Eşimle tartışmamız yardım lütfen fikir istiyorum?

eşimle aramız 2 haftadır iyi değil aslında evliliğin başından beri var sorunlarımızı ama bu zamana kadar idare ettim sustum yuttum bi şekilde hallettik ama psikolojim bitti artık. Eşim ailemle görüşmemi istemiyor aslında ortada bir sorun yok ama eşim hep olmayan şeyleri olmuş gibi konuşulmuş gibi yapmaya başladı kafasında kuruyor yani. Kız kardeşim eşime abi diyor diye kızıyo enişte demeliymiş, kız kardeşim ergen odasına kim girerse girsin bağırıyor kızıyo istemiyor biz bi kere girince kızdı sonra bizim eve gelince cocuk altı almak için yatak odamıza gidince kardeşim de geldi eşim kızdı onlar gidince hana tokat attı bebeğimizi öpünce kardeşime öpme lan dedi gibi bissürü ufak tefek şeyler var. Bu haftada kuzenime gidecektim göndermiyo biz birimizin evine gidince annem teyzem kardeşim hep birlikte gideriz o yüzden kardeşim var annem var çocuğu severler diye göndermiyor benim zaten görüştüğüm başka kimsem yok arkadaşım yok bunalıyorum yani 7 24 evde cocukla. Bu konuyu konuşurken bağırdım diye bana vurdu arabadaydık geceydi arabadan in hadi ordan ol git ver çocuğu dedi ben de inmedim vermedim eve geldik. Ağlaya ağlaya perişan oldum çünkü bakıyorum da bana karşı merhameti kalmamış , sevgisi kalmamış. Ben kimseye bişi anlatamadım çünkü yok kimsem caresizim o kadar cok birine anlatıp konuşmak istiyorum ki sarılmak sarılıp ağlamak istiyorum. Psikolojim bozuldu. Bi de diyor ki eve gelince huzursuzluk çıkarıp çıkarıp ağlama sana 1 hafta veriyorum ya düzel ya da hadi ordan git diyor. Bişiy yaptığım yok ama hep sucu hen de arıyor. Ailem gelmiyor zaten çok sık evime ben de gidemiyorum. Kendi ailesine öyle değil ama. Kayınvalideme anlatmak istedim ama bilmiyorum yardım eder mi? Eşim bana zarar verir diye korkuyorum. Psikiyatriden randevu aldım kendim için Perşembe günü gideceğim en azından ilaçlarla mutlu olurum belki. Arkadaşım falan da yok kimseye diyemedim işte buraya actım içimi yoruldum napacağımı bilmiyorum. Caresiz kaldım.

Eşimle tartışmamız yardım lütfen fikir istiyorum?