Doğum günlerine ehemmiyet verir misiniz?

Bugün benim doğum günüm☺️ İyi ki doğmuşum yahu, netice de bir İnci kolay doğmuyor :D Şaka bir yana acısıyla tatlısıyla dünya denilen şu alemde 34 yılı geride bıraktık, zaman nasıl da hızlı geçiyor, sanki ben yaşamamışım gibi bazı şeyleri, başkası yaşamış da ben izliyormuşum gibi, büyümek böyle bir şey galiba lakin bazı duygularda hiç eskimiyor, aynı tazeliğinde kalıyor, bazı anıların hatırası yetiyor🥰

Evvelden korkardım 30'lu yaşlardan lakin en şahane yaşlarmış, insanın kendini tanımaya başladığı yaşlar diyebilirim 30'lar için, bilhassa 30'lu yaşların ortaları daha huzurlu oluyor bence. Siz sakın korkmayın o yaşlardan, hem yaş almaktan değil de yaşamamaktan korkmalı insan🎈

Pastamı da yedim, mumu da üfledim🤍🎂
Pastamı da yedim, mumu da üfledim🤍🎂

Sanırım en çok bu yaşımı sevdim🥰 Yaş almak kaçılmaz tabii ki lakin gençlik yaşla ilgili değil bence, enerjiyle ilgili, ruhla ilgili, hayatı sevmekle ilgili.

Tarih yazmama da lüzum yok, çünkü bugün benim doğum günüm ya♥️ 2025 diyelim kâfi

Sabahtan beri dilime dolanan bir şarkı var, o vakit o şarkıyı bırakalım şuracığa, hepinize esenlikler diliyorum🌺👒

Doğum günlerine ehemmiyet verir misiniz?