettiğiniz şahıs ne kadar pisse etrafındakiler de öyle. Şahsen ben bu tıynette birini isteyen hemcinsimi tanımıyorum tanımakta istemem. Bir kişiye bakıp (ki örnek olduğunun farkındayım benzer şekilde yaşlı dedeleri kandıran paralarını alan kızlar da var) herkes böyle bütün erkekler/kızlar bu minvalde anladıkları dil bu diyemezsiniz. Tabi siz erkekleri daha iyi bilirsiniz o ayrı ama gerçekten iyi ve düzgün olanlar da vardır bence (korkak ve öz güvensiz olmayanlar mesela)
Cevap sahibi5 ay@ruhumunışığı Bu adamla iddaya girsem. Şu dediklerine rağmen 10 dk da senie lde eder. bu dediklerinin tam tersini yaptırırdı. Çünkü bu adam erkek gibi düşünmüyor. Herkesin yanında kendini beğenmiş devamlı kahkahalar atan ortamcı adrenalin salgılatan bir cins. Senin bu adamı düşüncelerinle yenmen olanaksız çünkü bu adam senin için de ki hayvansı kadına dokunuyor onu azdırıyor onunla oynuyor. İşini bitirp gittiğinde ancak beynin mantıklı düşünmeye başlıyor. Bu yüzden 54 yaşında ki adam 18 yaşında ki kızla yatıyor. Yani dediğim gibi her gün farklı kadınla yatıyor zaten sıradan bir şey bu adam için ama tüm yaş guruplarından kadınları ve erkekleri kullanmakta bir usta. Erkekleri bile kullanıyor neşeli ve işini eylendirirken menfaatlerini yapmakta usta biri. Size yaşattığı dalgalı ve sabit olmayan tehlikeli ve andrenalin dolduran hareketleri sizi iptal ediyor nato beyin nato kafa oluyorsunuz. Bu adamın bu işleri yapan arkadaşları da var ama hiç biri bu adam gibi başarılı değil. Allah vergisi bir yetenek.
- 5 ay
Siz aynı düşünmeye devam edin. İdol haline mı getirdiniz nedir bilmiyorum ama bu hayatta böyle kişiliksizlerden tiksinenlerden de var. Ki biz bunlara ilkel varlık diyoruz. İnsanlığını kaybetmiş hayvani güdülerine kul köpek olmuş kişiler. Kolayca kimse etkileyemez. İstediği kadar çabalasın, taktik geliştirsin. Aynı ortamda bulunmak bile rahatsız eder. Herkes bu şahsın etrafındaki dar daireye girmiyor. Bunun bilincinde olun yeterli.
Cevap sahibi5 ay@ruhumunışığı Sen de görsen hayran olursun. O adamın iç yüzünü bildiğim halde 10 yıllık selamımız sohpetimiz olduğu halde beni bile kazıklamaya çabaladığı oluyor ve ben o yakınımdayken tetikte olmasam. Adam yürür götürür... İç yüzünü bilmediğin sürece seni alır götürür. Hiç kadınlara taktik uyguladığını * canım gibi yalvar yakar olduğunu asla görmedim. İdol olarak bu adamı görmiyiceğim de kimi görüceğim? Adam üst düzey bir adam olmasa 50 binin üstünde kadınla yatabilir mi ve bu kadınlar hep paralı ya da güzel kızlar kadınlar. Asla hem parasız hem çirkinle uğraşmaz. Ortalama bir erkeğin 5-10 kadını ancak elde ettiğini çoğu erkeğin 1-2 ancak elde edebildiğini düşününce 50 bin kadını elde tutup üstüne de kazıklamak sonrasında bunu uzun süreli ilişkiye çevirip uzun süre kızlamaya devam eden adamı İDOL almıyıcaksın da kimi alıcaksın?
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı. evet bu böyle, yaşadım. değer verdim peşinde koşturdu, önemsedim ego yaptı, artık evet yalnızlığı tercih ediyorum redpill öğreniyorm oğuz acartürk hocadan. kendime odaklıyım tamamen. böyle olunca umursamaz gözüküyorum ve buda beni daha dikkat çekici arzulanır hissettiriyor, önem vermediğin zaman gerçekten değerli oluyorsun. şöyle söz var "vazgeçtiğinde senin olur, bu hayatın sana: sen bakarken soyunamıyorum demesidir." it kopuğa sarıyorlar, onlara değer vermeyen, küfür edenlere yöneliyorlar. ne zaman umursamaz oldum o zaman ilgi çekmeye başladım. kendime odaklıyım artık sanırım bu çağda o kadar beyefendilik kibarlık ilgi görmüyor. ha şunu da ekleyeyim, hala öyleyim ve kendi yolumdayım. ama sınırlarımı korumayı öğrendikten sonra manipüle edilmiyorum, efendiliğin kazanımlarını yaşıyorum okul sosyal hayat iş v. b. ben yolumdayım, benimle yürümek isteyen yürür. ayrıca hiç sevgilim olmadı, olmasını da istemiyorum şu haliyle.. böyle de daha mutluyum, bu nesilden değilim ben.. bu çağdan da değilim..
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çoğu kişi ilk sevgilisiyle hayatına devam etmiyor, eğer acı bir ayrılık yaşanmışsa bu o kişiye önyargı kazandırıyor, öyle basit de değil, tekrar kırılmamak için yapıyorlar bunu. Bu önyargıyı kuvvetlendiren şeyler de var tabii, arkadaşlarının yaşadıkları, ülke gündemi gibi. Böyle olunca ilişkilere, karşı cinse ilk zamanki gibi saflıkta bakılmıyor.
Konuyu genelden çekip kadınların neden erkeklere taşlarla sopalarla giriştiğine gelirsek, bahsettiğim şeyi yaşamış bir kadın, aynı şeyi yaşamış bir erkeğe göre daha kırılgandır, duygusal destek almak istediği için arkadaşlarına anlatır, bu sebeplerden dolayı kadınların erkeklere bakışı daha keskindir, yani daha yaralayıcı.
10 Yorumla
6 ayburada dikkat edilmesi gereken bir şey var,
Sessiz sakin pısırık öz güveni olmayan erkekler otomatikmen çok iyi adam/koca beyefendi diye adlandırılıyor ancak bu gerçeği her zaman yansıtmaz.
Gerçekten iyi ahlaklı iyi niyetli ne demek?
Kişiden kişiye değişir olaydan olayada..
Ancak başımıza ne gelirse kim gelirse gelsin kendimize çıkarmamız gereken bişeyler vardır kimse boş yere hayatımıza girmez... Eğer kıymet bilinmiyorsa kişi dönüp kendine bakmalı ben kendi kiymetimi biliyormuyum kendime gerçekten saygılıyım? Diye.. bu hayatımıza nasıl insanlar geleceğimizi ve neye izin verip vermeyeceğimizi gösterir bu da kendi elimizdedir.51 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Bence her ilişki iki tarafın karşılıklı çabasıyla yürür ve "adam gibi adam" olmak da elbette ki önemli bir özellik ama tek başına yeterli değil. İnsanlar bazen beklentileri tam karşılanmadığında üzülüp ilişkilere haksızlık edebiliyor, bu çok insani bir şey. Yani sen ne kadar beyefendi olursan ol, o kişiye tam olarak hitap edemiyorsan işler istediğin gibi olmuyor.
Ama şu önemli: Gerçek değer hiç kaybolmaz, yanlış kişi anlar ya da anlamaz. Kendin olarak doğru insanı bulma yolunda olmak en güzeli! O yüzden “kıymet bilinmedi” diye üzülme 🌟 Er ya da geç, seni gerçekten görüp takdir eden biri mutlaka çıkacaktır 🌹✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
100Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 6 aykızlar maalesef karaktersiz it kopur erkekleri seviyorlar işte
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBu ulkede iyinin degeri yok. Iyi erkekte olsan, iyi kiz da olsan farketmiyor. Ben dahil arkadaslarim tertemiz kizlar. Namazlarimizi kılar, bulusur ilim konusur, Kuranımızı okur, okulu bitirmeyenler okuluna gider dersini calisir, bitirenlerde evde sakince kpss ye calisir. Cogu erkek yuzumuze bakmaz. Diger kizlar gibi acik secik olmadigimizdan, yuzumuzde bir ton makyaj olmadigindan, ki belki bir cogu bile begenmez bizi.
Goruculerden biriyle gorusurken soyle bir sey oldu. O sira atamalar var, bende atanma ihtimalimi biraz yuksek goruyorum. En son kapatan puandan yuksek almisim, siralamanin icinde gozukuyorum vs, tabi tercih ettigin yerde onemli neyse. Biriyle bulustuk. Ona sadece şunu dedim benimle isleri paylasirsin herhalde, ikimizde calismis oluruz. Iste ben yemekleri yaparim, sen temizlik islerine bakarsin ya da tam tersi ya da paylasim yapariz. Sen. tavuk yaparsin ben pilav salata vs gibi seyler soyledim, beklentimi de soyledim, calisirsam bunlardan destek beklerim tarzi bir sey soyledim.
Adam bana sen kendine gorucu bulduguna dua et, guzel desen degilsin, maasin desen Şu an yok, sana gelen zaten maasina gelir kara kasin kara gozun hatrina degil, yine gelen de atanma ihtimaline gelir, yoksa ne diye erkekler seninle bulussun, yemek yapmazsin, temizlik yapmazsin sen yap dersin, seni kim ne yapsin bu kafayla zor evlenirsin, benimde senin gibi biriyle işim olmaz dedi. Şok oldum.
Adama her seyi sen yap gibi bir cumlem olmadi, calisirsam paylasiriz vs dedim. Paylasim yapar mi hizmet mi bekler onu da olcmeye calistim. Ne ahlaka bakti, ne hanimefendiligime, ne bu ahir zamanda dinimi yasamaya calistigima, dunya ahiret dengesini saglamaya calistigima ki bana da bu oglanin ailesi falan iyi, oglan namaz vs kilmaz ama dinini bilir oyle bir ailede buyudu vs diye tavsiye ettiler. Ki ben dini gorevlerini yerine getiren, bana bu konulada eslik edemeyecek birini istemiyorum o ayri. Koca adam o vakte kadar ogrenememisse, aliskanlik haline getiremediyse ben bir aey yapamam. Ya beni de asagi ceker o yapmiyor ya ne olacak sanki diye vesveseye kapilirim ya da ona da yaptiracagim diye ben yorulurum, insanin icinde varsa oluyoe zaten boyle seyler.
O kisiden beri erkeklerle, gorucu vs bulusmak dahi istemiyorum. Ki bulusmalari da kestim. Nasip olacaksa bir sekilde olur zaten demeye basladim. Ha kader gayrete asiktir ama bu gayrete cesaretim dahi kalmadi.
Uzun lafin kisasi iyiler iyilere denk gelmiyor. Zıtlar birbirine denk geliyor. Ne iyi kizlarin kiymeti biliniyor, ne iyi erkeklerin. Iki tarafta birbirine denk gelmiyor sanki.(tabi Rabbimizden duamiz iyilerle karsilastirmasi) Zaten iyi adamlar ve iyi kizlar kimseye zarar vermeden yasamaya calisiyor. Hatta belki cogu gorucu cikmaya bile cesaret edemiyor, evde orada burada, disarda kendilerine olusturduklari kucuk bir alanda bu kiz ve erkekler yasamaya calisiyorlar kimseye zarari olmadan.
Bu dunyada sadece iliskilerde degil iyi bir calisansan, islerini vaktinde bitiriyor vaktinde gidip geliyorsan, sessizce isini yapiyorsan gormezler, nerede cazgir, kurnaz adam/kadin var millet onlara saygi duyar. Sana degil, isini iyi hakkini vererek yaptigin icin suclu dahi olursun.
01 Yorumla- 5 ay
Dün çok benzer bir şey duymuştum erkekler hakkında inanmak istememiştim ama doğruymuş. Beyaz atlı prens bekleyen de yok zaten ama insan olduğu gibi sevilmek istiyor. Sadece kaşına gözüne bakıp olur demesi anlamsız zaten ama anlaşılmamak insanı gerçekten yoruyor. Ama üzülme bacım inşallah Rabbim sana senin gibi kendini sakınanı merhametli ve anlayışlı bir eş nasip eder 🌷🍡 Evet çok denk gelmeyince duyma yonca insan yok sanıyor ama var bence. Biz Allah'ın Adaletinden güvenelim mutlaka hayırlısını nasip eder 🐚
5 ayİyi adamlar ya da kötü adamlar değil bence mevzu. Herkesin kendini ne yapmış olursa olsun iyi olduğuna inandırması ve hep en iyisini, güzelini, doğrusunu hak ettiğini savunması. Kimse her zaman iyi olamaz ve hep en mükemmelini de beklememeli. Ki en iyisine layığım düşüncesi bence hiç sağlıklı değil.
Erkekler de kadınlar da iyi kategorisi bazında iki gruba ayrılır. Kendinin farkında olan, gelişim sürecinde olanlar ve kendinden yalnızlıktan kaçan, öz güvensizler. İlk kesin nazik, merhametli anlayışlı ve dürüsttür. Birilerini kandırayım öç alayım derdi olmaz. İkinci kesimse sadece yalnızlığa itilmiş, tercih edilmediği imin uçan kuşa bile düşman olan korkak sağlıksız insan topluluğudur (ki incels dediklerimizde bu kategoriye giriyor zaten.)
Vah vah beni aldattı, hiç sevmedi vs nidaları atanlar da iyi olduğunu iddia eden ama gerçekte sadece ortamını bulamamış bir kötüdür. O yüzden genelleme yaparken dikkat etmekte fayda var. İyi adam hiç yok demiyorum var ama 10 kişiden 2'si kalan 6'sı bu ikinci kısım. Diğer 2'si de zaten saf kötüdür
00 YorumlaŞahsım adına Haklısın diyebilirim, hiç bir kız ile görüşürken aldatmadım, ahlâksızlık yapmaktan ya da ne bileyim değer vermemek, bencillik veya cimrilikten uzak yaşadım, kaç tanesi haksızlık yaptı, kötü kelime kullanmaya gerek yok, bazısı şöyle ahlaklısın falan deyip geçiştirdi koptuk, bazısı mesaj atmasan dahi mesaj atmadığı için koptu,, kimseye kötü konuşmaya gerek yok, umarım onlar da mutlu olur
11 Yorumla- 6 ay
Doğru diyon
- Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı.
6 ayİyi adam/kadın olmak her zaman yeterli olmuyor..
Kendi adıma konuşayım, bütün kriterlerimi karşılayan bir hanım ile bile görüştüm evlilik adına.. Ben tamam desem o dünden razıydı..Fakat çok da zorlamama rağmen kalbim ısınmadı.. Çekici gelmedi.. Bir yola girsek eminim üzülürdü.. Çünkü benden ister istemez beklentisi oluyordu.. Fakat kalben bunu hissetmediğim için de kandırmak istemedim.. Aynısı bana yapılsın da istemem..
Yapmacık olmaya, hissetmediği şeyi sırf ben çok iyi biriyim diye hissediyormuş gibi yapmasını da istemem..
Kalp ısınacak.. O ısınınca her şartta karşındakine tahammül edersin, kendini esnetirsin..
Ama ısınmazsa, yaptığı ufak şeyler bile gözünde büyüyecek ve yaralayacak karşı tarafı..
Kalp ısınmalı..
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani evet biraz öyledir. hayat da öyledir. hayat efendiliği ödüllendirmez ki. hep bi dürtü vardır insanlarda yoldan çıkana karşı bi yönelim. bi destekleme. misal erkek sert yapar serseridir kızın dibi düşer. lisede eteğini yanından geçerken savuran erkeke kız tepki verir ama 2 3 ugrasınca kalbini de sunar ona. niye bu tipler cesur diye algılanır. sisteme karsı gelebilme cürretine sahipler. sisteme karsı durmak artı 1 dir ama efendi olmak hep zaten cepte. misal dünyanın en büyük dolandırıcısı olan Bernie Madoff olamazmıydı yani efendi biri. olurdu. sadece sana deneni yap. kurallara uy. basit yani. çakal erkek cazibesi denen bişey var. kızlar onlarla takılcak bu böyle. zaten bu da bence sosyolojik bi denge. ama iş ne biliyormusun sonra adamlarla evlenmek. gelecek kurmak. akıllı bi kız zatejn bunu yapar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. modern ilişki anlayışında yalnızca talep edilenler var. gerisine elimi sallasam ellisi muamelesi çekiliyor. ilişkidesin ama her an bitebilir, ya da ilişkide olmana rağmen çabalamaya devam etmen bekleniyor, elbette karşıdakinin umrunda mı? koşturmayı bıraktığın an ilişki bitip gidiyor. haliyle koşturmakta yorucu, ilişkide kaldıkça daha da kötü oluyor, kendini kullanılmış hissediyorsun. belki bazıları için nefrete bile dönüşebiliyor. böyle bir ortamda ne ciddi ilişki düşünebiliyorsun ne de ilişkiye kendini verebiliyorsun. iki ucu pis değnek hesabı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 aySosyal medya platformlarında ve popüler kültürün şişirdiği dizilerde, filmlerde bile her zaman asi, kabına sığmayan, serseri veya şiddete meyilli profilleri tercih eden kadınların hikayeleri izleniyor, izletiliyor.
Üstüne saçma sapan konulu kitaplar da kötü çocuk iyi kız serüveni anlatılıyor.
Tüm bu süreç boyunca "iyi" diye tanımlanan adamlar da sadece konu mankeni olarak görülüyor.20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aybence mesele adam gibi adamların kıymetinin bilinmemesi değil
gerçekten değer veren biri zaten doğru kişiye denk geldiğinde kaybolmaz
yalnızlığı seçenler de çoğu zaman kırgınlıktan değil yanlış insanlarla yıpranmaktan kaçıyor
yani sorun “iyi adam yok” değil
doğru iki insanın doğru zamanda karşılaşamaması
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayMaalesef öyle, haliyle bunun böyle olmasının bi takım sebepleri yok değil. Nihai durumda, kendine saygısı olmayan, insana ve özellikle kadına saygısı olmayan , değer vermeyen, hassasiyetlerini önemsemeyen kadını her anlamda tarumar eden erkeklerin yaptıklarının sonucunda kadınların bu olumsuz ve hatta depresif durumlara maruz kalmasına üzülüyorum.
10 Yorumla Kadınlar duygusuz varlıklar çıkarlarına göre hareket ederler ve mazoşisttirler dolayısıyla bi zaman sonra iyi adam tatmin etmez
31 Yorumla- 6 ay
Sizsiniz duygusuz jsjsjs
6 ayİyi adam slaka sercan gibi geçmişte canım gibi karı yaşımdkai kızlarla ilikş yaşayıp sonra da sözce bnei istediği beğendiği halde aynı zmanda hastanedeki o canım basit kızla yazışıp görüşüp her türlü şeyi yapan sonra da gerçekelr ortaya çıkınca herkes beni isteyince kendisi de beni isteme sırasına katılan slaka sercan mı
01 Yorumla- 6 ay
Sercan mı kim
Sosyal çürüme ile gelen değişen bir durum bu. İnsanlar genelde doğru yaşayan ve doğru bakan ile değil de hayata daha çok hızlı yüzeysel anlık heyecanlar peşinde koşuyor artık bu yüzden salon beyefendisi diye adlandırdığın kesim kaybolurken arsızlık hırsızlık kaypaklık moda olmaya başladı kadınların da tercihi maalesef böyle tipler olduğu için bad boy merakı sonrasında al sana kadın cinayetleri.
10 Yorumla
6 ayKızlar ne istediğini bilmiyor. Herşeye trip atıyorsunuz
24 Yorumla- 6 ay
Tripppp
- 6 ay
Bak iştee asddlkhagva
- 6 ay
Şu anda senınle konuşmak istemiyorum trippp jsjsjs
- 6 ay
Deyip kitap dolusu mesaj atmak adfhklş
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayİlişkiye göre hareket etmen gerek. İlişki öncesindeki rahatlığın, özgürlüğün tam olarak olmayacak. İyilik burada saflık gibi görüldüğü için terk edilebilirsin. Edilgensen terk edilirsin. Uyumlu değilsen, çok maskülensen benim dediğim olacak diyorsan da terk edilirsin aslında ayrılıkların bir çoğu uyumsuzluktan olur.
İlişkilde olmuyorsa zorlamayacaksın. Terk edilmelerin bir çoğu en başta bile belli oluyor.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayİyi olmak bu hayat için geçerli akce değil artık.. Sen istediğin kadar iyi ol ya da anlayışlı sempatik o kadar karşındaki seni görmezden geliyor. Artık herkes sqdece kendini önemsiyor. 'bqskq kimseye yer yok.. Öyleye kapliyorlqr boşlukta.. Ee yer olmayınca sende bir yere kadar sigabiliyorsun... Bu bütün ilişkiler için geçerli arkadaşlık sevgililik ya da dostluk :))
00 Yorumla
6 ayEvet, sadece 2 acıklı hikaye eski arkadaşlarımdan bilirim.,4 iğrenç hikaye de burada dinledim, arasını 20 ile doldur sen ;)
O yüzden, kadınlara salon erkeğini de, baskı unsurunu da ucundan yaşatmak en iyisi. Uzun anlatırım da, sükût lazım.
(Sükût, tam yazdığım şekilde google a müracaat)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Tam tarif ettiğin gibiyim ve sürekli yüzüstü bırakılıyorum. Herkes yalan söylüyor yok adam bana böyle aşık olsun şöyle sadık olsun e oluyoruz sonra köpek gibi davranıyorlar. Bu yüzden duygularımı kaybettim çok yoruldum.
10 Yorumla
6 ayİyi adamların kurarlarina daha çok haksızlık yapılıyor
Her şeyin en iyisini elde etmek isteyip
Elde edilen iyi kişinin de doğal olarak getirisi olan fitratsal özelliklerini de istemeden o kişinin
Kendini revize etmelerini istiyorlar 😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayİyi adamlar nerede? Ben hiç görmedim. Çoğu kadınları eleştiriyor. Türk kadınlarına neffret kusuyor çoğu. Ana olsan da, evine de baksan, en güzeli de olsan, çalışsan da hiç fark etmiyor. Hepsinin gözü dışarıda. En çirkin adam bile en güzel kadını istiyor. Yaşlı amcalar bile genç kadınlara aç kpek gibi bakıyor. Hangi iyi adamlar?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok güzel, gerçek bir soru. Cevap verirsem eğer okur musunuz? Biraz uzun olabilir, bu yüzden soruyorum.
18 Yorumla- 6 ay
Tabi okurum
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim. Uygun bir zamanda yazacağım.
- 6 ay
Olur tabi
Cevap sahibi6 ayNe yazık ki, evet. Günümüzde iyi, iyi niyetli bir insan olmanın hakikaten bir kıymeti yok. Bu yalnızca erkekler için değil, kadınlar için de geçerli. İyi bir insan olmanın karşınızdaki insanda bir karşılığı yok ise eğer, tüm iyi niyet ziyan oluyor, suistimal ediliyor. Sahi, kötü bir şey miydi iyi olmak? Neden bu yüzden cezalandırılıyor ve kaybediyor? Karşılığı bu olmamalıydı diye günlerce, aylarca ve belki de yıllarca düşünüyor insan. Çünkü çokça zoruna gidiyor. Hâl böyle olunca adım adım yaklaşan bir ayrılık baş gösteriyor uzaktan ve yanıbaşımızda bitiyor. İstemesek bile artık uzak durmamız gerektiğini anlıyoruz. Ardından, büyük acının beraberinde getirdiği farklı formlardaki adsız acılarla tanışıyoruz ve onları da dibine kadar yaşıyoruz. Burada acının şiddetinden ziyade sürekli oluşu bitirici, dayanılmaz oluyor ve peşisıra gerçekten, telafisi olmayan büyük kayıplar verebiliyor. Ben de istemezdim tüm bunlara maruz kalmayı. Ben de insandım ve ben de onun gibi bir anadan doğmuştum, doğduğuma pişman etti.
Cevap sahibi6 ayBu durumda insan yalnızlığa sürüklenebiliyor, nitekim benim de akıbetim böyle oldu ve yalnızlığa alışmak fazla sancılı bir süreçti ama nihayetinde alıştım, mecburen alıştım. Kimsenin namusuna göz dikmemişken, yalanlar söyleyip kandırmamışken ve bir köpek gibi sadık kalmışken insana neden yaşatılır böyle bir acı? Ben çok düşündüm, sınırsızca düşündüm ve sonunda attım aklımı. Şüphesiz ki, insanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük kayıplardan biridir bu. Ne olursa olsun; beni ezmesine rağmen, bana yaptığı haksızlığa rağmen hakkında kötü konuşmadım, adını bile anmam o günden beri. Benimle herşeyi yaşayan bir kadının (kendisine bağlanmış, alışmışken) apansız gidişi çok büyük bir yıkım getirdi. Hem ilacım, hem zehrim oldu. Gördüğüm bir tedavi neticesinde çok şeyi unuttum, çok şey silindi hafızamdan fakat beni ikinci bir ten gibi saran bu acı silinmedi, benimle nikahlanmış gibi. Allah aşkına, bir kadın olarak siz söyler misiniz bana; ben nerede hata yaptım? (Benden almak istediğini aldıktan sonra, hevesini kaybettiği için yapmış olabilir mi bunu)
Cevap sahibi6 ayKonu dışına çıktığımın farkındayım. Kusuruma bakmayın. İsterseniz silebilirsiniz.
- 6 ay
Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm🥺
Cevap sahibi6 ayBoşverin. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Hoşçakalın.
Haksızlık yapıldığını düşünüyorum zaten iyiler hep kaybediyor genelleme yapmıyorum ama kadınlar bazen daha iyi bir seçenekleri varsa umursama dan gide biliyorlar
10 Yorumlaİyi adam karşımıza çıksa haksızlık falan yapmayacağız, kıymetini bileceğiz ama denk gelmek mesele öyle adamlara
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 6 ayTek bildiğim genelleme yapılmasın.. mesela sapık kişi zaten kendini belli ediyor. O kadar bitik biri ki dayanamiyor zaten🤣
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
6 ayÇünkü kadın, kendini heyecanlandıran, her an merak uyandıran adamı sever. Monoton adamdan çabuk uzaklasir kadın.
10 Yorumla
6 ayOnlara haksızlık yapılmıyor. Tam aksine onlar korunuyor haketmeyen kişilerde gidip köpek muamelesi görüyorlar başka yerlerde
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 932 cevap paylaştı. Yapılıyor canım bazen kurunun yanında yaş da yanar fakat kalpler iyi olduğu zaman iyilere denk gelirsin adalet şaşmaz ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAdam gibi adamdan ziyede yoruma açık gri bir adamım. Rengim gri benim. Seven kadar da bi sevmeyen taraf var beni. Ve bu kötü bişeymi bilmiyorum hiç bir zaman salon beyefendisi olmadım doğamda yok öyle olmak.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu dünyanın kanunu değil mi zaten? Bir erkek bir kadına değer versin ilgiye boğsun hayatının merkezine koysun onun için çabalasın sonra arkanıza yaslanıp izleyin ilk fırsatta o adamı harcıyor şaşmaz bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySuç kaydı ve madde bağımlısı olanları tercih ederler efendi erkekler onlara sıkıcı ve sıradan gelirler bana çok ilgi gösteriyor sıkıcı oldu diye dert yanarlar herkes hakettiğini bulur kul kaderini yaşarmış ne diyelim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayZaten sorduğun zaman hepsi evet der ama evet diyenlerin pek çoğu da o adam değil. Bazılarında evet gerçekten hakları yeniyor ve bazı kızlar iyi adamların kıymetini bilmiyor.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayYapıldı bir kere ama daha yapılamaz gitsin vebalini versin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
6 ayİyi oluyor onlara kimseye taviz vermeyeceksin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde kadınlar puşt, şerefsiz, ne ayak olduğu belli olmayan erkekleri seçip sonra bütün erkekler şerefsiz deyip ağlarsa, efendi erkeklerde yalnızlığı seçip tek bi kadına bile yaklaşmaz haklı olarak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
6 aySadece iyi adamlara değil iyi kadınlara da haksızlık yapılıyor. Cinsiyetten bağımsız gereğinden fazla iyi olmak başkalarına yaramıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBöyle bir adam vardı da biz mi sevmedik😉 mesele şu ki tek sorun bu. İki iyi bir araya hayatta gelmez
226 Yorumla- 6 ay
Belli olmaz :)
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 yav he he, görmedik hiç hepiniz anca laf
- 6 ay
Bu kadar ön yargı sence hoş mu :)
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 yargı olsa keşke, hiç biriniz şaşırtmıyor😏
- 6 ay
Hmmmm doğrudur maalesef tecrübeler kötü örneklerden oluşuyor.
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 senin gibi mesela🙃
- 6 ay
Ahahahaha evet benim gibi :) tanışıyor muyuz
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 evet senin gibi facia haklısın
- 6 ay
Facia :)
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 evet sen
- 6 ay
Sorun ne?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 sen
- 6 ay
Ne yapmış olabilirim biraz açar mısın?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 sen daha iyi bilmelisin kendini engelleyecek kadar
- 6 ay
Ne diye engellemişim özel profildesin farkında mısın?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 ben seni, sen değil
- 6 ay
Hmmm inan kim olduğunu bilmiyorum ama eminim haklıyımdır dilersen burdan tartışalım kim haklıymış herkes bilsin :)
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 neyi tartışacağız konuyu bitirdik
- 6 ay
Bana ulaşma şansın var mı?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 var ama ben o konuyu kapattım seni inst da engelledim
- 6 ay
Hmmm nickler karışmış olabilir mi :) ya da olayı yanlış hatırlıyor olabilir misin?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 imkansız ama sen hala beni bilmediğine göre demekki deneme sayısı çok
- 6 ay
Sen hala hakaret ediyorsun ya da etmeye çalışıyorsun. Ama karşımda özel bir profil var ne diyeyim Ayşe Fatma falan mı?
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 onlar kim?
- 6 ay
Onlar örnek isimler :))
- 6 ay
Artık nasıl bir kişiliksem ne isim saysam sorgulayacaksın sanırım :)
Gizli Üye(25-29)6 ay4 yıllık ilişkimde terk edildim, hiçbir sebep sunulmadan hem de. Sevmiyormusum öyle söyledi. Elimden ne geliyorsa yapmaya calistim halbuki ama begendiremedim. Ne yapsam sen beni sevmiyorsun diyordu. Ben evlilik icin hazirlaniyordum halbuki.
00 YorumlaKızlar da terkedilip ağlıyor sonra evlenmek için neden 30 u bekliyor sonrasında yuva kurmaya çalışıyor peki hasarlı araba alınmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
6 ayBeyefendi erkekler değilde iyi insanlar genel olarak sevilmezler sıkıcı gelirler insanlara. Ancak çok kötü biriyle karşılaşınca anlarlar
00 Yorumla
6 ayBazı insanlar ettiğini buluyor. Kadın olsaydim hiçbir erkeğin beni kullanmasına izin vermezdim, en ufak manipülasyona bile göz yummazdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYaşlı bir abla eşime şöyle demiş:
Kocanın çok da iyi olmamalı. Çok iyi çok beyefendi erkeklerin eşlerine başka erkekler başka gözle bakar. Erkeğin gerektiğinde kötü olabileceğini göstermesi gerekir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
6 ayKapan kaptı sefasını sürüyor 🥲biz de iyiyiz ondan bizi sevmiyorlar diye böbürlenen ayılarla uğraşıyoruz
02 Yorumla- 6 ay
🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayBunu söylenmesinden ziyade fiile dökülmesini gerektiğini düşünüyorum eğer ki haksızlık yapıldığına inancısı olan biri varsa.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. öyle bir şey yok herkes kendi değerini belirleyecek. hak etmeyenle olmayacak.
10 Yorumla
6 ayNe alaka çevremde ailemde bir sürü iyi ve efendi adamlar var ve karılarıyla gayet mutlu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
6 aybizim gibi adamlara denilecek tek söz şudur.. dünya zalimdir be usta acına bile güler..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÖyle adamlar genel olarak iyi bir arkadaş ve sırdaş olarak görünüyor sevgili bile olmuyorlar
10 Yorumla
6 ayhep yaptılar yapıyorlarrr 🥺
22 Yorumla- 6 ay
Vicdan nerde jsjsjs
- 6 ay
Bişey dicem amaaa özlü söyleyeyim beni takmıyorlar galibaa 😅😅
- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
6 ay30 yaşın üzerinde olup da bekar olan bir iyi adam tanımıyorum. Kendim dışında.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adamlara haksızlık yapmıyoruz benfe çünkü sonuç olarak erkekler
00 Yorumlaİyinin adamı kadını yok daima haksızlık yapılır daima hor görülür daima aldatılır.
00 Yorumla
6 aySanırım ben yaptım ve şu an yazmaya bile korkacak bir haldeyim...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayOoo diyene bakin heleeee. Bu pismanlik nerden geldii 😂😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı.
6 ayKadınlar kendilerini güldüren erkekleri sadece sever, ağlatanlara ise aşık olurlar.
00 Yorumla Yaşadım yaşıyorum bu durumu Kesinlik ile doğru kadınları da anlamak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNe yalan söyleyim kendimde en beğenmediğim huyum bu benim adam bana karşı çok iyide olsa fiziksel olarak bir şeyinden etkilenmediğim an ısınamıyorum 😔
00 YorumlaYanlış kadına aşık olup sonra bütün kadınlar aynı deyip geçiyorlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayİyi adamlara her yönden haksızlık yapıyorlar. İş hayatında, aşk hayatında, arkadaşlık hayatında vs.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBizide harcadılar.
Aslanlar gibi rakımızı içip eve gittik.
Her kadın aynı diyemem ama bir çoğuna güvenim yok.
00 Yorumla
6 ayBence dogru tepsiy günümüzde dsha cok hayati akışında yaşayan hovarda. maco erkekler seviliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem